| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 3794  [Dalších 3644 >>]
A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
20.5.2012 21:35:02
Jani, jde od tebe až na sál a to je sice při vědomí, ale dobře "ublbená" premedikací. Vrátí ti jí po zákroku většinou ještě spící (myslím že to bylo tak cca půl hoďky). Nejhorší je probouzení z narkózy - dle mého názoru a zkušenosti.
Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 117675
20.5.2012 20:13:12
Ahoj holky po delší době, chtěla jsem se zeptat ohledně té operace nosní mandle, kdo už na ní byl na Bulovce, jak to probíhalo. Do jaké doby můžu být s dcerou? Kdy mi jí vezmou? nebo už otom neví?
Děkuji moc.
Doufám, že jste všichni zdraví, užíváte sluníčka. Laurinka mi dneska odjela na školku v přírodě, tak jsem taková vykulená, ale Sofinka mě zaměstnává dost, tak to uteče jako voda. Určitě si to tam užijí.
20.5.2012 9:55:17
Týfo, děkuji za tip na salon, ale z ústí do Plzně je to krapet z ruky a navíc tady jsou salony kde mají od dvou tisíc. Jen ty levné se mi samozřejmě nezamlouvají a ty co jsem si vybrala jsem nejlevněji sehnala za 4900,- půjčovné včetně kruhové spodničky. A ušití by mě stálo 6700,- tak do toho asi nepůjdu. Pořád to jsou pro mě nepřijatelné ceny. ...už vzhledem k rozpočtu. 2000,- oblek pro ženicha, 3500,- prstýnky, 1500,- fotograf, min. 1000,- dorty, teď kadeřnice, líčení, nehty.... no a už jsem v p... íííííp
20.5.2012 9:49:22
Tak holky díky za tipy a za rady, ale asi nemám moc na výběr. Včera mi miláček řekl, že to propočítal a náš rozpočet na vše činí 22tis. ~7~ To nevím jak to zplácám. (já počítala aspoň s třiceti) Hostina se se vším včetně pití musí vejít do patnácti a za sedm vše ostatní ... no to je docela na houby. ~e~

S Kubíčkem jsem v pátek byla znova u doktora, průjem trvá. Čekala jsem že udělá nějáké odběry a on prohlásil že nebudeme zbytečně čekat na drahé testy, které stejně vyjdou z poloviny negativní. Chvíli dumal, hledal a pak vymyslel, že mu zkusí nasadit penicilinový antibiotika. No vyzvedla jsem je z lékárny, ale jsou nedotčeny v lednici. Než je v lékárně objednaly, tak jsem si všimla, že ten den už to bylo "jen" 5x (či-li ustupující tendence) tak ho tím nechci zbytečně rvát. Včera nadílka 4x, tak snad to zvládnem. ~6~
llenicka 75289
17.5.2012 15:23:05
Tak jsem chtěla dát nějakou fotku naší výzdoby a normálně jsem nenašla ani jednu fotku ze svatby, tak doufám, že někde budou:-)
llenicka 75289
17.5.2012 14:42:04
Alexo, my jsme měli hostinu od oběda, až po ráno:-) na stejném místě. Měli jsem na celou dobu 60 lidí a vyšlo to celkem slušně. V restauraci nám udělali oběd, chlebíčky, jednohubky, večerní řízečky, ...... + pití. Ovoce, sladké, a dorty jsme měli vlastní. V restauraci jsme platili komplet s pitím 19 000Kč. Což jde, jelikož pánové se předháněli kdo dá více panáku, navíc jsme měli horko, takže pití teklo proudem:-) Ale hostinu jsme dělali u manžela na vesnici v obyč hospodě. Napřed jsem byla proti, ale mají oddělený salonek, výzdobu jsem si udělala vlastní, dali mě jen bílé ubrusy a bylo to docela pěkné, hlavně se mohlo chodit i ven. A kola stála 9Kč a panák 20Kč, což mě přesvědčilo:-)
Týfa+2 58037
17.5.2012 14:11:09
Alexo, kamaradka mi doporucovala nejakej salon u Plzne. Je pry hodne levnej, pujcovny tak kolem 4000kc. tak jestl ito nemas daleko, tak to zkus. mozna najdu i ty stranky primo.
No ja budu asi tak trochu netradicni nevesta, me na ty sladky saty, s ozdubkama, perlickama, zavojema apod, neuzije. Mamu sice malem kleplo, kdyz sem ji rekla ze budu mit cernokremovy saty, ale kdyz je videla, tak se ji libily. hlavne je uziju i pak a jsou nadcasovy.

jinak se hlasime k prikrmovanym detem! porad mi prisel Vincik dost hubenouckej, na to ze mel porodni 4070g (v 5 mesicich mel necelych 7kg). takze jsme dneska dali prvne mrkvicku k obedu. no a par lzicek kupodivu sned. pak uz se netvaril, tak jsem ho nenutila at mu to neznechutim. uvidime zitra, dostane dalsi nasup mrkve, che.~:-D a pak jsem mu dala na zapiti vodu, prevarenou, pac kojeneckou jsem nemela a taky se trosu napil. vic ho ale bavilo si hrat s lahvickou.
Daroh a Elenka 10/11 116692
17.5.2012 14:09:14
Alexo, nemyslím si, že byste byli nějak s vývojem pozadu. Jestli se ti přetáčí z bříška na záda, tak mé kamarádky syn tohle nezvládá v 8. měsíci. A udržel by se v sedu... no tak to je super.... Já věřím tomu, že průjem způsobují zoubky. Taky jsem si myslela, že je nemá nateklý a včera mi dr. oznámila, že má, tak pořád čekám a ono pořád nic ~t~

add svatba - oběd jsme měli klasicky v restauraci a hostinu jsme si udělali venku na uzavřeném plácku. Modlili jsme se, aby bylo hezký počasí a nakonec to vyšlo perfektně. Zvali jsme je tak od 17 hod, většinou přišli přesně. Udělali jsme na ohni prase, víno jsme koupili točené z Moravy, nakoupili nějaký alkohol, jednohubky udělali, chlebíčky koupili, ovoce dostali. Pak nějaký brambůrky a ta klasika... Jo a ještě pidi zákusky - ty jsme kupovali. Něco se upeklo - jako kremrole, věnečky a na stůl jsme ještě dali zbylé svatební koláčky, kterých nám dost zbylo. Možná ještě byla nějaká domácí sekaná, ale to vše.... Byli jsme na to dva páry, takže jsme se finančně rozdělili. Na pár jsem to spočítala na 50 tis.... Jenže z toho jen třeba přes 10 tis oblečení, skoro 10 tis prstýnky a počítala jsem úplně všechno, takže výzdobu atd.... Hostina nás celkově nevyšla na moc peněz (jo samo jsem zapomněla na sudy s pivem ~v~)
17.5.2012 11:29:41
jo magráto, výtěry měl dvakrát za sebou. první den dva (včetně rotavirů) a druhý den jeden. Vše v pořádku (Byla tam nějáká bakterie, ale ta je prý běžná a průjmy nedělá). ~a~
17.5.2012 11:28:28
Tyjo, zoubky mě sice taky napadly, ale nemyslela jsem že to při tom může trvat tak dlouho. No každopádně se mu tam nic neklube, nic není oteklé. Průjmujem furt (předevčírem 8x, včera 7x, dnes zatím 3x), takže jdu zase zítra otravovat mudra.

pohybový vývoj - teď teda vidím že jsme o těch pár týdnů předčasnosti za vámi. Jako pasení jsem vzdala, protože se naučil přetáčet z bříška na záda. Takže to vypadá asi tak, že ho dám na břicho, on se zvedne na ruce, zařehtá se a než zapnu foťák je na zádech. Tudíž pase tak pár vteřin. Když ho chci v té poloze přidržet a zabráním mu v přetočení, tak nemá sílu aby v tom pasení zůstal a "padá" zpátky na čumák. No to jsem zvědavá co nám na to řekne neuroložka. ~a~ .... tudíž ani nepérujeme, nelzeme, nic. Ale snaží si sedat a kdybych ho posadila, tak by se nějákou chvilku udržel. Tak si myslím že budem dřív sedět, stát a chodit, než lízt. ~d~
No ale zato mluvka to je. Ksichty dělá neskutečný, oblíbené je vyplazování jazyku a poslední dobou zkouší různé foukání, plivání, prskání. Žvatlá slova které znějí jako "hele", "holko" a tento týden se mu - zcela mimochodně - podařilo vyžvatlat "atáta".

svatba - Tak můj milovaný mi včera sdělil že zařizovat se zvládne všechno měsíc dopředu. Mě z toho trefí! No dala jsem mu "ultimátum" že podledního května mi musí říct co a jak a pak se začne s přípavama. To jsem zvědavá.
Daroh jak jste to měli zařízené že na večerní oslavu bylo 60 lidí? Ve stejném místě jako oběd a zajišťovali jste jim občersvení? To muselo přijít na děsný kotel, ne?!
šaty - jsem se koukala do Nextových stránek a nic co by se mi na svatbu pro mě líbilo jsem nenašla. Je fakt, že už jsem schodila zpátky na vel. 38 takže bych ráda nějáké pěkné šatičky a vzhledem k tomu že antické střihy mi nesedí, budou to opravdu svatební se vším všudy i se závojem. V pondělí jsem byla v dalším salónu si vyzkoušet a skončila jsem u stejného střihu jako v tom prvním. Bohužel půjčovné je pořád dost vysoké, tak pátrám dál. Uvažuji i o tom že si je necham ušít (koukala jsem předběžně že mě to vyjde asi o tisícovku dráž, než si je půjčit).

Tak já jdu něco dělat dokud náš pokakánek ~6~ spinká. ~3~
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 3794  [Dalších 3644 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.