| Blondý | 117604 |
|
|
3.6.2011 20:38:49
Plíce gratuluju!!
![]() Také jsem se neregistrovala,nešlo mi to.Udělám to v prodejně. Dárky dávají až někdy po 30tt. ![]() Kačky šup do deníčku s recepisem na Halali,chci ho vyzkoušet.Díííky!! Ach jo, s maminkou je mi to moc líto,tohle se mě moc dotýká -asi stárnu![]() Kočárek mám tenhle,já nějak nemusím klasiku,ale to je pouze o názoru,každopádně je neodsuzuji ![]() ![]() http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=426760 a teď jsem asi vybrala tenhle,když sjedete s obrázkem až dolů,tak je tam i hluboká verze,ale ještě nevím, jen se mi líbí ![]() http://www.e-broucek.cz/kocarky/chipolino-pooky-golfove-hole-2011 Kačky já jím brambory pomalu ke všemu,někdy je to tedy kombinace,to je fakt ![]() ![]() Renov plot 60m a betonovat??? probůh ŠETŘI SE!!!!!!!!! |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
3.6.2011 20:34:42
Azaretko, to je náhodička - tak si zítra pochutnáme!
A taky jsem koupila maso na guláš, to je ale v mrazáku a třeba z něj pak někdy udělám ten segedýn. |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
3.6.2011 20:29:03
Kočárek my už taky řešit nemusíme
Nebo spíše budu řešit až k Vánocům, protože jsem dostala od kamarádky hluboký kočár (nevím značku, ale je to pevná korba hodně podobná té inglesině co tu je na fotce) no a na cestování do Prahy MHD budu pořizovat už sporťák, aby byl lehký a do něj dám vložnou tašku Vašík takhle jezdil od narození, je únorový ![]() |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
3.6.2011 20:20:08
Kačky, na zítra už mám rozmražené kuře a budu ho dělat na paprice stěstovinami.
![]() |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
3.6.2011 20:14:17
Miriam 77, koukám že máme stejný termín porodu a screeningu taky.
![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
3.6.2011 20:13:27
Azaretko - taky jsme právě používali ty tesco fialové, jenže pak torhcu změnili obal a bohužel na plence ubyla ta pružná záda.
V DM klubu jsem taky - už přišly 2 první knížečky. A plenky jsem do začátku měla koupené asi 3 druhy po 1 balení, abych to vyzkoušela. Blondý - houbovku s bramborem jsme ještě nejedla:) vždycky s knedlíkem. Na zítra mám koupené kuřecí a knedlík a asi bdue kuře na paprice. To už jsme strašně dlouho nedělala. Dárek v poradně uvidím, viděla jsem tam ty krabice nachystaný, ale mám dojem, že se dostávají až v pokročilejším těhu - teda alepsoň minule to tak bylo. Já nedostala v porodnici - a to většina maminek ano, ais se na to zapomnělo,ale to je fuk. Kočárek máme po malé, tak snad ještě vydrží - už byl teda doma opravovaný,ale to bylo tím, jak moc často jsem ho skládali a rozebírali i kolečka do auta - te´d bdue stačit ho trochu složit (auto máme už jiné). A v létě počítám s golfkama po malé - to už bude prcek nejspíš sedět a máme polohovací golfky do lehu, tak snad to vydrží.A kočárek je modro-červeno-béžový, takže je fuk, pro koho bude:)Teda ale značku netuším, je u našich zabalený na půdě:) jen teda mylsím, že tentokrát využiju beránkový pytel, co měla moje maminka schovaný po nás a na malou ho pošila novou látkou a já ho skoro nevyužila. Tak teď se bdue hodit (škoda, že to maminka už neuvidí...)no už mě to zase chytá...to teď často... A našla jsme si recept na halali zeleninu, tak už mám mrkev a cibuli, bohužel v Lídlu neměli dneska celer ani petržel...ale zítra dokoupím a pak zavařím. Sněženko, to je fajn, že jsi ok,ale teda zápřah máš parádní - měla bys přibrzdit! Plíce - gratulace!!! |
| Girili | 117849 |
|
|
3.6.2011 20:08:16
azeretkoo, box na ukladani jakycholiv kramu se vzdycky hodi! Sikovny manzel.
![]() |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
3.6.2011 19:54:18
Grili , tak jsem se tam zaregistrovala. 3x mi u toho spadnul net. Moje doktorka je taky spořivá. Takže balíček asi nebude.
![]() Kočárek nevím jakej. Ale ještě je čas. A máme další kousek do výbavy. Manžel přinesl box na kolečkách, že to bude mít mimich na hračky. Celkem brzo, ale nechtěla jsem mu kazit radost. |
| kokoo | 34189 |
|
|
3.6.2011 19:43:54
PLíce, gratuluji
![]() |
| R+2 | 52167 |
|
|
3.6.2011 19:00:19
Girili, myslím, že rozdíl tam byl před pár lety, už nedávají reflexní proužky. Jinak jsou Inglesiny stejné. my máme červenobílou z roku 2006. a je fakt super, vidět z dálky, svítí to dost, a červená je super!
![]() holky, jdem betonovat, držte mi palce, ať přežiju!!!!!! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.