Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MyškaLL | 72634 |
|
|
28.10.2011 16:09:11
Zozi, kdyz nemas odkaz tak si zkus zapamatovat tenhle, je jdnoduchej
je to bez www http://rodina.cz/zari2011 Doufam, ze jsem to teda napsala dobre Pisu z mobilu a nech e se mi ted ten denicek tady lovit, je to pomalejsi. |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
28.10.2011 15:55:44
Ja byla dnes akcni
Na me teda Mala vyjimecne usnula v postylce, kdyz jsem ji tam na chvili polozila, abych si neco zaridila a ona si povidala se zirafkou na zdi, s hrackou sasou a usnula z toho. Tak jsem si umyla hlavu a jeste jsem stihla poradne umyt vanu a umyvadla. Abych se nemusela v utery stydet az prijde ta instruktorka na plavani Ted mi prcosek usina u prsa. Jeste jsme dnes nebyly venku, tak pukdem navstivit babicku. |
| Zozinka | 66370 |
|
|
28.10.2011 14:46:20
opět se nemůžu dostat do deníčku,nebvím proč mi to pořád tak blbne a nejde..chjo....prosím Myško dej mi zase odkaz,asi tě budu otravovat pořád,dokud si to,blbka,nenapíšu někam na čelo
![]() ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
28.10.2011 14:44:17
ahojky,přeji krásný sváteční den,i když počasí nic moc...
Calire..teda takové veliké potíže jsem teda já neměla,pořád jsem se mohla a můžu hýbat...určitě odpočívej,na všechno se vyprdni,ono to taky počká a asi bych to také zkusila řešit nějak víc,tohle už mi nepřijde jako něco co může být po porodou..držím palec ať se ti to už nevrátí a je ti brzo zase dobře Myško,jj,holky mají pravdu,jen si užívej klidu dokud to jde!!! zkusím vložit do deníčku fotečku jak Víteček už krásně zvedá hlavičku...nebaví ho to teda moc,to je pravda,ale snaživý je pěkně ![]() už se zase hlásí tak pádím,čekáme návštěvu ,snad budu mít brzo větší chvilku klidu ![]() |
| jjenny+Jeníček 02/2008+Filípek | 71757 |
|
|
28.10.2011 13:08:32
Handy to jsi napsala moc hezky a pravdivě
![]() tak nějak jsem na tom podobně dost často momentálně snad usíná starší hádě a ještě se snažím aby mladší spinkal chvíli a já místo žehlení sedím u PC Díky já si to myslela,že jsi to nějak dělala olejíčkem, tu hlavičku taky zkusím, kůže začíná být lepší po té vitele, taky jsme ho vykoupali v nizoralu, ten zabral hodně, paradoxne ne na vlásky zatím . A co se týče povolených svalů, to vidím i já se zrcátkem , říkala jsem jí to, ale pak jsem se dívala a nechci to nějak popisovat prostě to taky vidím, že to není ono co to bývalo tak snad pomůžou rady od tebe a ještě brožurka s obrázkama důchodců jak cvičí a taky doufání, že trošku čas.. :-DRomčo a to by mi taky zajímalo ty rozestouplé svaly, to saháš kolem pupíku? Tak jednou mi to napadlo jak se to pozná, a posilováním se to upraví? Myško, těžko říct co Kačku trápí, můžou to být ještě prdíky, nemá třeba rýmu? mne to u Filípka nejdříve vůbec nenapadlo, ale špatně se mu občas dýchalo a tak jsem zkusila odsát a bylo toho mraky Ale zase to přejde, taky mám někdy pocit, že prostě nejlépe že spinká, ale taky musí objevovat a je vzteklej na bříšku . To ti závidím v kočárku takové spaní, moje ani jedno dítě bohužel na to moc nebylo, respektive, jo když se s kočárkem jede, tak chvíli jo, ještě nejlépe s dudelem a za zvuků oceánu , ale jak se zastaví kolečka tak hotovo během chvilku takže si můžu nechat zdát o tom, že bych dítko v nečase dala ke dveřím venku, nebo třeba na terasu . Sousedka ta vždy malého hodila do kočáru 2x zadrndala a Toník chrněl 4 hodky . |
| R+3 | 44628 |
|
|
28.10.2011 12:56:08
Handy, tos vystihla. Taky to tak mám
![]() Myško, odpočívej, je to fakt, pak už se nezastavíš . Alex je taky v klidu jen chvilku od nakojení, je to tak v podstatě od začátku. Doma toho moc přes den nepospí, když jsme venku, tak není problém![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
28.10.2011 10:09:49
Myško, buď ráda, že můžeš lenošit.
Ono to dlouho trvat nebude - Kačka bude náročnější, práce bude taky víc. Já s úsměvem vzpomínám kolik jsem toho nalenošila, když jsem měla Pepeho, který byl extrémně hodné miminko. Tolik kolik jsem toho navyšívala, napletla, načetla. Na to teď není čas. A to pozor - vůbec nemám vypiglovanou domácnost a děti věčně zabavené nějakou organizovanou činností. Teď na to spíš není chuť - taky radši sedím a čučím do zdi, dokud na mě nespadne hromada prádla a nebo děti nezačnou ječet hlady. ![]() ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
28.10.2011 9:57:03
ahoj
Maesto, tak já to upravila a fleky jsem tam napsala, jukni ![]() http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=49783086&tab=1 Co holky děláte přes den? Kačka má teď nějaký uplakaný období. Přes den je milounká jen chvíli po nakojení, pak začne brečet a já nevím co se jí nelíbí :-( Jestli ji furt bolí bříško...ale že by pořád? Spíš mi přijde taková rozmrzelá. To je fakt lepší, když teda spinká. Takže nejúčinější je kočárek. Už když ji nabalím do oblečení (při čemž teda řve), tak už začíná usínat, pak ji dám do kočárku, párkrát s ním pojezdím tam a zpět na čerstvém vzduchu a je tuhouš. A když si ji vezme ven babička, já najednou nevím co mám dělat Ne že by tu nebylo do čeho píchnout...tady je právě na uklízení strašně moc věcí, právě se do toho nechci pouštět, protože to je na několik dní a ne na hodinu, že... Vystěhováváme pražskej byt, protože ho budem muset pronajmout. Takže ty věci se nám tu kupí a nikdo to pořádně neuklízí... Hadry bych si měla probrat a vyházet, bude tu charitativní sbírka, tak mám velkou příležitost. Jenže já raději chrním a včera jsem ještě dávala do prodeje ty plíny, tak jsem byla na počítači....no jsem hrozná....lemra lemrovičovna ![]() |
| R+3 | 44628 |
|
|
28.10.2011 8:05:16
Ahoj holky,
teda všechno jsem přečetla a skoro nic nevím ??Byli jsme včera s Markem na výletě, předevčírem slavil 35 a nějak jsme celý den nebyli spolu a pak večer hrál s kapelou, takže jsme to slavili včera. Zašli jsme si na pizzu a tak různě. Byla jsem se podívat za kamarádkou v porodnici, je to moje kolegyně z filharmonie. Narodila se jí holčička 37+2tt, váží 2,8kg. Tak jsem si potulila malé miminko, je už to rozdíl proti našemu 6kg .Na Tomíka jsem měla zimní krém od Bubchenu, vlastně i celou kosmetiku. Byla moc fajn. Teď jsem úplně zapomněla jaký jsme měli loni, budu muset pohledat, nebo prostě koupím nový. Ad špinění, já už to mám naštěstí za sebou, ale tentokrát jsem taky špinila déle. Něco mezi 3-4 týdny. Zítra mi končí šestinedělí . Před týdnem jsem začala cvičit na břicho a zjistila jsem, že mám asi rozestoupené břišní svaly, není to teda nic hrozného, ale když vleže zatnu svaly na břiše, tak tam mám mezeru . Musím se na to zeptat dr.Claire, ty se šetři, musí to být strašně nepříjemné. Nedovedu si představit, kdybych se nemohla pohnout. Maesto, ty jdeš ve 22:30 žehlit?????? To já už dávno spím a na žehlení kašlu. To je obdivuhodné! Jo, a ty šupinky v hlavičce měli všichni tři kluci a vždycky jsem to loupala a teď loupu Alexovi při kojení. Ale chystám se, že to namažu tím olejem a vyčešu.. |
| Handy | 38798 |
|
|
27.10.2011 23:34:41
Ahoj všem!
Vidím, že nakukuje paní obchodnice Jjenny!!! Zdar! Už jsem o tebe měla obavy, co se děje! Filípkovi přeju, ať se z rýmy co nejdřív uzdraví! A s tím spaním - co si pamatuju, tak Kájík byl taky nespavec. Přes den pár dvacetiminutovek, nejvíc spal v kočárku. Nakonec to vyústilo tím, že od osmi měsíců spí jen jedenkrát denně. Musíš se připravit, že né všechny děti jsou přes den spavci jako Jeník. ![]() ![]() hele a s tou seboreou - tu má hodně dětí. Kluci jí měli oba dva - u Pepeho jsem to neřešila a v podstatě jí má do dneška. Navíc tím jak si nechce pořádně mýt hlavu, tak ani nemáme moc šancí s tím pořádně zatočit. Ale ono to půjde. No a Kárlímu jsem to promazávala olivovým olejem - a vyčesávala tím dětským kartáčem na vlásky, takovým lehkým kroužením jsem to vždycky odloupala a pak jsem to vytahala. Měl to asi ve dvou takových návalech a pak už pokoj. Uvídíme jak to bude mít Máří. ![]() Jo a prosím tě - to gynekoložka pozná, že máš povolené pánevní dno? Já to doktorovi musím hlásit sama. Já teda lehkou "stresovou" inkontinecí trpím po každém porodu, ale každý den chvilku "tahám špagetu" (to je takový cvik, kdy si představuješ, jakobys chtěla vcucnout špagetu, ale spodkem ), sem tam si dopřeju nějký ten orgastický sexíček a do půlroku to je v pohdě. ![]() ![]() ![]() ![]() Myško, krém na zimu mám ten altermed oranžový s pantenolem, je v kelímku. Pravda je takový tekutější, ale já ho nikam nenosím a mám ho v té ledničce, takže když vyrážíme na procházku a je ten velkej mrazík, tak dětem zmastím čumáčky, vrátím to do lednice a nějaké vylívání vůbec neřeším. ![]() U inzerátů na MMB - když vyhledáváš, tak si musíš zadat od všech, ne jen od hvězd a zobrazí se ti tam i ti co inzerují bezplatně. Já takhle právě koupila ten šátek. A asi bych zájemkyni o těch flecích napsala - ony to některé nakupující maminky pak těžko nesou. Byť kupují používanou věc. Ale zase je to férovější jí to prostě oznámit - pak nemůže protestovat a psát špatné hodnocení a tak. ![]() No a látkovky - já látkuju úplně klasickýma čtvercovkama, na vrch dávám teď nejčastěji svrchňáčky od Imse-Vimse. Jsou naprosto fantastický, skvěle drží - prostě v řadě všech těch svrchních kalhotek co mám, jsou zatím bezkonkurenční. No a u kluků jsem to tak neměla, ale na Máří jsem si koupila na zkoušku jednu Pop-Inku. je to AIO, tak rostoucí a je skvělá. Takže dokoupím ještě nějaké a ty budu dávat na noc a nebo na delší cesty autem a tak. ![]() Luci, jsem se chtěla zeptat, on Lukášek když je vzhůru tak pořád plače a nebo proč ho musíš pořád chovat? Naše Máří má taky některé denní doby, kdy nespí a nechce ani ležet jen tak v postýlce a nejvíc ocení chování (proto jsem koupila ten šátek), ale pak má zase okamžiky a těch je naštěstí víc, kdy je prostě napapaná, přebalená a jen leží v posteli a kouká. Nijak jí nezabavuju. Jednak bych taky nic neudělala a hlavně, když je spokojená, tak jí prostě nechám jen tak observovat okolí. Předpokládám, že to tak máte všichni, ale právě mě zaujalo, že dětičky vám přes den nechtějí spát a tak je musíte nosit. Tak jestli broučíni pořád plačou, to je mi jich (i vás) líto. Ale ono bude líp! ![]() ![]() Claire, to je něco s těma kloubama. Ty se taky neumíš šetřit ženská, co??? Ale teď bys fakt měla! Aktivity neutečou, ale zdraví máš jen jedno! ![]() ![]() Zozinko, tak s bolením nezávidím a přeju rychlou úlevu! A se špiněním (to nevím kdo se ptal), tak já teda dneska završila šestinedělí a špiním tak na střídačku pořád. Dneska zřejmně v rámci oslav je to nějak víc. Ale pak mám třeba tři-čtyři dny klid a pak zase. Uvidíme jak dlouho mě to bude obšťastňovat. Možná jsem chtěla napsat ještě něco, ale nevím co a stejně už jsem toho napsala dost. Tak radši dobrou noc!!! ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.