| Dakine | 117311 |
|
|
13.5.2012 23:25:43
Holky, včera se mi vdávala kamarádka, s penězma jsou na čtýru, ale svatbu měla úchvatnou. Dokonce si i na aukru sehnala šaty za 500,- s malýma úpravama jí vyšli asi na 800,- a jsou teda nádherný, vypadala v nich jako princezna. Jak jsem viděla ty fotky, hned bych se z fleku vdala už teď a nečekala až na příští rok
, ale já prostě dám přednost nejdřív bydlení a pak až ta svatba. Tak už věřím, že se krásná svatba dá udělat i z mála. Jak jsem tu říkala, že se malej nepřetáčí, co bych za to teď "dala". Přebalujeme tak 20min než mu vůbec nandám tu plenu a když mu říkam, ať toho nechá, tak se mi ještě směje. No a oblíknout ho, to je taky umění. Už se vidim, jak za nim běhám po bytě až začne lézt ![]() ![]() ![]() |
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
13.5.2012 8:50:40
Alexo, jasně že ti je pošlu. Pošlu ti i moji svatební kytku. Měla jsem kaly. Podle mě stačí objednat kytky cca 14 dní dopředu. Já si teda nepamatuju, kdy jsme je objednávali. Jen jsme se určitě byli v květinářství předem dohodnout jakou máme představu atd.... Je blbý, že jsi na to sama a je ti to vyčítáno, zvlášť, když bys nejraději šla jen k obřadu a konec.
A i je mi líto, že jste se pohádali, ale jestli tě to uklidní, ten můj přišel zase k ránu jako to čuně. A ke všemu - potřebovala jsem si odskočit na záchod, tak jsem myslela, že na tu minutku ji pohlídá a bohužel!!!!!! Spadla mu z postele na zem!!!! Bych ho zabila ![]() ![]() Tak je to moje blbost, že jsem ji nechala s ním samotnou, ač nebyl střízlivý, ale fakt jsem si jen odskočila na zem. A normálně s ní předtím komunikoval. Nic se ji nestalo, ani skoro neplakala. Ono totiž to naše dítě je strašně čilý. Leze a už se i sama posadí. Myslela jsem, že to, než se posadí chvilku potrvá, ale zvládla to během jednoho dne. Samozřejmě to ještě není takový zručný. Ještě je v obojím pomalá, ale to je otázka několika dnů. Byla jsem z toho dost překvapená. Přípravu na lezení měla už několik dní, až týdnů, nejprve pérovala, pak se začala plazit, ale to sezení mě překvapilo. No a taky už umí "pá pá". Taky jsem myslela, že to je náhoda, ale fakt to umí. Začala to opakovat po dospělých, když se s ní loučí a dneska, když ji řeknu, udělej pá pá, tak začne máchat ručičkou nahoru a dolů. No a na dnešek jsem s ní spala 5 hod ![]() |
| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
13.5.2012 7:58:51
Týfo
teda já bejt takhle daleko tak si pískám (a to nemáme termín moc daleko po vás). U vás přípravy vrcholí a u nás teprv začali. Nejpokročilejší je asi to, že jsem v pátek vyzvedla papíry na matrice. (Ale musím říct, že jsme se včera slušně - po dlouhé době - pohádali, takže se mi už do žádné svatby zase nechce. Samozřejmě mi byla vyčtena i má angažovanost v přípravách. Já nevím jak si to představuje, že máchne kouzelným proutkem, čico?! )V Klánovicích je paní, co dělá suprový dorty (mám v plánu si ho od ní objednat i na svatbu). Když porovnávám s tebou, tak ... na šperky jsem se ještě ani nekoukala, vývazky se budou objednávat spolu se svatební kytkou (tu si teď vybírám podle obrázků na netu) - myslela jsem že tu bude stačit objednat tak 14 dní před. Košíček pro družičku mám jeden doma proutěný (natrhám jí do toho lístky růží na zahradě) - musí stačit. Na polštářek pod prstýnky jsem také ještě nekoukala, svatební oznámení - texty mam předvybrané, grafika a tisk zatím v nedohlednu (ani nevím kolik a komu všem budem posílat). Pstýnky už vím kde (našla jsem zlatnictví kde mají slušné ceny, takže si vyberu zlato tak cca za 3tis., J. stejně prstýnek nosit nebude takže bude mít jen repliku za pár stovek. Musíme je objednat tak na začátku, v polovině června. Laura je jediná která má oblečení, botky jí musím pořídit. Kubík má bílé body-košily. Zbytek je zatím ve hvězdách. Kadeřnice - ani nemám domluveno, zatím vybírám jen účes. Takže asi tak ![]() Daroh, můžeš mi tu fotku poslat do mejlu, prosím?! Kastroly já ještě nevím které vezmeme, hodí se jakýkoliv. Jo kdyby jsi měla body z globusu, tak bych je brala hned. Mám zatím jen 10 a ještě 40 mi chybí. A to je potřebuju do 6.6. abych J. vzala baťoh k narozkám (jako vedlejší dárek). |
|
|
12.5.2012 21:49:54
Týfo, my jsme na prstýnky neměli polštářek, ale prstýnky jsme měli v kytce. Hodím ti na FB fotku, třeba se ti to bude líbit. Hůř se to odtamtud dolovalo, ale bylo to hezký
- nebo mně se to aspoň líbilo. Jakou máš představu oznámení? Prstýnky je hrozně složitý vybrat. Jsou to šmejdi a mají to předražený. Já jsem nebyla ochotná dát za prstýnky 15 tis.... Nakonec jsme zvolili zlatou střední cestu. Jen ho dneska nemůžu nosit a je mi to líto - to kvůli tomu blbýmu ekzému, který mám od porodu ![]() Kdyby jsi nestíhala samolepky posbírat, fakt je klidně pošlu. A oslavu si hezky užijte ![]() ![]() |
| Týfa+2 | 58037 |
|
12.5.2012 18:24:04
Alexo, my se bereme v patek 13/7 v Klanovicich. Uz se to blizi, tak pripravy vrcholi. Zatim nas to ale bavi. Vsechno vybirame spolu. zrovna jsem si objednala sperky, vyvazky pro hosty a venecky a kosicky pro maly druzicky. ted se rozhoduju jaky polstarek pod prstynky. v pondeli se chystam taky ke graficce, jestli nam udela navrh oznameni podle nasi predstavy a pokud by byl problem nebo moc drahy, tak pujdem do standartni nabidky. mame vybrany cernobily. prstynky objedname taky pristi tyden, tak se to zas pohne. pro Vincka uz obleceni mam objednany, Marjanka krome boticek uz taky vsechno ma. a my s Karlosem taky. jen mne chybi ozdoba do vlasu. to se rozhodnu az podle toho, jak se domluvim s kadernici ve stredu.
jeee Daroh, taky sbiram nalepky na hrnce. snad to stihnu vyplnit do konce akce. chtela bych si nejaky univerzalni koupit. mame od vanoc novou sadu, ale nejaky vetsi kastrol by se hodil. my mame dneska pripravnou. zitra slavime narozky Marjanky. ma je teda v pondeli, ale to by bylo na oslavu s detma blby. nakonec nam jich dost odpadlo, takze tu i s ni budou jen tri holcicky a jedno miminko. aspon se tu neudupeme. dort jsem pred chvili dodelala a pohosteni uz taky na pul je. zitra uz jen dodelavky. akorat ted vecer nas jeste ceka sestavit plastovej zahradni domecek co dostane jako hlavni dar. |
|
|
10.5.2012 17:27:52
tak jsem dneska pokračovala v nákupu a udělala si další radost. Koupila si boty... Holky, já už si na sebe nekoupila pořádnýho už hodně dlouho, snad ještě někdy před těhu, tak z toho mám opravdu radost
![]() Maargitt, v Tescu za každých 200,- Kč dostaneš samolepku a musíš jich mít 20 (25) na 70% slevu kastrolů a hrnců - myslím značky Thomas a něco (musela bych se zvednout a podívat ) Pak vyjdou cca kolem 700,- Kč jeden. Vypadají celkem kvalitně a já mám nádobí už hodně staré - tak 15 let určitě. Manžel pořád že koupíme nový, ale mně tohle stačilo. A nakonec jsme si počkali na tohle. Mám známou u kasy, takže mi jich donesla spoustu. Už jsme si pokryli celou sadu a několik mi jich ještě zbylo, takže kdo byste chtěl, stačí říct a pošlu. Alexo, jaký si kupuješ? Add svatba - mě vůbec nenapadlo, že by se na svatbě mohl někdo poprat. Já jsem obrovský optimista a fakt mě to nenapadlo. Taky to tak naštěstí dopadlo. Nikdo se nepopral, nikdo nepohádala - ba naopak, všichni si dělali srandu z mojí nejlepší kamarádky, která si vystřihla svatební noc s manželem místo nás - hned 2x ![]() ![]() Vždycky přišli z procházky, hrozně tajný, Katka rozepnutý pásek (už piclá), za rohem posunutý vozík ![]() ![]() ...... |
|
|
10.5.2012 14:24:23
Daroh, šikula jo? Já bych tomu řekla spíš žrout, nebo otesánek.
Včera jsem mu uvařila pohanku se špenátem, vyšlo to na skoro plný dvě velký skeničky a on to spořádal na posezení. Si říkám jestli nemá tasemnici, či co?!Ke kalhotám gratuluji, mě ty mé taky udělaly radost, tak zcela chápu. Na hrnce už mám též nasbíráno (na dva) a teď se snažím vyplnit ještě na batoh z globusu. Týfo a kdy vy máte datum a místo? |
|
|
10.5.2012 8:04:50
ty jo, Alexo, 3 skleničky denně? Tak to je veliký šikula. Tak nevím, jaký to bylo u mě, když jsem byla malá, ale dneska jedlík jsem, tak po mně asi nebude. Možná po manželovi. Ten se teda taky rád nají, ale jen když je čas. Jinak je schopný celý den nejíst, což já nechápu. Na to já si udělám čas vždycky.
Jinak jsem si včera koupila kalhoty, tak z nich mám radost. Ještě jsem si chtěla koupit boty, ale žádný se mi nelíbily, tak musím ještě někde juknout. A taky jsme si koupili hrnce v Tescu (za ty samolepky), tak jsem zvědavá, jak budou sloužit. Vypadají hodně pěkně. Holky, kdyby jste chtěl někdo ještě ty samolepky, klidně vám je pošlu ![]() Já jsem si svatbu hodně užila a šla bych znovu jak do těch příprav tak do svatby, jakou jsme měli my. Oběd cca 25 lidí a večer okolo 80. Na přípravy jsme byli 4, takže to bylo taky fajn. I když převážnou část jsme zařizovaly se švagrovou samy, ale i tak to stačí. Jinak včera plavání super, ale myslím, že posledně ji to víc bavilo. Bych dneska potřebovala jet do KH a vůbec se mi tam nechce. Já nejsem zase vyloženě toulavý tip. Občas jo, ale každý den to být nemusí ... |
|
|
9.5.2012 11:45:43
Daroh, to "poletování" ti závidím. Jsem třetí týden zavřená s dětma doma a při mé rozlítané povaze je to fakt na bednu. Aspoň že jsem chodila s Kubíkem plavat, ale to tenhle týden taky padlo.
![]() Příkrmy - Eli je koukám celá naše Laura když byla malá. Trochu divoká, v motorickém vývoji napřed, ale příkrmy nee. Nevěš hlavu, má dost mlíka od tebe, a jestli přibírá není to žádná trága. Jen se smiř s tím, že to asi nikdy nebude velkej jedlík. To Kubík - stejné krve a přesto opak - jí jak mlátička. Už jsem taky začla vyvařovat, protože tři skleničky denně by nás velmi rychle zruinovaly. A s oblečením jsem tenhle problém měla u Laury (asi to taky souvisí s tím že nechce příkrmy a vyjídá tebe) kdežto teď s Kubou mám opačný problém - ještě mi nic není. Ale jednu velikost už jsem od začátku roku schodila. Ještě jednu do svatby a budu spokojená. ...je fakt že jsem ale pilně cvičila a teď už zas dva měsíce nic: nejdřív jsem byla nachcípaná já a drželo mě to tři týdny, pak jsem si byla zacvičit jednou a hned nato ty neštovice. ![]() Týfo my jsme na tom tak nějak obdobně. Snažíme se minimalizovat výdaje, ale zase to neošidit (chlap říká, aby nás nepomluvili). Termín zatím vychází na 21.7. a dle všeho to vypadá na kostel nejsvětější trojice tady u nás. Seznam hostů už mám napsaný, teď vybírám pozvánky a jestli pošlem všem plus vybraným pozvání k hosině, nebo jak se to dělá spíš v zahraničí pošlem vybraným pozvánky na teď a zbytku jen oznámení o tom že svatba proběhla. K dekoracím jsem se zatím moc nedostala. Zato dortů už mám na obrázcích asi sto. Kontaktovala jsem tři restaurace a skládám menu, aby mi mohly udělat rozpočet. Podle toho vyberem místo. Dost řeším šaty. Taky mám strach jak se to všechno zorganizuje a aby to proběhlo hladce (z toho důvodu ani nemůžu pozvat svýho bráchu, páč při jeho "inteligentních" řečech by se to tam určitě servalo). Magráto, já mu sice taky rozumím, což ale nevylučuje to že mě to štve. Je to asi jako přípravy na Kubíčka než ne narodil. Furt dost času (kdybych si všechno systematicky každý měsíc postupně nezařídila a nepořídila byl by to průser) a pak honem honem, vezmem to první co vidíme, hlavně aby to bylo. No tak to nesnáším! Taky bych nejradši šla jen podepsat lejstro a vykašlala se na celou parádu a šaškárnu (což ten můj zase nechce). No musíme nějak přežít a už aby to bylo a nebo radši bylo za námi. |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
9.5.2012 10:00:16
To je fajn, že jste v pořádku. takhle jsme přesně dopadli my vloni s Vojtou. Hnala nás na Bulovku, kde pak usoudili, že můžeme jen docházet. Nakonec ani ve stěrech nic nebylo. Tak snad to budete mít taky dobré.
Svatební přípravy věřím, že vás vyčerpávají. Dokonce i rozumím tvému nastávajícímu. Já ze své svatby kdysi taky šílela. Pak jsem si říkala, že jsme se jen měli vzít za ruce a dojít na radnici a bylo by to. Ta organizace byla děsná, i když šlo jen o malou svatbu. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.