| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 7860  [Dalších 7620 >>]
monika+09/11+04/98 114095
12.12.2011 9:17:12
Pije potom co 3 hodiny, po probuzení v těch jedenáct, dvanáct vypije 150ml, potom 120-150ml na dávku... My měli předtím nutrilon, na noc extra a to spal do těch 3, půl 4, ale koupila jsem hami, protože mi vadí, že nitrilon otevřu a je ho moc naráz a ke konci než ho malej vypije tak mi už smrdí a divně chutná, hami je balené po 250g, což je lepší a máme hami extra, ale asi není tak zasycující jako ten nutrilon, nebo já nevím, tak by mohla kaše pomoct si myslím...
nellys + 3 84720
12.12.2011 9:00:45
moni, a to ti malý v tu noc každé ty tři hodiny jí? nepletu se, když si myslím, že jste taky na UM, ne? jak velkou dávku vypije?
nellys + 3 84720
12.12.2011 8:56:36
moni, jojo 13.1. ale ona ta kaše taky není vždycky výhra, marečkovi jsem ji na noc vůbec nemohla dávat, protože z nich měl bolení a nespal už vůbec. ale někoho to zabere
12.12.2011 8:53:27
Myško já nevím, ale mě malej poslední 4 dny taky spí naprd, předtím usnul v půl sedmé a spal do 3-půl4 a teď usne v sedm a vstává v 23 nebo k půlnoci , pak po 3 hodinách a to už se mu obvykle nechce spát.. Nevím proč začal tak blbnout, prostě má hlad.. Kdy se začínají dávat kaše? Ukončenej 4 měsíc, to bude kdy? Mě to nějak mate, všude píšou něco jiného, když jsme 13.9, bude to 13.1?
12.12.2011 8:50:49
Pěkné ráno, teda Kristy máte odvahu, to jako jo... Mě by asi kleplo takhle brzo po sobě.. Jinak mě dneska v noci nechal manžel spát a nakrmil malého sám... To byla pohoda, ještě se mu prej pořádně pokadil hihihi, ale je to zlatíčko~g~ Jinak cukroví, u nás se taky jedlo až na štědrý den, dřív ne, taky by nic nezbylo, bylo nás 6 dětí a já to tak praktikuju též, fakt by mě nebavilo napéct a pak znovu~o~Ochutnáváme při pečení, pak to uklidím, zalepím a rozlepuji 24.12 a to máme jako k snídani~w~
nellys + 3 84720
12.12.2011 8:43:23
ahojky,
maesto, já je právě od začátku dávám před posledním večerním jídlem, tj kolem 21 - 22 podle toho jak to který den vyjde a pohoda.

jinak vás holky upřímně lituju s tím nevyspáním, maxík naštěstí už týden spí celou noc, tj od 22 do 5:30, takže jsem vyspaná, teda pokud se k nám v noci nenastěhuje do postele mareček.

no nic, maju mám ve školce, maxík si povídá v lehátku, tak jdu balit dárky, co máme pro manželovu rodinu na slovensku, jedem tam ve středu, tak mám nejvyšší čas
MyškaLL 72634
12.12.2011 8:24:08
Nejhorsi noc!!!!!!!!!! Mam dost. Je pul devate a ja se citim jako by byly tri rano. A dite? Pochopitelne nespi!!!!!!!!!~o~~o~~o~
MyškaLL 72634
12.12.2011 4:19:06
Maesto,tak zkusit to muzu ze, akorat si fakt myslim, ze ji to da spis energii na blbnuti :-)
Dnes jsem si dala na navsteve po hodne dlouhe dobe kafe, jen latte z takovyho toho pytlicku - jak je to uz naporcovany. A vysledek? Mala si tu hraje, vali se z boku na bok, zveda nozky a tlemi se od ucha k uchu. Takze se Kiti hlaim tez do klubu. Asi me trefi. Ani na boku ji nemuzu nakojit, protoze s ni zapasim aby v klidu lezela. A jeste mi je tu nezvykle horko. Tak bud na me neco leze nebo tu mam fakt pretopeno. Fakt me z toho mrskne...No jo je tu skoro 22 stupnu...
Kolik je tak idealni mit na spani? Aby mi pak pri kojeni zas nebyla zima...19? 20?
Mame podlahovku, takze to nejde nastelovatvhned, musime to vyladit... Uaaaaaaa ja chci spat a dite se tu vrti a spat nechce!!!!!!!!!!!!
Maesta a zlatíčka 15791
11.12.2011 23:35:11
Nellys a kdy ty laktobacílky dáváš? - ty předchozí jsem dávávala spíš ráno, teď jak je manža dovezl, tak jsem dala hned večer, no a teď to chci zase zkusit dát ráno....já už fakt nevím co??????je fakt, že jsem teď měla i něco z běžné stravy - zabijačky...tak se nemůžu zase tak divit, i když se hlídám a jedla jsem skoro jen samo maso.....ovšem pár lžiček obcházky - kroupové jsem si neodepřela, cibulí se to v těchto pokrmech jen hemží, že tak co....No a navíc máme zase rýmu - už jsem musela i odsávat - ono tak trochu začala už minulý týden, ale to šlo bez odsávání.....se z toho asi zcvoknu!
Maesta a zlatíčka 15791
11.12.2011 23:28:45
Ahojky - u manžela to bylo taky přísné, ale on se s tím nijak nese....ale je fakt, že ani nechce, abych pekla, že by vše snědl.....musím schovávat i čokolády, co kluci dostanou...měl teď zásobu do hospody na prodej aˇjen okom jsem zavadila, že už to má skoro všechno snězený......

Jinak jsem A. před chvilkou ukládala a jak říká manža a teď tu strácím čas...je to zoufalé, jak si večer potřebuju podělat - prostě jen běžný požádek a nejde to a mně se to kupí a když už konečně zabere, tak už nemám sílu.....

Myško - tak já myslím, že právě by jí to mohlo zasytit ne jako energetická bomba - ale nemám to zkušený, jen vím, že když nic nejím, tak i malá je nevrlá, prostě to mlíko je hladný...je to zcela lajcký pohled, ale za zkoušku to stojí....
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 7860  [Dalších 7620 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.