| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 21:18:57
hezké pracovní názvy... my zatím žádný nemáme.. já nevím proč, ale tak nějak se pořád bojím to miminko nějak "nazvat", nějak ještě asi pořád nevěřím, že tam opravdu je :) Navíc se teď bojím a počkám alespoň do toho čtvrtka, kdy bude screening. Na posledním ultrazvuku jsem byla 12.5. a to bylo hned den po tom krvácení Tak se pořád musím uklidňovat, že miminko tam je, že tam pěkně roste, je mu dobře a ve čtvrtek ho uvidíme ![]() |
| pettik | 32582 |
|
|
3.6.2011 21:16:47
Blondý a jak seš ss kočárkem spokojená, docela mě zaujal
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
3.6.2011 21:15:39
Saša je jenom pracovní název právě kvůli tomu, že to může být i holka i kluk
Vašík byl Vlasta Holky byli Ku a Ba, protože jsme mluvili o Kubovi a když pak najednou byly ty miminka dvě, tak můj taťka hned povídal, že teď tedy čekámu Ku a Ba Nakonec jsem jim říkala Píďo a Béďo, protože jedna byla menší a druhá větší a takhle jsem jim říkala ještě asi tři měsíce ![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 21:11:25
Plíce, taky moc gratuluju k úspěšnému screeningu
a fotečky krásný.. to už jsou opravdový miminka A chápu to tedy dobře, že vy budete mít Sašu?? - to může být i holčička i chlapeček :o) (nebo je to jen "pracovní název" ??)Já se jeden večer v týdnu taky tak brouzdala po internetu a nevím proč, ale začala jsem si psát na papírek jména /z jedné strany pro chlapečka a z druhé strany pro holčičku/. Celkem jsem se i divila, že když ho tu Jirka objevil, tak si je pročítal a celkem jsme se i shodli (ale ono je jich na tom papírku "více" :o)). A jak se znám, tak až to bude opravdu aktuální a budeme to jméno už muset opravdu vybrat (i podle pohlaví), budou to zase boje :o)).. teda a koukám, jak tu všechny vyváříte Já v týdnu dělám spíš takové "rychlovky" (těstoviny, pizza, kuře, polévky, ryba...), Jirka jezdí domů z práce dost pozdě a večer teplé už stejně nechce a pro nás dva s Tomem se mi prostě nechce kdoví jak vyvářet, raději jsem s ním dopoledne někde venku (a pak se tedy takhle odbydeme :o)). No a o víkendech často cestujeme, jezdíme po návštěvách nebo zařizujeme to, co se v týdnu společně nestihne (a toho je dost ). Takže skoro nevařím ani o víkendech, protože jsme pořád někde... ale zase když jsme doma, tak pak vymýšlím různé speciality Vlastně mě vařit i baví, jen je mi vždycky líto toho stráveného času v kuchyni (hlavně teď v létě). Teď jsem tedy akorát naložila asi tři druhy masa, různou zeleninku a zítra budeme grilovat.. přijedou Jirkovi rodiče a chlapi (ještě s mým tátou) budou dělat přístřešek na dříví.. tak musím ještě vymyslet nějaký program pro tchyni a pro Toma... v neděli je pak dětský den, tak odpoledne vyrazíme ![]() Miriam, Tobě /a tedy všem ostatním/, kterým je špatně přeju, aby to už taky brzo odeznělo.. to je pak otrava, hlavně teď v létě :) Ale už bysme to nejhorší (co se týče nevolností atd.) snad pomalu mohly mít za sebou... Inglesinu má kamarádka Já jsem si taky zvykla na tu trojkolku, má nafukovací kolečka a vyhovuje mi, že je dobrá do města i do terénu. Navíc kočárek je lehký a na současné kočárky má i celkem velkou korbičku Kačky, neboj.. já jsem na zápřah zvyklá. Navíc, já se až tak nepředřu, to je spíš o tom to všechno zorganizovat :), pracují řemeslníci Na zahradě jen zalévám hadicí.. akorát to focení budu muset aso promyslet nějak jinak..No a jak psala Blondý.. dávejte ty zajímavé recepty do deníčku.. a vůbec, všechny zajímavé odkazy, informace atd. - od toho je Ať se nám to tam pěkně hromadí.. já co tam hodila, bylo spíš tak pro info a v rychlosti, dá se ještě dál doupravit, doladit a hlavně doplnit dalšími informacemi... ![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
3.6.2011 21:04:35
No byla to sranda, protože fakt to mimino pěkně poskakovalo
![]() |
| Blondý | 117604 |
|
|
3.6.2011 20:53:25
Plíce va finále máš pravdu,proč utrácet,když vám byl dán.Já si korunky schovala,ale nevím,jestli ho koupíme,je moře času a může být vše jinak.To jen,že jsem se tady tak válela a šmejdila jsem.
S UTZ to musela být prča,škytavku říkáš.. ,škoda,že fotek nevyšlo víc. |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
3.6.2011 20:51:21
Miriam a rodit budeš taky na Ukrajině?
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
3.6.2011 20:46:40
Dneska jak jsem byla na ultrazvuku ,tak mi ještě dělal spešl fotky
Dává je na cd, tak mi jich udělal 10 ale použitelné jsou stejně tak dvě No a sranda byla, když mi jezdil po břiše už jenom kvůli těm fotkám, tak mi připadalo, že má Saša škytavku ![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
3.6.2011 20:43:32
Blondý - já taky tu klasiku moc nemusím - osobně bych si ho nekoupila, ale proč kupovat nový kočár, když jsem dostala starý, použitelný?
To ty prachy vrazím raději do něčeho jiného Mám kamarádku, která tohle prostě nechápe Mluvila jsem totiž o tom, že se mi moc líbí tenhle kočárhttp://www.detskydum.cz/detail/dema-nexxus-94801/ no a ona nemůže uvěřit tomu, že když jsem po něm tak toužila, že si ho nekoupím Nechápe, že se mi líbil nejvíc s toho strašného množství, ale když ho nebudu muset kupovat, tak jedině dobře ![]() |
| Miriam,Hannah+Kristina+Lydia | 33492 |
|
|
3.6.2011 20:39:49
azeretko, tak to je fajn, ze mam kolegyni se stejnym terminem. Ten termin 15.6. je ultrazvuk, ale nevim, jestli to je nejaky screening nebo jen proste kontrola. My pracujeme na Ukrajine a tady doktorka o screeningu nic nerikala.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.