| Kithiczka | 114508 |
|
|
11.12.2011 22:58:17
Ahoj holky
návštěva odjela bylo to vyčerpávající. Já napekla linecký cukroví - poctivě nazdobila a zbylo jen pár kousků...takže s tou přísností... :-o no neva možná udělám ještě jednu várku.Ríša mi nechce zabrat! porád se vrtí a to už je jedenáct!!! to tu dlouho nebylo ach jooooooo :-O tak se zase vítám v klubu nevyspalejch maminek.. přeji hezkou a klidnou noc kyti |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
11.12.2011 21:41:43
myško, tak já nemyslím dovolit sníst všechno, to ne, ale zas zakazovat úplně mi taky přijde zvláštní. a péct znova jsem ochotná jen ty perníčky, protože je peču stejně jen kvůli marečkovi, protože je má rád a baví ho je péct se mnou. nic jiného bych znova nepekla, právě proto, že je to nenechám všechno sníst ještě před vánoci
![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
11.12.2011 21:14:06
Nellys, jj takovy zakazy
Ale docela chapu. Mne by se to prave nechtelo delat znova, vzdyt je s tim takove prace, tak at to pekne je az na vanoce at mame co nabidnout hostum. Fakt obdivuju, ze jste ochotne neco upict znovu, ze se to snedlo uz driv...to ka ne-e :-P |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
11.12.2011 21:04:19
Myško, vážně až takovýhle zákazy ujídání cukroví? to neznám, u nás se to nikdy takhle nebralo, ale je teda fakt,ž e já na to cukroví nikdy moc nebyla tak jsem ani neujídala
![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
10.12.2011 22:46:30
Maesto, jak je to s tim sladkym pred spanim? Co to udela? Ja bych se spis bala ze cukr prcka vybudi, da energii, tak nebude spat tuplem...nebo se pletu? Mas odzkouseno?
|
| MyškaLL | 72634 |
|
|
10.12.2011 22:46:03
Maesto, jak je to s tim sladkym pred spanim? Co to udela? Ja bych se spis bala ze cukr prcka vybudi, da energii, tak nebude spat tuplem...nebo se pletu? Mas odzkouseno?
|
| jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek | 71757 |
|
|
10.12.2011 22:04:47
Kristýno, také ti moc gratuluji k dalšími budoucímu miminku
, to je krásné ![]() . Tak ať se Vám daří a je vše v pořádku!!! |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
10.12.2011 21:34:27
No a já asi zdobit nebudu. Jen to co budu rozdávat. a možná ze zbytku hmoty dozdobím co vyjde...jinak na to kašlu.
Jo a cukroví mám schovaný. Naštěstí můj manžel je tepanej z domova, že se jí až u stromečku. Takže u nnich byl ještě přísnější zákaz uzobávání jak u nás. My jsme mohli už na štědrej den od rána ![]() takže nějaký dopíkání cukroví neznám a nebudu zavádět ![]() |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
10.12.2011 21:07:07
ahojte,
kristy, velká gratulace k těhotenství a hodně štěstíčka ![]() to my si teď musíme dávat sakra pozor, ale k mému velkému překvapení mi dr třetí těhotenství bez okolků schválila, ale ne dřív jak za tři roky, tak jsem ráda. Maesto, laktobacílky od biopronu máme my a spokojenost. myško, my jsme na tom se zdobením perníčků podobně jako maesta, než se ke zdobení dostanem tak nebude co zdobit, mareček s manželem se do nich statečně pustili, tak asi udělám ještě jednu dávku |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
10.12.2011 20:58:53
Maesto ja vim, ale ona mela pred tim opravdu jeden ten interval 4-5hod. Ale nad ranem chce i casteji nez po 3 a to uzbyvam KO, dokonce uz v noci ani neprebaluju, nejsem schopna vstat
![]() Holky, inspirace na nepecene cukrovi: http://bedrunka.unas.cz/recepty/vanoce-nepecene.htm#10 Delala jsem mandlove pralinky, jen misto Beylis likeru jsem dala vajecnak. Delala jsem z horke a jeste teple plnila do formicek-dulku od bombosky Milky, takovy jako ctyrlistky ale ve vysledku jsou to spos kolecka V mrazaku jsem to nechala ztuhnout a pak vylupovala. Ale furt je to takove gumove. Cekala jsem ze to ztuhne na kost a nic. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.