| Lenka +4 | 30825 |
|
|
6.6.2011 9:13:27
Dobré ráno, jen v rychlosti nakukuju a letím balit balíky. Od dvanácti do půl třetí mám pak doučování z matiky, tak to musím stihnout.
Jinak s politováním oznamuji, že od včerejška je mi hodně špatně a hodně zvracím:-( já si naivně myslela, že i ty občasné nevolnosti budou už postupně mizet a ono tohle. Celý den je jen boj o naplněný žaludek, jinak je to ještě horší. Jenže jen to sním... NO snad to nějak přežiju. Možná je to těmi vedry, nevím. |
| Samika | 28149 |
|
|
6.6.2011 9:12:30
Azaretko, na čištění bazénu - vydrbat hadrem a čistou vodou, jinak ve vodě musí být pořád dost chloru, já ho poprvé nechtěla moc dávat a zezelenalo to hned. Ta filtrace podle mě tak důležitá není - leda nějaká písková, já mám tu obyč, je k prdu.
Vrchlabí funguje, já nejspíš půjdu znova taky tam, byla jsem tam spokojená, ale od té doby se dost změnilo. Jednu doktorku tam neskousnu, ale vzhledem k tomu, že minule jsem dr. viděla ráno a pak až po porodu, tak mě to trochu uklidňuje - kdyby na mě vyšla. Nejradši bych rodila doma, ale obávám se, že by mě můj drahý hned po porodu k něčemu nutně potřeboval a o nějakém servisu ani nesním. To si v té porodnici odpočinu spíš, uvaří mi, donesou pod nos.... |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
6.6.2011 8:59:48
Pěkný den,
Plíce, mě tohle nevadí.Psychicky jsem v pohodě.Navíc, jak jsem psala mám už s nima svou zkušenost. A trochu generálské, jak píšeš, to tam opravdu je. Dokonce mě dali na pokoj 2 maminky po porodu, protože neměli na šestinedělí místo. Člověk si může něco plánovat a nakonec je všechno jinak Pro mě je nejvíc důležité dokonalé technické zázemí porodnice a lékaři odborníci. A ti u Apolináře jsou. Určitě jsi tam byla taky spokojená, když tam jdeš po třetí. Chtěla bych nadstandart, ale to bude asi boj, když tam mají pořád plno. I když na vánoce. Třeba se tam Plíce potkáme.![]() Pettik, ale Vrchlabí myslím už nefunguje, nebo ano? V bazénku úplně zezelenala voda, tak to jdu vylít, vyčistit. A znova. Holky, které s tím máte zkušenost. Co používáte na čištění bazénku? |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
5.6.2011 22:33:22
Azeretko - u Apolináře je potřeba se připravit psychicky na šestinedělí
Já byla dvakrát na P15 a bylo to vždycky takové generálské ale podruhé jsem byla připravená I když je fakt, že před dvěma lety už třeba kojení bylo víc v pohodě Přes den kojte max po třech v noci po čtyřech - nebo to bylo obráceně? ![]() |
| pettik | 32582 |
|
|
5.6.2011 22:32:13
Mě se minule mooc líbilo ve Vrchlabí a hlavně nás tam zachránili.první den jsem ji měla celý den na jipce u sebe v posteli, jen ji manžel nosil na přebalení sestřičkám a od druhého dne ráno už jsem měla malou na pokoji a už sem ji sestřičkám nedala.
Když jsem rodila poprvé kluka a zvrzli porod, pak akutní císař,v jablonci, tak tam nosili miminko jen na krmení a na pojoj mi ho dali až snad třetí den. Teď budu muset rodit zase v jablonci a zkusit si nějak domluvit, že chci mít miminko u sebe, max. den po porodu, pokud to nepůjde domluvit, tak budu hledat jinou porodnici |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
5.6.2011 20:29:09
Sněženko, tak to je fajn, můžem přidávat receptíky abudou pohromadě. A pupek tea asi fotit nebudu - já ani minule moc nefotila, nějak už td na mě koukají jako že jsem v 9. měsíci:)
|
| azeretkaa | 25030 |
|
|
5.6.2011 20:26:13
Koko , já jsem už pro porodnici rozhodnuta - Apolinář. Mojí kamarádce, tam zachránili dvojčátka. Jako jediní v Praze tam mají nějaký speciální dýchací přístroj. Nechci malovat čerta na zeď, ale může se stát cokoli, že? Také mám s touto nemocnicí zkušenost, byla jsme tam na operaci. Přístup byl opravdu profesionální. Tím samozřejmě nechci říct, že jinde není.
![]() Sněženko díky za potvzení, dívala jsem se a zjistila, že jsme si tam všechny nějak věkově podobné. ![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
5.6.2011 20:05:15
Kokoo - teď koukám, že bydlíš kousek od nás
Já se jedu ve středu zaregistrovat k Apolináři, byla jsem tam už dvakrát - tedy rodit |
| kokoo | 34189 |
|
|
5.6.2011 19:43:06
Azeretko, bydlíme na východ od Prahy. Malou jsem rodila v Krči, ale to jsem se registrovala až v 36 týdnu a moc nad tím nepřemýšlela.
V Nymbyrku se mi rodit nechce, Neratovice mi příjdou nákladné, tak to vypadá na Prahu, ale nevím kde. Jestli znovu Krč, tam ani nevím, jestli je nutné se tak brzo registrovat nebo Bulovka, Podolí nebo Mladá Boleslav, Kolín? Nechci aby to bylo moc daleko, ale na druhou stranu v Krči jsme tehdy od nás byli za půl hodiny. To byla jízda Kačko, já jsem letos taky zvědavá, co mě bude při návratu z porodnice čekat. Vzhledem k tomu že bychom chtěli přesunout spaní z pokojíčku do ložnice, která je ve stavební fázi No, snad se to zvládne. |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
5.6.2011 19:28:38
Ahoj holky,
připomněly jste mi jak jsem jela z porodnice s holkama Věci jsem tedy měla připravené tři měsíce před termínem porodu - holt jednovaječná dvojčata jsou náročná a člověk nikdy neví kdy to příjde No ale každopádně měsíc a půl byl ten můj chlap úplně sám doma a my nevěděly, kdy nás pustí domů Když bylo holkám 14 dní a přibývaly na váze a byly v pohodě, tak jsem se dětské dr. na vizitě zeptala, jestli bychom mohly už jí domů a ona překvapivě řekla, že jo Manža tenkrát povídal - no to ne, tady není uklizeno a já na to nejsem připravenej Doma takový normální nepořádek, nic strašného, čekala jsem to horší, když byl měsíc a půl sám doma KDyž jsem rodila Vašíka, tak holky byly celý týden u babičky. Rodila jsem v sobotu a už od středy byly na prázdninách, takže jsem si v klidu rodila Tentokrát taková pohodička nebude Nemáme kam ty děti dát Uvidíme jak to vymyslíme, protože nepředokládám, že by moje mamka vzala min. holky na týden až 14dní k sobě. Na tohle byla tchýně zlatá, škoda, že už umřela |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.