| kokoo | 34189 |
|
|
7.6.2011 14:30:17
Ahoj Sněženko,
já už si říkala co je to tu za novou tvář, kterou jsem přehlídla ![]() Taky ty registrace moc nechápu. Když se sejde víc maminek, pošlou tě stejně jinam a když se porod spustí dřív nebo příjde komplikace vzít tě musí. Já tím, že Podolí padlo uvažuju znovu o Krči. Malou mi přiložili ještě na sále, kvůli nastartování sacího reflexu. Potom mi ji sice odvezli, bylo 9 večer a ráno přivezli před pátou, ale já spala jak zabitá, tak mi to ani nevadilo. Jiné maminy měli mimi hned ale já rodila předčasně, tak to asi bylo tím.Zkušenosti až na jednu sestřičku na šestinědělí mám dobré a manžel to má relativně blízko z práce. A hlavně se tam můžu registrovat kdy chci. ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
7.6.2011 14:28:47
Blondy, Snezenko, me vubec nenapadlo, ze by me nevzali k porodu i jindy nez toho 8.12.? To je hloupost, ne?
Vzdyt kolik zen porodi presne na termin? 10%? Ja chapala tu registraci v konkretni den, aby meli vsichni stejnou sanci a ono se to pak zprumeruje a tech 12-13 maminek jim skutecne za den porodi, takze oni maji prehled, co muzou v te dobe cekat... Ale jinak je asi jasne, ze pokud se jim na jeden den sejde 20 rodicek (treba v lete po bource), tak ty mene akutni a komplikovane posilaji jinam.Utesuju se tim, ze v zime nebyvaji bourky, tak to rozlozeni by mohlo byt rovnomernejsi. A kdyz vsechno pujde dobre, tak stejne preferuju Horovice bez registrace. ![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
7.6.2011 14:19:18
Květinko, určitě nakoukni.. všichni Tě tu rádi uvítají. Já Ti psala jako prosinec2011, abych to nějak "vysvětlila".. holky už to tedy psaly přede mnou, ale právě mě napadlo, že se tu na rodině ještě neorintuješ a žes netušila, jaké množství všech možných diskuzí tu je
![]() Ono by to pak byl opravdu veliký chaos, kdyby se všechno dohromady psalo v jedné diskuzi (těžko bys našla odpovědi na své dotazy, těžko dohledala své "známé a kamarády" se kterými si povídáš už déle..). Prostě je to tak správně rozděleno, aby to mělo alespoň maličko hlavu a patu ![]() Ale každopádně tady jsou všechny holky fajn Povídáme si tu hodně a o všem (jen se prostě známe už trošičku víc, protože je jedno hlavní téma, které nás spojuje - a tak je to asi i na ostatních diskuzích.. čím více přispíváš v nějaké diskuzi, tím více se zapojíš a skamarádíš - to je logické ). |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
7.6.2011 14:15:08
.. tak, já si taky myslela, že jsem se překlikla :) Pak jsem si říkala, že tu člověk dva dny není a hned tolik nových "tváří"
Snad to Květinka už dobře pochopila, nezlobí se, najde i ty další diskuze a k nám se pak taky třeba přidá ![]() Dočetla jsem jen tak v rychlosti a tak musím hlavně pogratulovat Blondý a dneska i Plíce Krásně se to čte, nádherná fotečka a vůbec ty dobré zprávy To si člověk hned oddychne, co?? Už abych to taky měla za sebou, ve čtvrtek touto dobou už budu taky vědět, na čem jsem (a doufám, že to budou stejně tak dobré zprávy :o)). Tak dál držím palce všem, co je screening teprve čeká :)Koukám, že řešíte porodnice. Já už u Toma věděla, že chci spíš asi do nějaké menší, klidnější. I když jsem měla v záloze i Apolináře (právě pro případ, kdybych náhodou během těhotenství zjistila, že je něco špatně nebo že by se mimčo mohlo narodit dřív). Vybrala jsem si Neratovice (máme je tu kousek), byla jsem se tam dopředu podívat, navíc dost mých kamarádek z okolí tam taky rodilo, takže jsem šla tam. A byla jsem opravdu moc spokojená (nakonec to tedy byl stejně plánovaný císař), ale i tak.. ta péče po porodu je tam moc fajn. Tím, že to není takový kolos, je to takové rodinné. Sestřičky byly milé, hodné, žádné stresy. Kdo chtěl domů dřív a neměl komplikace, mohl. Je tedy pravda, že něco navíc se tam platilo, ale nebylo to nic strašného. Spíš teď nevím, jaké to tam je po těch třech letech, protože se tam trochu (v době stávek) vystřídal personál. Ale asi půjdu zase tam. Právě mě odrazují ty přihlouplé registrace, přesně v konkrétní den a hodinu, fronty po ránu atd. To se mi fakt absolvovat nechce. Budu doufat, že bude všechno v pořádku (co se týká zázemí a péče, byla opravdu výborná.. jen tam opravdu chybí dětká JIPka), ale myslím, že kdyby měl člověk během těhotenství nějaké komplikace, dá se to domluvit i tak na jiném místě (moje kamarádka registrovaná u Apolináře nebyla a vzali ji). Právě je divné to, že jste na určitý den a když ten den bude plno, což se může stát, nemusí vás stejně vzít a naopak, když tam přijede a plný stav není, tak vás vezmou... taky těm registracím moc nerozumím. |
| kvetinka2508 | 119306 |
|
|
7.6.2011 14:02:31
prosinec2011
tak tohle je jedna odpověď co obsahuje vše a co mohla některá maminka napsat hned ,byla jsem tady poprvé a asi jsem-už jsem to psala -klikla něco špatně... snad si troufnu kouknout sem ještě někdy příště... ![]() |
| prosinec2011 | 118005 |
|
|
7.6.2011 14:01:33
.. ještě Květinko.. jinak tu samozřejmě neřešíme jen ultrazvuky, pupíky, výbavičku a porodnice.. povídáme o čemkoliv, takže klidně si tu můžeme povídat i o věku, kde která z nás bydlí, jaké máme zájmy atd. Hlavním tématem je tedy prosinec 2011 (termín, kdy čekáme mimčo), ale určitě taky odbočíme, to je jasné.. Spíš jde o to, že to by pak mohla být na rodině jedna jediná velká diskuze, přispíval by do ní každý s různými tématy a pak by se tam asi všichni ztratili a těžko nacházeli v tom množství to, co ho zajímá nejvíce.. to ještě jen pro pochopení
![]() Jinak zatím, co jsme se tady sešly, jsme tu všechny cca ve věku 30-40 let, takže myslím, že věk určitě problém není ![]() ![]() |
| Blondý | 117604 |
|
|
7.6.2011 13:57:04
Ahoj!
Plíce super,že je vše OK,gratuluju!! Píšeš to úplně stejně jako já včera...když si Dr. odmyslí to ""moje"" tak jsem také úplně v poho těhu![]() K těm registracím v Praze....a to když vás zapíšou,tak můžete jet rodit jen v termínu,nebo vás vezmou i jindy? a co když mají plno? Stejně to nechápu,přesně v určitý den a ještě takhle brzy .Jak psala Kačky,tak tady u nás se nic takového neděje-hurá! |
| prosinec2011 | 118005 |
|
|
7.6.2011 13:53:15
Květinko
![]() .. myslím, že tady na prosinci máme výbornou partu, nikdy jsme neměly problém s kýmkoliv novým se tu spřátelit, poradit, popovídat.. rádi tu vždycky přivítáme kohokoliv nového a Tebe samozřejmě taky ![]() Budeme rádi, když se k nám přidáš a budeš si tu s námi povídat ![]() Opravdu nebylo od nikoho myšleno cokoliv proti Tobě špatně... Možná jen ještě tolik neznáš "rodinu.cz". Najdeš tu spoustu rad, článků, akcí, nápadů, fotografií atd. a mimo jiné je tu pro všechny vytvořena velká databáze diskuzních témat, které jsou hodně podrobné a tak si v nich každý může najít to, co právě hledá, co ho zrovna zajímá, spojuje atd. Nikde není nic uzavřeného, každý si může přispívat jak chce, ale právě je dobré (když tu ta nabídka je) vyhledat si vždycky k danému tématu tu správnou diskuzi... Neznamená to, že se musíš usídlit v jediné a tam zůstat... já taky čekám miminko v prosinci, proto si tu s holkama povídám.. jinak ale mě zajímá spousta dalších témat a tak sem tam přispívám nebo čtu i na jiných diskuzích (což pravděpodně i více lidí tady na rodině). Celé tyto stránky jsou tak prostě přizpůsobeny, aby si každý mohl najít to své a nebyl v diskuzích zbytečně zmatek ![]() ![]() Navíc tyto celé stránky taky mají svého správce, který na ně dohlíží a sám pak různá témata přehazuje a třídí (když je to potřeba) do daných diskuzí :) Jinak ale tu s námi určitě taky zůstaň (jestli tedy budeš chtít), opravdu je tu dobrá parta, žádná "uzavřená společnost" (jen nás tu prostě všechny spojuje právě PROSINEC 2011 tím, že všechny tento měsíc čekáme miminko ). No a když pak ještě budeš chtít popovídat s někým, kdo je ve Tvém věku nebo z Tvého okolí, určitě v dalších diskuzích najdeš i taková témata (např. podle regionu, drbárny atd. :o)) Tak snad je to takhle alespoň trošičku srozumitelné a nezlobíš se, že tu holky tím pádem psaly k danému tématu o jiných diskuzích ![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
7.6.2011 13:42:12
U Apolináře se registruje mezi 13. a 14.hodinou a mají zatím plno do 24.11., což je super zpráva, zítra registrují maminy s termínem do 7.12.
|
| Girili | 117849 |
|
|
7.6.2011 13:37:09
Plice, gratuluju ke kontrole!
![]() Registruje se k Apolinari taky v takovou nekrestanskou hodinu jako do Podoli? V Podoli se zacina registrovat v sedm rano, ale aby se rodicky vesly do limitu 12, tak tam cekaji uz od 5i! To je silene a ja bych pritom furt tak spala. ![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.