| Syssi + Michalka + Gábinka | 77056 |
|
|
12.12.2011 20:26:04
U nás je to s tím spaním teď taky horší, v noci také dost často kojíme, ale dnes už od sedmi chrupčíme, tak uvidím, kdy bude poprvé vzhůru, já teda u kojení přes noc pravidelně usínám, nakonec ani nevím kolik toho vypila
![]() Od pátka jsme vysadily Laktobacílíky a zatím dobrý, doufám, že to už bude dobrý ![]() Dneska jsme upekly linecké a van. rohlíčky, zítra to slepíme a pak ještě neco vymyslíme, bílky nám také zbyly, něco z nich potřebujeme upéct. Michalka tady do mě hučí tak už aní nevím, co jsem chtěla napsat ![]() Jo gratulujeme k dalšímu mmiminku, já bych to teda asi nezvládala, ale když by to přišlo ![]() |
| Efka+Barunka 8/06+Terinka 9/11 | 34852 |
|
|
12.12.2011 18:28:03
Mám napsaný rehabilitace, tak tam zítra musím zavolat. Ještě jestli tam dojdu, doma se šourám jako stará babka. Je to strašná bezmoc, když se nemůžu ani postarat o holčičky. Ještě že můžu kojit v leže.
|
| MyškaLL | 72634 |
|
|
12.12.2011 16:34:47
Efko, s těma zádama to musí být peklo...Když máš vyhřezlou plotýnku, nejde to nějak zmasírovat a vrátit zpět??
|
|
|
12.12.2011 16:15:39
Holky, já Terinku oblékám jen do body s dl. rukávem, ponožky a buď k tomu dupačky a nebo punčošky. Takhle jí dám do kombinézky a šoupnu do kočárku. Tak ji přikreji dečkou, pak fusak a zapnu kočár. Pokud je mráz, tak dávám dvě čepičky i když má kombinéza kapucku. A i tak je občas Terez spocená.
Terez taky není žádný extra spáč. Když je u prsa, tak chrupčí hezky, takže v noci mám pořád vystrčené jedno a u toho Terez spinká. Víc mi vadí to její vstávání v pět, to už prostě prso nechce a je vzhůru klidně tři hodinky a pak zase usne. S bílkama neporadím. My je včera dali do polévky ![]() Záda stále bolí, jsem si naivně myslela, že odpol bude líp. Naštěstí si Baruš vzali tchánovci, tak mi zůstala jen Terez. Tak snad bude líp. Teď tu vedle mě dře na bříšku a asi se bude za chvíli vztek. Ráno jsem ji ani neudržela, jak ta záda bolela. Tak snad bude zítra líp. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
12.12.2011 16:00:44
já ještě počkám...ona ne že by nespalaa...ona se prostě moc často budí. usíná mi u prsa. Včera ale nechtěla jest ani v leže, teda jako já v leže a ona vedle mě. Vztekala se, vrtěla se, teď jak já kojím s kloboučkem tak mi ho furt shazovala bud hlavičkou nebo ručičkou...no už jsem fakt kvetla. takže jsem to vzdala a šla do sedu. To jsem si ji už zpacifikovala...
Přes den teda spí taky jen v kočárku. A oblíkám takto: bodyčko s dlouhým r., dupačky (tak ji mám doma), bavlněné rukavičky, froté overálek...nevím jestli je froté, ale je takovej chlupatej,teplej a má zadělaný rukávky, jinak bych dala i chlupatý rukavičky. Ještě dám ponožky nebo nějaký capáčky a čepici. V kočárku mám fusak a přikrývám peřinkou a tím "deklem". A zdá se mi, že to tak je v pohodě... Z bílků se u nás dělají ještě třísky. Jde tam cukr, mouka a nevyloupané mandle. Upeče se to ve formě na biskupský chlebíček, nakrájí se to na tenké lupínky a ještě se to suší v troubě. Kdbys chtěla napíšu ti přesnej recept, musela bych ho zjistit, dělává to moje mama ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
12.12.2011 13:27:57
¨Moni,no tak to je dobré,6h v kuse..ale pravda,že chodíme do postele kolem 21.30-22h..jak kdy...já jsem vytrénovaná z Michalky,tak pak jak nespala,tkla bývala vzhůro po 20minutách až po hodině..to bylo peklo,které trvlo 2 roky...takže jsem zatím v pohodě,jen pořád ve střehu a čekám,že to nespaní taky přijde
|
| monika+09/11+04/98 | 114095 |
|
|
12.12.2011 13:00:35
Z bílků jsme dělaly včera chrousty, ale na 4 bílky 2 hrnky strouhaných ořechů, ale jsou výborné, jinak pusinky, ale to se suší šíleně dlouho a nevypadají nic moc
No já si stěžuju že nespí, ale on spí jako tobě zozinko, ale usíná o moc dřív, usíná v těch 6 půl sedmé, tak vstává dřív, ale taky spí 6 hodin v kuse , tak nevím, budu to muset s ním vydržet no. Zatím mi hodně pomáhá tatínek, ale 9.1 jde na operaci páteře a prej 10tidenní hospitalizace, tak to tady sama vykvetu, manžel zvyklý z práce jenom na noční směny totiž v noci nespí, tak já jenom udělám mléko a můžu jít chrnět... To mi v lednu skončí úúúáááá![]() ![]() ![]() ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
12.12.2011 12:36:33
ahojky,přeji všem hezký den
Kristi...obdivuju a moc gratuluju,ať je vše ok........mě by osobně by asi kleplo ![]() Myško...to je mi líto,že malá takhle zlobí se spaním...snad se to brzo zlomí..a myslíš,že má hlad?já měla Michalku stračšného nespavce,tak vím co to je a bohužel musím říct,že ani nějaké zasycení nepomohlo..ani žádná kaše a podobně..hlad neměla,jen slabé spaní a bylo to peklo..držím ti palce Víteček spí přes den také jen v kočárku,a to třeba i 4h vydří,jinak doma dá taky jen chvilku po kojení a jinak nic..ale v noci je zlatej,od 22-23h spí tak do 4-5h...ale v tomlhe období spala celou noc i michalka,přestala v 4,5měsících zítra jde michalka zase do školky,téměř po měsíci...má ještě trochu rýmu,ale už týden a ustupuje....Víteček chraptí,už od pátečního večera....ale jinak se zdá být v pořádku..no nevím co to je.. prosím vás,jak oblékáte prcky?snad neoblékám hodně bo málo...dávám dody dl.rukáv,triko s dl.rukávem bo nějaký svetřík,teplejší půnčocháčky,pak kombinézku a dám do fusaku buď do autosedačky bo do kočárku a tam pak ten kryt přes to... holky,mám 8 bílků,co z toho za cukroví udělat?na ten úoměr bílků nemám asi tolik kokosu a ořechů,je něco jiného než kokosky? |
| R+3 | 44628 |
|
|
12.12.2011 12:32:13
Myško, já sice taky chci kojit co nejdéle, ale kdybych měla být troska kvůli toho, aby kojila za každou cenu, to ne. Spokojená maminka - spokojené dítě. Takže pokud už nemůžeš, zkus to. Můžeš večer nakojit a potom přidat dokrm, na zkoušku.
U Tomíka jsem touto dobou přestávala kojit, hrozně se u prsa vždycky vztekal a já jsem to nezvládla. Viki byl naprosto bezproblémové mimino, toho jsem kojila plně do 6 měsíců a ani jednou nebyl problém. Potom dál do 8 měsíců a to se pak jednoho rána odstavil úplně sám. To jsem ořvala :-D No a teď mi přijde, že je Alex něco mezi nimi. Občas se vzteká, ale já už to nehrotím. Mám v kuchyni neotevřené UM, kdyby něco. A žádné nervy. ![]() |
|
|
12.12.2011 11:28:36
Ahoj holky, jdu vá v rychlosti pozdravit.
Kristýnko moc gratuluji k těhu. Přeji ať je vše OK a miminko hezky roste. Koukám, že se spinkáním prcků se tak trochu bojuje všude. Terez přes den spí pořádně jen v kočárku, když usne doma, tak je do hodinky vzhůru a pak usne až za dlouho a je samozřejmě mrzutá. Ve spaní nemáme vůbec pravidelnost, vždy záleží v kolik se ráno vzbudí. Už asi měsíc se budí klidně i v pět ráno a to je pak mazec vydržet až do večera jako funkční matka. A to nemůžu ani kávu, Terez po ní vůbec nespí. Včera jsme se konečně s Baruš pustily i do pečení. Sice jsme pekly jen linecké, ale u nás i tak to je úspěch. Ještě namazat marmeládou a pocákat čokoládou a je hotovo. Jo a jinak mě o víkendu začala bolet záda a dneska ráno už jsme nevstala. Mám vyhředlou ploténku, tak si užívám. Sice mi dr. dala něco na bolest, ale v letáku jsem našla, že se při tom nesmí kojit. Jeden jsem sice slupla, ale víc už si brát nebudu. Máme s Terez rozloženou sedačku v obýváku a nějak přežijeme do odpol a pak převezme službu Marek. Sice jsem vás dočetla, ale vůbec nic si nepamatuji. Jdu zabavit miminko, to ležení vedle mě jí opravdu nebaví. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.