| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2927  [Dalších 2807 >>]
Samika 28149
7.6.2011 14:53:29
Když jsem zjistila, že mi termín vychází na vánoce (myslela jsem že to bude leden), tak jsem si řekla, že aspoň se bude rodit míň, že lidi ten prosinec při snažení vynechávájí. Navíc nebudou zavírat porodnice kvůli malování apod. Tak třeba při těch registracích nebudete mít tak husto.
Samika 28149
7.6.2011 14:49:42
Ahoj holky,
přišla jsem až teď a koukám, že se tu něco dělo ale už je to asi vymazané. Přidávám se teda k Blondý s tou zamknutou diskusí, ale nevím jak se to dělá.
Plíce, jestli jsem to dobře pochopila, tak si měla úspěšný screening-moc gratuluju. ~;(( Ale mám v tom zmatek, zřejmě umazali i něco našeho.
pettik 32582
7.6.2011 14:48:42
Taky bych byla pro přestěhování, protože aby se pak bál člověk něco napsat...
Sněženka+T§T 61400
7.6.2011 14:48:14
.. musím na poštu, tak zatím ~3~
Sněženka+T§T 61400
7.6.2011 14:47:57
Přesně tak Girili ~k~ V jiných městech si prostě poradí jinak (v konkrétní čas a konkrétní situaci)...
Girili 117849
7.6.2011 14:45:11
Neboli cela registrace je vicemene jenom pojistka pro porodnici, aby se jim tam najednou neplanovane nehrnuly davy rodicek, se kterymi nepocitaji.

Hloupe je, ze je to pruda a navic to ani nema oporu v zakone. Jak se s tim potykaji v jinych velkych mestech? Ani v Brne jsem neslysela, ze by meli system registraci.
Sněženka+T§T 61400
7.6.2011 14:42:41
Blondý, já bych tohle vůbec neřešila... prostě to bylo jenom nedorozumnění ~;) My všichni moc dobře víme, že je tu klid a pohoda (navíc tomu svědčí i počet našich příspěvků ~k~)
kokoo 34189
7.6.2011 14:39:01
No ale teď si vzpomínám, jak si tam maminky mezi sebou povídali o porodu a vedle seděly těhulky, které čekaly až se to spustí. Tehdy mi jich bylo děsně líto. ~e~

Plíce a gratuluji ke kontrole. KOukám, že další kontrolu máš až za dlouho.
Sněženka+T§T 61400
7.6.2011 14:38:32
Girili, určitě to není tak, že se zaregistruješ na jedno konkrétní datum a jiné dny okolo Tě nevezmou ~k~ Ale právě, zase naopak, když se jim jeden den sejde právě třeba těch 15 rodiček (nevím jako mají kapacitu, to je jen příklad), už Tě stejně nevezmou, i když si registrovaná, protože prostě mají stop stav. Naopak některý den může být slabší, přijedou 2,3 a když tam zrovna náhodou přijedeš v tuto chvíli jako neregistrovaná, vezmou Tě (tak to měla moje kamarádka, i když tedy měla trochu nějaké komplikace.. tak nevím, jestli to bylo tím). Jinak ale v Hořovicích rodila před rokem a půl moje kamarádka a hrozně si je chválila (moderno, útulno, soukromí, klid a pohoda ~;) - ty já mám ale trochu z ruky...).
Kokoo, ono tu teď bylo těch "nových tváří" více, já se taky vrátila a zkusila kliknout na diskuzi znovu.. ~k~ Prosinec2011 mám taky registrovaný (pod tím je založený náš deníček :-)).
Blondý 117604
7.6.2011 14:36:47
Sněženko ahoj!
Ach jo, už bylo založené nové téma o diskusi dle narození a prosinec 11 se tam propral-""hrůza a děs"" a to jen za to, že se nás pár ozvalo, že je to diskuse v diskusi...nojo no, příště mlčím a nic nepíšu, když jsem se ohradila,že si tady píší maminy 25ti a30ti leté o UTZ aj.tak vše špatně, život jde mimo nás.No nic, už mlčím,prdím na vše,nic neřeším... nikoho jsem se nechtěla dotknout, jen jsem se podivila,co nám to sem hoplo za nové téma... no a po tomhle ""extempore"" nás bude číst asi spousta očí ,tak si dám oddech,nemám tu potřebu být třeba někde ""vedle"" zesměšňována.Písnu až budu mít výsledky testů atd. Mějte se všechny fajn a jestli se rozhodnete se přestěhovat a zamknout,moc ráda se přidám!!!!~x~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 2927  [Dalších 2807 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.