Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maesta a zlatíčka | 15791 |
|
|
29.10.2011 23:27:07
jejda Novot - tak snad je líp - laryngitýda je pěkný prevít - taky bojím bojím, držte se!!!!!
není nad to, když jsou ty robátka zdravé - je to naprosto k nezaplacení!!!!a dala bych úplně vše, jen aby jsme byli všichni zdraví - není to jen fráze a potrápí i běžné nachlazení..... |
|
|
29.10.2011 23:23:40
Myško, no právě BH teď nejsou - ale myslím, že jsem je na nějakém jinak drahém webu viděla - asi ekomama )nebo ecomama) - nevím.....a ty bambo extra BI se Ti nelíbí? ty jsou stále chvaleny jako nejlepší. Ty anavy já mám jen teda čtvercovku jako preford - bambusové froté - je fakt, že po několikerém používání a dalším a dalším vypráním vypadají velice savě - prostě bambus trochu hrubne, ale saje stále víc a víc po dalším a dalším vypráním. Ten tencel nevím, ale píší, že by měla mít velice dopré savé vlastnosti, rozhodně větší o moc než bavlna.
Zozinko - skoro nedobrovolně, dnes jsem odmítla daklší dítka do domácnosti, jen se tu s nima mamaka vytočila a jinak si s nima musela dnes poradit sama...sestra je na nějakém pracovním kongresu v N.a sama jako měla pedstavu, že mi holky hodně pomůžou - no ha, ha, ha..... Bolestma celého těla mi začínal ten zánět prsu! Tak snad to u Tebe bylo jen nějaké strašení a po odpočinku budeš OK. No a zase jdu žehlit!!!!To jsem tu měla dnes i tchýni s tchánem - samozřejmě jsme měla ten největší bordel....jako vždy(Anežce se zkoršila rýma a menohla jsm ji skoro položit, nebyla jsem schopná navařit, prostě úplná katastrofa!!!!), ale nic neříkala a dokonce mi chtěla i požehlit....ale ani jsem nemusela odmítat - pospíchala domů, protože měla pozvanou kamošku.... |
| Zozinka | 66370 |
|
|
29.10.2011 10:01:21
ahojky,zase nic moc počasí,ale aspoň neprší..přeji krásnou sobotu
dnes jsem já jak praštěná,cítím se hodně unavená,bolí mě svaly,kůže,ruce nohy,hlava..jako při chřipce,brala jsem si ibalgin tak uvidíme jestli to pomůže... s hlavičkou mají určitě ještě dost času,do 3.měsíce..Michalka začala pěkně zvedat až těsně před tím 3měsícem,do té doby jí to netankovalo ...my dáváme Vítečka občas na bříško,taky to nehrotím,jen kvůli RHC na tu ručičku,ale přiznám se,že to dost flákám a jen občas,když si vzpomenu,je to tím,že on tu ručičku už používá úplně stejně jako tu druhou,takže mě to tak nehoní...no uvidíme..8.11.jdeme na tu neuro kontrolu...Maesto..teda ty jsi měla ještě další další dítka u sebe na prázdinách?fakt smekám,a to jako dobrovolně? dneska s o hoďku pospíme,co?tohle je ta lepší varianta změny času,ale i tak bych to zrušila.. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
29.10.2011 4:10:54
Maesto, leda Olomouc a jeste mozna tak Sumperk. Ale bohuzel ted tam nemam naplanovanou cestu. Navic kdyz jedem pres Ol.tam k vam, tak nejedem do centra a jen se projizdi...Mam to holt z ruky. Ale rada bych to osahala, to zas jo. Jinak ja uz prave z tenclu mam ty dve negumickovy popolinky, zprvu se mi nelibily, ale jak jsem je dala, tak ji hezky sedly a ten matros se mi libi. Je to takovy jemnejsi nez frote. I bambus je tvrdsi. Nekde jsem cetla ze tencl nesaje, ale teda mne se nezda. Sundala jsem z toho vkladacku, jinaknse to nedalo zahnout a naprosto v pohode.
No zatim nekupuju, nemam prodano to hlavni. Za Disany moc penez neni to je na jednu tu plinu a kousinek Az prodam IV teprv pak muzu objednavat a jeste nemam vybranou tu plinu na noc. Nejradsi bych to vzala najednou kvuli postovnymu. Uvidim, jestli nakonec nebudu kupovat uz pouzity, kdybych se rozhodla pro BBH tak ty nikde nejsou :-( |
|
|
29.10.2011 0:28:23
Tak jsem vás proletěla - moc toho nestihnu - jen zdraví po náročném dni, kdy jsem tu měla na prázdninách i neteřinky - non děs...dorvaly se mo všechny děti - a já právě jen bykla schopna sedět, no a kojit a jen hledět do blba.....
Myško - hm - dívala jsem se na ty popolinky - tak široké mi připadají - ale to vlastně teď potřebuješ, ta gumička nevím, snad OK,matroš - no popis vypadá úžasně, ztenclu ještě nic nemám - mám ob. kukličky pro kluky i A. - ale ještě to nedorazilo a to mám už i zaplacené!!!!snad to dojde!!!Ale nechce se Tizajet do OL do toho Sluněte - uvidíš, ošaháš, nebo do Opavy do mamaje, nebo do Brna do Brány - třeba budeš někam mít i cestu a nepojedešschválně. Jinak zkoušej po malém množství - pozor na výhodné sady!!! |
| Novot | 113844 |
|
|
28.10.2011 23:59:57
Zdravím, nestíhám dočítat, Vilík je od neděle nemocnej, pořád kolem něho běháme. Včera v noci jsme vyrazili na pohotovosti, má laryngitidu, v noci kašlal jako když pes štěká a chvílema nemůže dýchat. Chudák sedlo mu to na hlasivky, nemluví, jen šeptá a sípá. Měla jsem hrozný strach, teď spí klidněji, tak snad se už dneska vyspíme. Doufám, že to nechytí Kubík, to by mě trefilo. Je zatím pořád ještě hodnej, v noci docela spí, přes den jen když je v kočárku, jinak už vyžaduje naši pozornost, nechce být v košíku, musí aspoň koukat kolem sebe. Hlavičku drží taky nejlíp na hrudi, ale taky spíš jen šikmo, rovně to je těžký. Ale oni se to brzy naučí
![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
28.10.2011 22:40:49
Maesto, zhlidla jsem se v techle Popolinkach
![]() http://www.obchod-latkovepleny.cz/panda-tencel-popolini/d-70290/ ![]() Myslim, ze nejsou az tak siroke mezi nozkama a pruzne kolem nich snad budou a taky i ta cena se mi libi. A na tu noc stale premyslim o tech Anavy. Nekde byly hodnocene jako plena roku tusim 2010 (Babyidea mam 2x tak chci zkusit i neco jineho. Jsou jeste nejake dobre na noc? Jeste jsi psala babybehinds, po tech jsem jeste nekoukala...) |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
28.10.2011 22:30:53
Aha Zozi, no tak hlavne ze to uz jde..
Nasa Kacka je od narozeni taky takova pevna a hlavicku uz se snazila zvedat akorat ji bimbala tim usilim Kdyz je vertikalne v naruci, tak ji dokaze zvednout a cuci za rameno hezky vzprimene a vydrzi uz celkem dlouho. Kdyz ji dam past koniky v postylce kde to ma zesikmeny, tak ji zvedne taky dost, ale nema ji rovne, ma ji nabok. Nevim jestli je to v poradku. Asi ji tak lip udrzi. Ale kdyz ji dam na rovnotak se ji to nelibi. Chvili se snazi ale tak vysoko jak na sikmym ji nezvedne a hlavne zacne brecet a vztekat se tak pak ani mema silu. A u dr. taky tak. Takze jsem zvedava, jestli se na dalsi poradne vytahne pred doktorkou nebo to zas bude propadak a dr. zacne prudit, ze nezvladame...Dozatim byla ve vsem takova rozumna a klidna, nicim me nestresuje, tak snad to bude OK. myslim tohle se ma zvladnout do 4. mesice tak je jeste cas.Akorat ty kyclicky me trochu trapi. Nikdy je neda vic nez u toho divnyho dr. Zitra jedem oslavovat synovcovy pate narozky, tak snad bude svagr doktor doma a podiva se na ni. Nejsem nadsena z toho, ze bych s ni mela cvicit. Je to takovy neprijemny, bojim se abych ji neublizila a hlavne uz jen kdyz naznakem zacnu tak zacina plakat, proste ji to musi bolet :-( |
| jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek | 71757 |
|
|
28.10.2011 21:08:15
Zozi, to je teda šikulka
![]() ten náš lenůšek zvedal hlavinku kolem 4týdnů lépe než teď , no má čas, moc se mu nechce, ale taky se to naučí, jen doufám, že nás dr. zase nebude prudit, že to nedělá dle tabulek ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
28.10.2011 20:52:19
Myško,díky moc,už to funguje...právě takhle mi to nešlo,ale už je to ok..fotečky vloženy
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.