| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 7860  [Dalších 7500 >>]
Syssi + Michalka + Gábinka 77056
1.12.2011 19:54:28
Ahojky,
Ríšánkovi přejeme, ať ho to moc nebolí, ať se mu vše brzo zahojí a výsldy ať jsou jen dobré.

Já taky nevážím a nikdy jsem nevážila, myslím si že jsou to nervy navíc. Přikrmovat se chystám taky až od půl roku, když jenom kojíš, tak je to pohoda :-)

My byly dnes na naušničkách, já jsem teda odešla zbaběle na chodbu, prý je to nebolí a vadí jim jen jak je drží, ale já nemohla poslouchat ten brekot. Tak teď už máme krásnou naušničkovou holčičku :-)
Zozinka 66370
1.12.2011 19:54:01
ale pravda je,že by měli takovýho mrňouska vzít přednostně!!!!!!!jemu opravdu nikdo nedokáže pochopit,že papat nesmí....~o~~o~..to je ostuda,nechat ho trápit tak dlouho
Zozinka 66370
1.12.2011 19:53:05
Myško..vždyť vím...tak to dopadá,když člověk má v hlavě tisíc dalších věcí...a bude hůř,chjooooooooooooooooooo....co s tím?~t~~t~~t~
Handy 38798
1.12.2011 15:38:48
Myško, tak to je bezvadný!!! ~R^

Já-a-děti - chápu, prostě je to pro sichr. Jen je smutný, když nechají mrňouse takhle vycukat - by to mohli omarodit víc než samotný zákrok. Pořád mám pocit, že to snad musí jít nějak jinak, jen je to prostě pohodlnější pro doktory (což jim nevytýkám).
Takže hlavně ať jsou děti zdravé a nemusí s tím potýkat a když už je to neodkladné, tak ať je všechno OK. ~;((~s~
MyškaLL 72634
1.12.2011 15:20:07
Holky diky :-)

Zozi, to s narkozou a ptanim anesteziologa psala JA a deti, ne ja :-)

Jeste se kdu podivat na Risanka.
Zozinka 66370
1.12.2011 14:14:48
Myško,super...a přesně tak,nevaž se a bude to ok..hlavně každá váha váží jinak a ,když se vážíš s Kačkou na normální váze tak to není tak přesné..a když chodíš vážit k dr.tak se Kačka váží pořád na té samé váze a to je důležité,tak se to pak nejlíp sleduje jak přibírá..takže konec stresů,nevážit doma a bdueš v pohodě~6~~R^

Myško..jj,jak píšeš..když šla Michalka na narkozu s tou ručičkou tak se ptali právě kdy a co naposeldy jedla..no a v tom stresu si vzpomenout bylo docela těžký..dle toho se pak odvíjí anrkoza...
Kithiczka 114508
1.12.2011 13:30:22
NO vida!
Myško paráda
tak vidíš! je to v pořádku, na váhu se vykašli, přestan vážit a budeš víc v pohodě :-)
Mám radost! tozn. že kojíš správně a všechno je ok! My půjdeme na očkování se zpožděním kvůli té operace, dnes se dozvím kdy.
kyti~x~~x~~x~~x~~x~
Ja-a-deti 84136
1.12.2011 13:27:29
Mysko, tak vidis~6~ Ale ja te uplne chapu,u 1. ditete jsem byla tak vystresla,ptz jsem nevedela jestli rve hlady nebo ma jine problemy,ze mit vahu doma,tak z ni nesleze ;). A u prsa byl nonstop. K tomu jeste "dobre" rady okoli....byl to ocistec~Rv
MyškaLL 72634
1.12.2011 12:57:04
Ockovani mame za sebou. Dostala dve vcelicky do obou stehynek. Plakala chudinka, u prvni injekce tak normalne a u druhe uz teda rvala fest. Ale pak jsem si ji vzala do naruce a uklidnila se, mysicka moje malinka.

Prekvapila me, vazi 4580g :-) Uz na tu vahu s ni nevlezu. Vazi to blbe a ja se pak stresuju. Takze pribrala za tri tydny 340g, coz je u ni normalni a v pohode. Vyrostla o 3,5 cm. Uz ma 61 :-) a hlavicku ma 38,5cm. Takze prikrmovat nebudu. Fakt jsem se bala, ze bude mit jen tech 4300g. To by bylo spatny. Takze jsem si velmi oddechla.

Dnes s ni taky ven nepujdu. Je tam hnusne a navic po tom ockovani... Radeji ne. Dr. nam poradila nejaky homeopatika po ockovani, ze zmirnuji nasledky. Akorat je zrovna v lekarne nemeli, takze pockam az dorazi mamka z prace a zajedu si tam odpoledne. To by je uz meli mit. No a mam koupeny cipky, kdyby nahodou.
Efka+Barunka 8/06+Terinka 9/11 34852
1.12.2011 12:32:33
Kyti, to je fajn, že je Ríša spokojený. Přeji ať výsledky dopadnou co nejlíp.
Myško, Terez taky není žádný svalda. Včera navážila na tříměsíční 4690. Za měsíc přibrala jen půl kila. U Baruš jsem měla pocit, že je drobek a ta měla 4780 a dneska je z ní zdravá, sice drobnější, ale spokojená holčička. Dr. ani jednu neřešila. Dokrmovat nemám ani náhodou. A to ke všemu holky moc nekajdili. Terez má rekonrd 12 dní. Jo a v noci kojíme také pořád po třech hodinách, takhle teda kojíme i přes den. Přikrmovat nebudu a až na půli roce začneme brokoličkou. Pokud bych teď začala Terez přikrmovat, tak si myslím, že výsledkem bude jen víc hovínek :-) Naše holčičky jsou prostě žížalky.
Dneska mám uklízecí, ještě jdu chvilku žehlit než se Terez přihlásí.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 7860  [Dalších 7500 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.