| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
16.5.2012 9:11:48
Já zas dělám xichty, řvu, hulákám, zpívám...cokoli, co ho zaujme
![]() K tomu průjmu. Už máte výsledky výtěrů? Jinak k zubům to naše nejmladší měla kdysi a fakt to trvalo měsíc. Byla ale starší, byl jí rok. |
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
16.5.2012 9:07:25
Alexo, to je mi líto, že vás to takhle trápí
Aby to bylo k zoubkům, tak to by trvalo asi moc dlouho, viď. Štěpánko, u nás to je taky hrůza přebalovat. A nejvíc jsem se smála, kdy manžel přebaloval, dalo mu to obrovskou práci a pak přišel, Elí měla na punčoškách dva švy vepředu a jeden vzadu ![]() ![]() Tak si to tatínek zopakoval. Pořád ji cpu do ruky nějaký předměty, aby se zabavila, ale to je na chvilku ![]() ![]() ![]() |
| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
15.5.2012 16:16:07
tak jsem holky skončili se sumetrolimem a hned druhý den se průjem vrátil. Dnes už byl šestkrát (a jestli jsem dobře slyšela, tak teď po sedmé). Krom toho že mi to nepříjde normální a mám o Kubíčka obavy, tak to taky pěkně leze do peněz - těch plen a k tomu nezřízenej hlad, páč co vejde, do pár hodin zase vyjde defacto neztráveno.
![]() Co je to za probiotika co vozíte z toho německa? |
| Maci1 | 27366 |
|
|
14.5.2012 15:54:28
Ahoj
.Koukám, že se tu hromadně vstupuje do manželství. Tak holky ať vám to všem vyjde podle vašich představ. My za cca tři týdny oslavíme 5. výročí, svatba byla skvělá akce, na kterou moc ráda vzpomínám .A k hemživosti našich ratolestí - Kubík se poslední asi týden snaží plazit, ale moc mu to nejde, pořád se posunuje dozadu a strašně se vzteká. Snad už na to brzy přijde, nebo mě z něj klepne ![]() . Přebalování je taky náročné, chce se při tom pořád otáčet na břicho. Na zádech už celkově moc být nechce, v kočárku mu často musím přizvednout záda, aby trochu viděl ven a neprudil.Ale baví ho plavání, chodíme do skupiny s dětmi o několik měsíců staršími a není poznat rozdíl. Naopak když jsme jednou nahrazovali hodinu mezi věkově odpovídajícími, působil tam Kuba dost nepatřičně, lektorka nakonec všechny cviky předváděla na něm. Asi bude po sestřičce, ta od 3,5 roku umí plavat sama. |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
14.5.2012 11:21:58
Tak náš nejmladší sice ještě neleze, ale právě před hodinou jsem ho načapala po příchodu z koupelny, jak v rohu obýváku okusuje svými dvěma novými zuby zásuvku u prodlužovačky, ze které předtím vytáhl zástrčku od lampičky.
Jak se tam dostal a jak se mu povedlo celkem fest zástrčku vytáhnout, to ví bůh ![]() Naštěstí šlehu nedostal, al ehned jsem udělala opatření. Fakticky je každé to dítě jiné. Ty dvě starší zásuvky naprosto nebraly. |
|
|
14.5.2012 10:19:22
týfo tady je ta paní od dortíků
http://dorty.artmama.cz/user/2802/images http://dorty.artmama.cz/user/nymfomyska |
| Týfa+2 | 58037 |
|
14.5.2012 10:16:59
jo a Vincik uz se tak tyden pravidelne pretaci na brisko a tak dva dny uz se mu to nekolikrat povedlo i zpatky na zadicka. obcas se snazi si nacpat i kolinka pod brisko, tak lezeni asi taky nebude tak daleko.
jinak vcerejsi detska oslava se vyvedla. pripravy jsme zvladli bez stresu a hadek a podle predstav, oslavenkyne byla nadmiru spokojena a my se s dospelakama skvele pobavili. bylo to super! |
| Týfa+2 | 58037 |
|
14.5.2012 10:14:26
tyjo Alexo, mas nejakej kontakt na tu pani z Klanovic? bych se zkusila zeptat na dort. predstavu mam, chci takovy ovocny, dvou az tripatrovy, okolo trubicky z bile belgicke cokolady a vrsek posypany cerstvym lesnim ovocem. plati tchyne at to stoji co to stoji, tak si vyberu dle sveho
![]() Daroh, to je super napad na ty prstynky v kytce, diky! ale vzhledem k tomu, ze budu mit pivonky, tak by se ten prsten spatne hledal .Alexo, ja saty koupila taky bez zkouseni, ale nejsou teda klasicky svatebni. Vzhledem k me velikosti je tak mizerny vyber, ze jsem se chtela vyhnout neprijemnemu zkouseni hruz a jeste vetsich hruz. objednala jsem si vecerni saty z nextu, i boty mam od nich. akorat jsem je musela vymenit za mensi o dve cisla. nejak sem to neodhadla. takze saty a boty mam dohromady za 2100. sperky mam teda objednany taky za 2000, plus musim jeste ozdobu do vlasu, to je taky cca 1000. prstynky budeme mit jednoduchy, ocelovy, ja s briliantikem, to je cca. 3000 dohromady. takze tak hrozny vydaje to nejsou. nejdrazsi bude jidlo a piti. |
|
|
14.5.2012 9:20:53
No ale jinak jako musím říct, že se docela obávám objednat si šaty bez vyzkoušení. Už jen proto jak to dopadlo při zkoušení ve svatebním salóně. Šla jsem tam s představou že vyzkouším předvybrané dvoje šaty a ty mě absolutně neseděly, takže jsem tam zkoušela přes hodinu a nakonec si "vybrala" dvoje naprosto jiný (do kterých bych to podle fotek absolutně neřekla).
![]() |
|
|
14.5.2012 9:09:16
Dakine, nemohla by mi kamarádka dát podrobný návod na úchvatnou levnou svatbu?
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.