| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 3794  [Dalších 3714 >>]
Daroh a Elenka 10/11 116692
11.7.2012 19:22:43
ahoj holky, jak se máte? Počasí nám přeje, je to bájo ~g~ Takhle je akorát. Žádný vedro, žádná zima, prostě tak na kraťasy a tričko a válení se v trávě. Jen bohužel už jsem vyndala Elence 2 klíšťata. Včera jsem ji zapomněla nastříkat a hned se hajzl chytnul. ~q~~q~~q~ A taky se mi osypala, beeeeeeeee ~n~~n~~n~ Tentokrát ale fakt ošklivě. Jestli se jí to do zítra nezlepší, jedu s ní na kožní, ať jí na to něco dá, protože ji fakt nenechám trápit. Noc na dnešek hrůza, svědilo ji to, je poškrábaná a mně jí je líto. Jinak prospívá krásně. Je na ni vidět, že je spokojená. Strašně hodňoučká a prostě moje zlato!!!! Příkrmy už jsou podstatně lepší. V zelenině ještě trochu pokulhává, ale ovoce neodmítne nikdy. Ani přesnídávku. Zvlášť, pokud něco dlabe s Matýskem ~t~~t~~t~ Co se týká pití, tak taky není problém. Dávám ji jen vodu a pije to o 106. Denně vypije celou lahev - cca 240 ml + kojení. Mlíka zatím dost ~R^
Týfa+2 58037
5.7.2012 18:49:28
my se bereme v patek 13.7., takze jeste stale svobodna.~;)
A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
3.7.2012 9:42:08
jé holky, taky bych hned někam jela. Ale letos nám bude muset stačit svatba a lázně. ~d~
Jinak hlásím že Kubík od pátku horečky. Byla jsem nejdřív v poho, ten můj mě hned večer chtěl hnát na pohotovost ~a~. V sobotu večer už mě zvyklal (nechala jsem se hlavně proto že jsem si všimla že malýmu vyklenula fontanela a tepe), tak jsem pro jistotu jela. Mladičká doktorka, taky si nebyla úplně jistá, tak aby nic nezanedbala (kdyby to byla ta ostřílená co jsme měli další den na kontrole, rovnou by nás uklidnila a poslala domů). CRP ale vyšlo dobře, takže si nás tam nenechali. Včera už to vypadalo docela dobře a dnes bych řekla že úplně normál. Já sázela na zuby, ale možná to byla nějáká virózka.
3.7.2012 7:43:50
Jani, to je fajn, že jste si to užili a mandle budou v pohodě.... Prosím tě, pošleš mi odkaz na ten váš hotel a s kterou cestovkou jste jeli?! Taky se v září chystáme, tak už pokukujeme. Plánujeme tedy Španělsko, Mallorku nebo Rhodos.
A.lexa + Laura(5) + Jakub 72846
2.7.2012 19:08:02
Týfa to má myslím tento víkend a my 21., takže zatím svatby neproběhlý, anébrž jsou na spadnutí. ~;)
1.3Magráta13 36870
2.7.2012 8:30:53
No jo, pravda. Vypadlo mi datum těch svateb. Tak kdo už to má za sebou? ~t~
Jinak Jani, psala jsem ti na FB. To vyšetření je v pohodě, jen zběžná prohlídka uší, nosu, krku. Jen posvítí, kouknou, nikam nesahají. Do ucha dávali takový jakoby dudlík a měřili sluch. Ale strkali to jen na kraj, vůbec to nebolelo, Vojtovi to přišlo legrační, že má dudlík v uchu ~;)
tak neboj, jsou tam moc hodní a milí.
Jana, Sofi 11/11, Laura 09/07 117675
1.7.2012 21:42:10
Ahoj holky, po delší době se ozývám. Byly jsme s dětma na té naší dovolené. Neměla chybu, ale byla moc krátká. Opravdu mallorca nádherná a všechno klaplo tak, jak nikdy. Teď se nám blíží operace té mandle, tak začínám být nervní. margáto, ten den před operací, jak jste se hlásili v tom 2.patře, to bylo jaké vyšetření? Psala jsi uší, pusy a nosu. To jí zase budou strkat ty tampóny do nosu a umrtvovat nebo jen omakem? myslím si, že bude peklo jí tam dostat. Moc dobře si to pamatuje...
a jak se všichni máte? Sofinka začala lézt a staví se o předměty. Sice u toho řve jak tur a občas si pěkně namele, ale prostě má potřebu stát, což nechápu To lezení asi nějak vynechá, jen tak aby se neřeklo. Zatím nemáme žádný zub, ale dlabeme pěkně. Radši jí ani nevážím, ale bude mít takových 10,5 kila, záda mě bolí jak blázen víc a víc a fyzioterapeutka už pomalu přestává působit...na 8.měsíční jedeme až 25.7, což už jí bude 8,5 měsíce...
a jinak jste vdané atd? ....měly ady snad nějaké svatby proběhnout, že? Nestačila jsem dočíst všechny příspěvky....
1.7.2012 9:11:19
Tak manžel je na světě, našla jsem ho spícího v seně. Já jsem mu totiž chudákovi nevědomky zamkla a on se neměl jak dostat domů...~t~~t~~t~ No, tak hlavně, že žije!!! ~R^
1.7.2012 8:02:51
Jeee, Maci, to ti docela závidím.... Já jsem se tam taky vždycky chtěla podívat, ale nikdy mi to nevyšlo ~d~

Holky, váhy jsou pěkný ~R^, obzvlášť Dianka ~;)

Tak mi včera chlap odešel do hospody a ještě se nevrátil, doufám, že se mu nic nestalo, se tady o něj klepu ~e~~e~~e~
Maci1 27366
30.6.2012 0:25:40
Ahoj, koukám, jestli se tu něco děje, než odpadnu :-)~h~.
My máme za sebou teprve sedmiměsíční poradnu, váha 8,85 kg, míru nevím, ale kolem těch 75 cm to bude. Taky už začínáme oblékat velikost 80. Evička měla podobné rozměry skoro v roce ~e~.
V neděli vyrážíme i s Kubou do Karlových Varů na festival (Evičku jsme půjčili babičce), snad s ním těch 4-5 hodin v autě ve zdraví přežijeme ~b~.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 3794  [Dalších 3714 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.