| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
15.7.2012 11:39:23
a tak si neodpustím postěžovat si (třeba se mi ulevní)..
krom dalších třenic, mě právě nadzvihnul tím, že vzal děti do nemocnice na pohotovost, protože mají rýmu a kašel, lehce zvýšenou teplotu a malýmu se špatně polyká. Bože! Mě to fakt hlava nebere!!! ![]() Se nepoučil od předminulýho víkendu kdy jsme kvůli horečce jeli na pohotovost s Kubíčkem (tak dlouho do mě hučel, že musíme k doktrovi, až mě nalomil.... nebejt ale toho že jsem si všimla že mu vyklenula fontanela, tak nejedu). No nic to samozřejmě nebylo. Já sázela na zuby, doktorka na virózu.... v úterý mu vylezla jednička nahoře. Ale on mi prostě nebude věřit a nebude. Tak si tak tipuju, že přijedou s kapkama do nosu, na kašel a pokud jim udělaj CRP a bude to angína, tak max. antibiotika. No nepočkalo by to do zítra?! Chápete to, děvčata? ![]() Ještě se mi neulevilo, takže další.... včera hovor... taťka: Kubíčku, ty jsi můj chlapeček. Laura: není jenom tvůj, je nás všech přece. taťka: je můj, já jsem si ho udělal. Laura: nene, maminčino bříško! Taťka: ale já jsem ho do toho bříška zasadil. Laura: to není pravda, protože když jsem byla malinká, tak jsme tě ještě neměli a tak jsi mě nezasadil. ...a teď to přišlo! ...taťka: tys mě měla zlatíčko vždycky. Laura: mami, nene neměla, viď?! ....a byl oheň na střeše, hádka protože já chci aby věděla pravdu jak to je, ne riskovat, že se to někdy omylem nebo od někoho nějak hnusně dozví. Takže jí to říkám úměrně k jejímu věku, pravdu. Rozhodně jí nehodlám ani lhát ani zamlčovat. Nemluvě o tom že spousta lidí z našeho okolí, z minulosti mojí i Jirkový s kterými se stýkáme to vědí taky a mě by přišlo fakt vůči Lauře hnusný, kdyby ona sama o tom nevěděla. No taťka má samozřejmě zcela opačný názor, krom toho se nejspíš i urazil. ![]() |
| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
15.7.2012 11:26:53
Tak co Týfo, jaký jste to měli? Jak se cítíš jako vdaná paní? A nějákou fotečku bys sem mohla dát?!
U nás nervy k prsknutí, vzniká pekelný dusno, nejradši bych to celý odvolala a odstěhovala se. No snad se to zase zklidní, až budeme mít taky po. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
13.7.2012 16:25:04
Ahoj,
náš režim vypadá přibližně takto: mezi 6. a 7. ráno kojím, pak mezi 9:30 a 10. zase, k obědu (kolem 13.h) má Kuba klasiku maso se zeleninou a přílohou, 16:30-17 kojení a večer (cca 19:30) kaše (zatím dělám nemléčné do odstříkaného mléka). Donedávna jsem kojila ještě jednou v noci, původně kolem půlnoci, ale se zavedením kaší si to Kubík začal postupně posouvat až někam ke 3. ráno a to už se mi fakt vstávat nechtělo, takže jsem to utla a zatím mi to prochází .Jinak mládě se plazí rychlostí namydleného blesku po celém bytě, staví se na čtyři, kleká si, sedí, párkrát se mu už povedlo se i postavit. Zatím ale neleze, asi mu to klouže (máme všude parkety). A umí udělat pápá ![]() . |
| Dakine | 117311 |
|
|
13.7.2012 15:55:09
Teda Dáši, to vypadá fakt úžasně, asi to večer ukážu příteli, k moří mi to letos nedovolil
, ale po republice prý žádný problém. Jinak už taky máme ustáleno: ráno mlíko, na svačiny nějak nezbývá čas, většinou se prospí do oběda, k tomu dáváme skleničky (moje vařený mu nějak nejede), svačina buď ovoce nebo nějaká přesnídávka s piškotem nebo sušenkou, večer zase mlíko (kaši taky nedávám, mlíko mu stačí až do rána, hlady se nebudí) Přes den si tak nějak zobne křupek a co mus strčí Sára ![]() |
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
13.7.2012 14:42:35
Ileničko, taky v noci kojím jednou - v kuse
![]() ![]() ![]() |
| llenicka | 75289 |
|
|
13.7.2012 13:17:26
Dáši, jsme na podobně. Po ránu ještě v polospánku Linda pije mléko,
pak zkouším ovoce (bez úspěchu), skončí to u mléka. oběd - po spaní maso, zelenina (rýže, brambor, kukuřice), vajíčko jsem taky nedávala. svačina přesnídávka +mléko. večer mléko (kaši odmítá). vnoci kojím jednou. prakticky mě nepije, už jsem zkoušela i šťávu Chce pít jen ode mě. Takže zvlášť když je horko, tak pije častěji.Nějak mě to nevadí, užívám si to. Z vědomím, že je to nejspíše moje poslední mimčo. |
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
13.7.2012 9:08:46
teda holky, nechápu, jak můžete mít takovýhle denní rozvrh. Nám se to dodneška nepodařilo ustálit, ale netrápí mě to. Náš jídelníček je takový:
Ráno jí nic nedávám, protože mléka má přes noc dost! - Vzhledem k tomu, že je přicucnutá věčně u prsa. Dopolední svačinka přesnídávka nebo čerstvé ovoce, někdy to zůstane jen u mléka. Oběd - zelenina s masíčkem, žloutek jsem ještě nezačala dávat, někdy to zůstane taky jen u mléka. Odpolední svačinka zase přesnídávka nebo jen mléko. Večeře - mléko. Kaši nedávám. Dost by jí to zapláclo a vzhledem k tomu, že se každou hodinu budí a já ji dávám prso, byla by přecpaná. Chci to co nejdřív odbourat, ale zatím na to nemám sílu. Předchozí noci byly hrozný, na dnešek celkem ok. Během dne dávám křupiny a čerstvé ovoce.... Jinak ekzém zdárně mizí. Na kožní jsem ani nejela, do rána to bylo lepší. A taky vím, co jí to způsobilo. Vadí jí ocet. Udělala jsem utopence a strašně ráda si namáčím chleba do šťávy a bylo toho hodně Takže ocet taky vynechávám ze stravy....Nějak se to počasí pokazilo, co?! No a že tady mluvíte o dovolených, tak už snad máme rezervovanou první dovolenou. Tam jedu jen já sama se švagrovou a jejím mužem, můj manžel musí pracovat. Dost se tam těším, vypadá to luxusně www.lipnolakeresort.cz A v září teda ještě k moři, ale to už pojedeme sami s manželem a Elenkou. To se chystáme nejspíš na Mallorku. Já bych klidně brala i Španělsko.... Taky jsem zvažovali Rhodos. |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
12.7.2012 14:51:56
Jo a jinak přiznávám, dala jsem mu už jednou svíčkovou s knedlíkem
![]() samozřejmě kecám, ne úplnou klasiku. Odebrala jsem mu tu pečenou zeleninu, rozmixovala a dala mu k tomu teda klasický domácí knedlík. Říkala jsem si, že když jí normálně rohlík, tak 1 kousek knedlíku je v podstatě to samý těsto. navíc já běžně zapomínám solit, takže to měl fakt kojeneckou verzi ![]() |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
12.7.2012 14:50:29
Ivčo, Adam má 8 měsíců a týden, jdeme až na 9měsíční, takže míry nevím. Odhaduju ais 9kg.
Týden už stojí, obchází nábytek a snaží se vyšplhat všude, kde to jde. Mléčné výrobky dávám jen jogurt. Jinak těstoviny, rýži, kuskus (což je těstovina) i obiloviny dávám normálně. Jídelníček: Ráno kolem 5 240ml mléka 7-8 hodin: jogurt aktivia s rozmačkanými pištoky (plus někdy i s ovocem) 11-12 hodin: oběd: zelenina s něčím. uvařím vždycky tak 5-6 dávek do mrazáku. Jakoukoli zeleninu bu´d s masem nebo s vaječným žloutkem. A zahustím to buď rýží, těstovinou nebo potom přidám na kousíčky rohlík. Nesnáší, když je to řídké. Musí mu v tom stát lžíce. 2 hodiny odpoledne: ovocná přesnídávka s piškoty nebo ovoce(strouhané jablko, meruňka nebo banán) Zas to musím hustit, proto ty piškoty. 5 hodin odpoledne: Kaše 8 večer: 240ml mléka V noci 1x 200-240ml mléka. Jinak popíjí slabý čaj nebo vodu. Je mu to jedno, pije co teče ![]() |
| ivča | 119184 |
|
|
12.7.2012 12:43:14
ahoj holky, teď jsme si užívaly horečky. Pavlík měl celý víkend 38,7 no hnus. Lezou mu horní zoubky, naštěstí se v pondělí prořízly a teploty už nemá, zato pěkně chraptí chvílema jen sípe chudinka. Tak nevím co to má, snad to nebude na dlouho. Jinak osmiměsíční 73,5cm, 8,75kg sedí, leze, začíná se stavit - dělá mosty a má 4 zuby. Zdárně kojím a P dávám na pití taky vodu, z hrnečku od aventu. Holky dáváte už někdo mléčné výrobky? A prosím napište mi někdo jídelníček P má: okolo 6 hod. kojím, 9 hod. ovoce, 12 hod maso,zelenina, brambora někdy místo masa žloudek, okolo 14. hod. kojím (jinak neusne, spíš je to jen takové napití) po 16. hod. kojím a mezi 18 a 18.30 kaše a když jde spát tak se ještě jednou napije ode mě. Máte to podobný? A dáváte těstoviny a rýži?
Jinak školáčkum přeji krásné prázdniny a také se pochlubím moje holky měli taky samé jedničky (první a třetí třída). Jé Jani dovču tak trochu závidím hned bych někam letěla ale penízků není nazbyt. Teď se koukáme po levném chorvatsku. Nemáte někdo nějaký dobrý tip? Díky |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.