| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 7860  [Dalších 7490 >>]
Kithiczka 114508
1.12.2011 11:58:53
Ahoj holky,
ještě jednou díky za podporu. Ríša usnul v půl deváté a spal až do rána do 5.15! takže jsme se oba vyspinkali!
Ted už se jen usmívá. Flastr nad okem má promočený krví a vypadá to děsivě - ale prý to nemám sundavat, sundají to sami až dnes na převazu.
Myško! Neblázni! Vždyt jestli máš pocit, že Kačenka nestrádá tak ji zbytečně umělý příkrmy nedávaj.. ( ještě možnost je namrazit si do lednice vlastní a dokrmovat z flašky tvojím mlíkem!).
Naše Julie ( neteřinka - ted ve 3.5 letech váží 11 kg) taky ze začátku přibírala málo.. ale přibírala! Ted je to hezká sice drobná ale hezká holčička s normálním pupíkem.
KOjená byla až do dvou a půl let - a normální jídlo postupně od půl roku.
Kačenka bude určitě podobný typ. Holčičky to tak mívají.
Tak nešil! Pokud ti to přímo doktorka nedoporučí, tak si zbytečně nekomplikuj příkrmama život. ( peníze, složitost přípravy atd..)
Držím palce! sice s kloboučkem ALE KOJÍŠ! JSI STATEČNÁ A DĚLÁŠ PRO DÍTĚ TO NEJLEPŠÍ!
ovšem je jasný, že pokud by jsi měla být z toho ve stresu TAK RADĚJI PŘÍKRMY A BÝT BEZ STRESU.
chápu, mě se to říká, já zatím s kojením potíže nemám, mohla bych kojit klidně děti dvě ( zatím a nemusí to být tak i nadále), proto doporučuji kojit kojit kojit...ale pokud by ses měla stresovat tak raději spokojená maminka i miminko s příkrmem, než kojící maminka ve stresu.
Toť můj názor.
Přeji krásný den.
ps. přidám fotečku Ríšanka s krvákem na obličeji - jak jsem ho viděla hned po ránu. ~;((~;((~;((~;((~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
Ja-a-deti 84136
1.12.2011 11:58:17
Pri akutnim stavu,kdy je nutna anestezie se te anesteziolog pta,kdy jsi jedla naposledy a tusim,ze se ta "narkoza" nejak upravuje. Ale mudr nejsem,tak to nevim presne~d~
Ja-a-deti 84136
1.12.2011 11:55:58
Handy, pred celkovou anestezii musi byt prazdny zaludek,aby nedoslo ke zvraceni a vdechnuti obsahu zaludku. Pred planovanym vykonem se ma jist lehke jidlo ve 22hod a od pulnoci nepit. Je teda ostuda,ze nechavaji male mimina a deti hladovet a ziznit az do 11 apod.Podle me spolehaji na to,ze deti se nemuzou nijak ohradit a vystresli rodice,kteri maji strach o dite, taky budou ticho.Ja jsem prave rada,ze mame odlozene ty mandle,ptz je mi jasne,ze to bude to same. I kdyz 5 ti letemu decku uz to muzu vysvetlit, 2 mesicnimu miminku tezko.
Zozinka 66370
1.12.2011 10:25:24
Kythi...to je úžasné,že jste už doma a že vše dobře dopadlo..plakala bych taky,kdyby tolik plakal a nemohla jsem mu dát nabaštit,ale jinak to bihužel nešlo..v narkoze prostě musí být na lačno...a histolka bude určitě dobrá,jen to čekání je dlouhé...
a váha super,to mají kluci skoro stejně,Víteček měl 5680~;)

Myško..uvidíš u dr.,ale pokud ti nepláče hlady,tak yb to mohlo být ještě dobré.oni se ty děti pak jakoby zaseknout s přibýváním,ne?já si pamatuju,že michalka ačkoliv byla největší ze všech děti co byly kolem nás při porodu tak pak přibývala nejmíň a doteď je ze všech nejhubenější...a dr.taky říkala,že pokud nemá hlad a neubývá výrazně tak to nebudeme hrotit..uvidíš co vykonzultuješ~;),třeba to bu bdue dobré

a přeji všem hezký den..zase nepůjdeme ven,je tu pěkný hnus,ale začínám trošku hrabat vánoční výzdobu..tak po chvilkách....

Handy 38798
1.12.2011 9:59:02
Dobré ráno!

Já-a-děti, je to děsný, co? Já vím už od pár kamarádek jak malé dětičky nechávají vyhladovět, dospělí pacienti to vydrží, těhotné maminky taky, ale ty děti - to je fakt děsný. Já nemám zdravotnické vzdělání, ale nechápu v čem by bylo na překážku, kdyby dítko bylo při, operaci najedené. Pokud ho přivezou na sál v akutním stavu, tak taky nikdo neřeší, kdy naposledy jedlo a tu narkózu dostane. ~a~

Myško, jasný, pokud by malá měla ubývat na váze a kojení jí nestačilo, tak je báječná možnost přikrmování. O tom není žádná řeč. Navíc se dá hezky dokrmovat a kojit zároveň a když máš dobré vybavení, tak se dítko ani neodstaví. Já jsem Pepeho takhle kojila a dokrmovala od sedmi týdnů až do pěti měsíců. Od ukončeného 5. měsíce jsme začali s příkrmama (to se u dokrmovaných dětí doporučuje) a v 6 měsících už moje mlíko nechtěl. I tak jsem byla za každou kapku ráda. :-)
A o čem vůbec není pochyb, tak to, že dnešní UM jsou velice kvalitní a pokud prostě maminka kojit nemůže, tak to miminku to mateřský mlíko nahradí.
Uvidíš, co vám řekne paní doktorka a pak jak to budeš cítit ty osobně. UM není žádná ostuda a zrovnatak není důvod se k němu uchylovat hned a o to MM se taky dá ještě trochu zabojovat. :-) Prostě uvidíš! Ať se rozhodneš jakkoliv, tak to bude dobře! ~s~
MyškaLL 72634
1.12.2011 9:27:36
Moni, tak nejak. Zatim se v tom nazorove placam, ale rikam si ze jsem kojila 3 mesice, ze uz tak je to fajn. Ta anglicanka koji a zaroven prikrmuje flaskou, takze kdyz by to slo kombinovat, furt by ode me dostavala to dobry a plus by se zasytila...Stejne stale kojim s klobiuckem, takze mi to asi bude brat takni tak. Amy taky koji s klobouckem. No uvidim. Ted dokojim a ficime. Jeste se chci predtim stavit v Lidlu, jestli budou mit inzerovany Raclett grill.
Ja-a-deti 84136
1.12.2011 9:13:42
Teda Kyticko,to je proste OTRESNE~q~ Jak mohli nechat takove miminko tak dlouho bez jidla. Chudera maly. Hlavne,ze jste doma a ze to dobre dopadlo~s~
monika+09/11+04/98 114095
1.12.2011 7:49:07
Ahojky, kyti, to je děs, bylo mi vás strašně líto~n~. Myško teda je fakt, že malá nabírá teda nějak málo~d~. My měli v úterý na 2a půl měsíci 5180g a to nabral na té spodní hranici, 780g za měsíc, jako dobré, nebude alespoň tlouštík, ale my už jsme na UM, takže by ho stejně nebylo čím dokrmovat~t~No uvidíš, jak nabrala a co doktorka~d~ Zase kojit aby malá nepřibírala, o tom to taky asi není... No, ale třebas ti jen blbě váží váha~y~ My měli mít očkování v úterý, ale přesunula ho na 15.12, protože mladej 2 dny zlobil, měl dost nateklé dásně, tak ho nechtěla více trápit... Ten druhej zub mu prostě nevyroste a nevyroste. Jen ho to furt bolí~o~
MyškaLL 72634
1.12.2011 3:57:06
Handy diky. Ona se Kacka nechova jako pri spurtu. Jen se bojim toho, ze proste nepribira. V noci me budi, protoze je hladna. Muzu si nechat zdat o spani po celou noc. Dneska zas bez delsiho intervalu, pekne po trech hodinach, jak podle hodinek...ach joo

napisu pak, jak jsme tozvladli a co dr. rikala...
Handy 38798
1.12.2011 0:11:15
Jo a kdyby se paní doktorce něco nezdálo - ti to poví a navrhne varianty. Častější krmení, buzení pravidelně i v noci a tak - ale to si myslím, že máte za sebou, už jste obě zkušené holky a ty další tři měsíce s plným kojením určitě ještě vydržíte. :-)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 7860  [Dalších 7490 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.