| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 2927  [Dalších 2697 >>]
Sněženka+T§T 61400
5.6.2011 18:35:58
Ahoj, já jen v rychlosti (o víkendech moc na PC není čas) a za chviličku jedeme na tenisový turnaj (tedy já hrát nebudu, budu jen jako divák ~;)).
Azeretko, k PC jsem se dostala až teď, ale přátelství máš potvrzeno a do tabulky už jsem Tě taky přidala, takže můžeš mrknout :-)
Kačky, dobrý nápad.. nevím, proč ty "recepty" jako takové nefungují, ale už jsem je z alba odstranila a přidala jsem je tedy jako samostatný deník /halali zeleninka už tam je :)/ a můžete tedy přidávat další a další receptíky (a vůbec cokoliv, co vás napadne :o)) + fotky samozřejmě ~;) /zrovna jsem si říkala, kdy nám tam začnou přibývat taky fotky pupíků ~k~/
Buráček už se asi válí někde u moře, ta se má... :-) I když mně tedy to teplo taky dobře nedělá.. asi jsem to zakřikla, ale jak mi bylo dobře, tak dnešek mi to vynahradil.. ráno jsme jeli autem do Bauhausu, jel s námi i táta, takže jsem seděla s Tomem vzadu a od té doby mi bylo teda pěkně špatně, navíc se mi motala hlava a i břicho nic moc.. odpoledne jsme si lehli oba s Tomáškem a spali jsme 2,5hodiny !! ~k~
Koukala jsem, že zítra má "velký den" Blondý - už se dočká screeningu-tak budu moc držet palce a Renov na poradnu.. já jdu ve čtvrtek a čím víc se to blíží, tím mám větší a větší strach.. no snad bude všechno dobré a od pátku si to těhotenství budu moct taky začít alespoň trochu užívat.. budu doufat ~;((
.. tak já musím, když tak mrknu ještě večer nebo pak zítra odpoledne (ráno jdu taky konečně po dlouhé době ke kadeřnici :o))

tak zatím a užijte si pěkný večer ~3~
Samika 28149
5.6.2011 18:21:17
Jinak příchod z porodnice, u nás tragédie, můj workoholik nepřipravil NIC, doma bordel ještě po zednících. Jídlo žádné. Tchýni zjevně taky nic nenapado. Švagr mi přinesl kbelík ať si vytřu... Hrůza. Rozbrečela jsem se. Takže u nás to může být jen lepší.
Samika 28149
5.6.2011 18:17:22
Kočárek - když jsem čekala prvního, tak jsem taky sjížděla diskuse a jeden vybrala. Pak jsem šla do několika obchodů a v jednom instinktivně nějaký koupila. Přitom ty barvy ani nejsou mé oblíbené, ale nějak mi padl do oka. Brácha je takovej šťoura, vybíral kočárek dlouho, v obchodech si je zkoušel i skládat, aby vybral fakt dobrej (jeden se mu přitom rozpadnul :-). Podle mě se fakt vyplatí projít obchody a vyzkoušet si je a obhlídnout velikost, jak je s ním snadná manipulace apod.
Kačky a // 57328
5.6.2011 17:23:09
Azaretko - kočárek vypadá moc hezky a prakticky zároveň - kdybyhc musela kupovat nový, bylo by to v tomto duchu - praktický, sportovní - prostě z popisu zhruba co máme na půě, jen s ním už nenaděláme takovou parádu, ale to je fuk - stejně každý kouká na ~z~mimino v něm
Kačky a // 57328
5.6.2011 17:20:27
Mirima - stjně je to hezký! Já si vzpomínám, jak mi malá z ničheo nic začala pusinkovat břicho asi týden před tím, než jsme si udělala test - došlo mi až zpětně, že ty děti přeci jen asi něco vycítí dřív než my:)
Kačky a // 57328
5.6.2011 17:19:38
kokoo, no s prnví jsme se taky vracela do nachytsaného - doma byl teda přebalovák s vypranými věcmi, ale postýlku a vše kolem nachystla manžel s mou mamkou - zrovna sjem si říkala, jak to bude teď - bude hlídat skoro 4,5letou dračici, která není zvyklá být v noci beze mě (byla jen 1x...) a do toho kdo mu pomůže s chystáním...zas já bych nerada měla oma postýlku dopředu...No nějak to dopadne, budou to tu doma muset zvládnout, už mu říkám, aby začali spolu trénovat:)
azeretkaa 25030
5.6.2011 17:10:19
ahoj. Mě se celkem zamlouvá tenhle kočárek. Má nafukovací kola. No uvidíme.

http://nasekocarky-mj.cz/kocarky_baby_heaven.html

Koko, jsi z Prahy? Nebo ve kterém městě chceš rodit?
Girili, takhle přesně uvažují chlapi, protože sami nerodí atd. " Jak to, že jsi unavená takhle brzo? Vždyť je to ještě na začátku!"~:-D
Mě je dneska nějak divně. Jsem unavená. Nic mě nebaví ~:( Už ,aby bylo po screeningu.

Girili 117849
5.6.2011 14:56:59
Jdu vas pozdravit po sobote. Tipy na kocarky jsou moc fajn, protoze se v tom jinak ztracim.
Podobny vyber nas ted ceka s novou lednickou, ale tam mi to neprijde tak desive. Od te alespon vim, co chci a mam to limitovane rozmery.
Vcera jsme byli na jedne festivalove akci a nasledne na navsteve u pritelovych znamych. Znamy resil s pritelem cosi tehcnickeho, co by klidne mohli resit dlasich X hodin, aniz by se k necemu dobrali. Uz drahnou dobu jsem naznacovala, ze jsem unavena a ospala a ze bychom meli jet. Hostitel se jen nechapave zeptal z ceho jsem tak unavena. Na odpoved, ze z tehotenstvi (vedel uz, ze jsem tehotna), opacil: "ale vzdyt je to teprve ranne tehotenstvi." A to ma pritom sam dve deti! Na zabiti, ti chlapi... ~t~
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
5.6.2011 11:28:12
Amatko, popis tveho kocarku mi pripomina nasi Inglesinu Magnum.

Co se tyce starsich sourozencu, tak manza to zacal Hanicce rikat snad v patem tydnu, prestoze my taky mame za sebou neuspesna tehotenstvi a ja mam porad strach, aby se neco nestalo...

Myslim, ze to ale Hannah moc nechape (byly ji prave 2 roky a jeste ani moc nemluvi). Manzel ji rika, at da mamince pusinku na brisko, ze tam je schovane miminko, tak to dava pusinky ochotne. Ale pak se stalo, ze prisla k manzelovi a dala mu pusu na bricho a rika "bejby" ~t~~t~
kokoo 34189
5.6.2011 11:20:07
Kačko, říkám si, že už jsme daleko, tak to už musí být dobré!!! Já se strašně moc na to miminko těším, tím spíš, že je po těch všech nezdarech vymodlené. A když jsem si dnes v emailu přečetla, že už má nehtíky. Jsem unešená. Ale klidná budu snad až po tom 25. týdnu. Je toho kolem tolik, chjo~5~

Když jsme jeli s malou do porodnice, doma nebylo nic. Manžel chystal sám přebalovací pult, postýlku. Byl to tehdy krásný návrat, všechno načančané. ~:-D

Jinak já furt nevím s tou porodnicí, příští týden bych se měla zaregistrovat. Ale mně to příjde děsně brzo a navíc nevím kde~d~
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 2927  [Dalších 2697 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.