| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 2927  [Dalších 2647 >>]
Sněženka+T§T 61400
3.6.2011 21:18:57
~:-D hezké pracovní názvy... my zatím žádný nemáme.. já nevím proč, ale tak nějak se pořád bojím to miminko nějak "nazvat", nějak ještě asi pořád nevěřím, že tam opravdu je :) Navíc se teď bojím a počkám alespoň do toho čtvrtka, kdy bude screening. Na posledním ultrazvuku jsem byla 12.5. a to bylo hned den po tom krvácení ~7~ Tak se pořád musím uklidňovat, že miminko tam je, že tam pěkně roste, je mu dobře a ve čtvrtek ho uvidíme :-)
pettik 32582
3.6.2011 21:16:47
Blondý a jak seš ss kočárkem spokojená, docela mě zaujal
Hadi a spol 40792
3.6.2011 21:15:39
Saša je jenom pracovní název právě kvůli tomu, že to může být i holka i kluk :-) Vašík byl Vlasta :-) Holky byli Ku a Ba, protože jsme mluvili o Kubovi a když pak najednou byly ty miminka dvě, tak můj taťka hned povídal, že teď tedy čekámu Ku a Ba :-) :-) Nakonec jsem jim říkala Píďo a Béďo, protože jedna byla menší a druhá větší a takhle jsem jim říkala ještě asi tři měsíce :-) :-)
Sněženka+T§T 61400
3.6.2011 21:11:25
Plíce, taky moc gratuluju k úspěšnému screeningu ~;(( a fotečky krásný.. to už jsou opravdový miminka :-) A chápu to tedy dobře, že vy budete mít Sašu?? - to může být i holčička i chlapeček :o) (nebo je to jen "pracovní název" ??)
Já se jeden večer v týdnu taky tak brouzdala po internetu a nevím proč, ale začala jsem si psát na papírek jména ~k~ /z jedné strany pro chlapečka a z druhé strany pro holčičku/. Celkem jsem se i divila, že když ho tu Jirka objevil, tak si je pročítal a celkem jsme se i shodli (ale ono je jich na tom papírku "více" :o)). A jak se znám, tak až to bude opravdu aktuální a budeme to jméno už muset opravdu vybrat (i podle pohlaví), budou to zase boje :o))
.. teda a koukám, jak tu všechny vyváříte ~R^ Já v týdnu dělám spíš takové "rychlovky" (těstoviny, pizza, kuře, polévky, ryba...), Jirka jezdí domů z práce dost pozdě a večer teplé už stejně nechce a pro nás dva s Tomem se mi prostě nechce kdoví jak vyvářet, raději jsem s ním dopoledne někde venku (a pak se tedy takhle odbydeme :o)). No a o víkendech často cestujeme, jezdíme po návštěvách nebo zařizujeme to, co se v týdnu společně nestihne (a toho je dost ~;)). Takže skoro nevařím ani o víkendech, protože jsme pořád někde... ale zase když jsme doma, tak pak vymýšlím různé speciality ~k~ Vlastně mě vařit i baví, jen je mi vždycky líto toho stráveného času v kuchyni (hlavně teď v létě).
Teď jsem tedy akorát naložila asi tři druhy masa, různou zeleninku a zítra budeme grilovat.. přijedou Jirkovi rodiče a chlapi (ještě s mým tátou) budou dělat přístřešek na dříví.. tak musím ještě vymyslet nějaký program pro tchyni ~k~ a pro Toma... v neděli je pak dětský den, tak odpoledne vyrazíme :-)
Miriam, Tobě /a tedy všem ostatním/, kterým je špatně přeju, aby to už taky brzo odeznělo.. to je pak otrava, hlavně teď v létě :) Ale už bysme to nejhorší (co se týče nevolností atd.) snad pomalu mohly mít za sebou... Inglesinu má kamarádka ~;) Já jsem si taky zvykla na tu trojkolku, má nafukovací kolečka a vyhovuje mi, že je dobrá do města i do terénu. Navíc kočárek je lehký a na současné kočárky má i celkem velkou korbičku :-)
Kačky, neboj.. já jsem na zápřah zvyklá. Navíc, já se až tak nepředřu, to je spíš o tom to všechno zorganizovat :), pracují řemeslníci ~k~ Na zahradě jen zalévám hadicí.. akorát to focení budu muset aso promyslet nějak jinak..
No a jak psala Blondý.. dávejte ty zajímavé recepty do deníčku.. a vůbec, všechny zajímavé odkazy, informace atd. - od toho je :-) Ať se nám to tam pěkně hromadí.. já co tam hodila, bylo spíš tak pro info a v rychlosti, dá se ještě dál doupravit, doladit a hlavně doplnit dalšími informacemi... ~;)
Hadi a spol 40792
3.6.2011 21:04:35
No byla to sranda, protože fakt to mimino pěkně poskakovalo :-) :-)
Blondý 117604
3.6.2011 20:53:25
Plíce va finále máš pravdu,proč utrácet,když vám byl dán.Já si korunky schovala,ale nevím,jestli ho koupíme,je moře času a může být vše jinak.To jen,že jsem se tady tak válela a šmejdila jsem.
S UTZ to musela být prča,škytavku říkáš..~:-D,škoda,že fotek nevyšlo víc.
azeretkaa 25030
3.6.2011 20:51:21
Miriam a rodit budeš taky na Ukrajině?
Hadi a spol 40792
3.6.2011 20:46:40
Dneska jak jsem byla na ultrazvuku ,tak mi ještě dělal spešl fotky :-) Dává je na cd, tak mi jich udělal 10 :-) ale použitelné jsou stejně tak dvě :-)

No a sranda byla, když mi jezdil po břiše už jenom kvůli těm fotkám, tak mi připadalo, že má Saša škytavku :-)
Hadi a spol 40792
3.6.2011 20:43:32
Blondý - já taky tu klasiku moc nemusím - osobně bych si ho nekoupila, ale proč kupovat nový kočár, když jsem dostala starý, použitelný? :-) To ty prachy vrazím raději do něčeho jiného :-) :-)

Mám kamarádku, která tohle prostě nechápe :-) Mluvila jsem totiž o tom, že se mi moc líbí tenhle kočár

http://www.detskydum.cz/detail/dema-nexxus-94801/

no a ona nemůže uvěřit tomu, že když jsem po něm tak toužila, že si ho nekoupím :-) :-) Nechápe, že se mi líbil nejvíc s toho strašného množství, ale když ho nebudu muset kupovat, tak jedině dobře :-)
Miriam,Hannah+Kristina+Lydia 33492
3.6.2011 20:39:49
azeretko, tak to je fajn, ze mam kolegyni se stejnym terminem. Ten termin 15.6. je ultrazvuk, ale nevim, jestli to je nejaky screening nebo jen proste kontrola. My pracujeme na Ukrajine a tady doktorka o screeningu nic nerikala.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 2927  [Dalších 2647 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.