| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 2927  [Dalších 2637 >>]
Blondý 117604
3.6.2011 20:38:49
Plíce gratuluju!!~;((
Také jsem se neregistrovala,nešlo mi to.Udělám to v prodejně.
Dárky dávají až někdy po 30tt.~;)
Kačky šup do deníčku s recepisem na Halali,chci ho vyzkoušet.Díííky!!
Ach jo, s maminkou je mi to moc líto,tohle se mě moc dotýká~n~-asi stárnu~n~
Kočárek mám tenhle,já nějak nemusím klasiku,ale to je pouze o názoru,každopádně je neodsuzuji~;)~;)
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=426760

a teď jsem asi vybrala tenhle,když sjedete s obrázkem až dolů,tak je tam i hluboká verze,ale ještě nevím, jen se mi líbí~;)
http://www.e-broucek.cz/kocarky/chipolino-pooky-golfove-hole-2011

Kačky já jím brambory pomalu ke všemu,někdy je to tedy kombinace,to je fakt~e~~:-D

Renov plot 60m a betonovat??? probůh ŠETŘI SE!!!!!!!!!
Kačky a // 57328
3.6.2011 20:34:42
Azaretko, to je náhodička - tak si zítra pochutnáme!
A taky jsem koupila maso na guláš, to je ale v mrazáku a třeba z něj pak někdy udělám ten segedýn.
Hadi a spol 40792
3.6.2011 20:29:03
Kočárek my už taky řešit nemusíme :-) :-) Nebo spíše budu řešit až k Vánocům, protože jsem dostala od kamarádky hluboký kočár (nevím značku, ale je to pevná korba hodně podobná té inglesině co tu je na fotce) no a na cestování do Prahy MHD budu pořizovat už sporťák, aby byl lehký a do něj dám vložnou tašku :-) Vašík takhle jezdil od narození, je únorový :-)
azeretkaa 25030
3.6.2011 20:20:08
Kačky, na zítra už mám rozmražené kuře a budu ho dělat na paprice stěstovinami.~:-D
azeretkaa 25030
3.6.2011 20:14:17
Miriam 77, koukám že máme stejný termín porodu a screeningu taky.~:-D
Kačky a // 57328
3.6.2011 20:13:27
Azaretko - taky jsme právě používali ty tesco fialové, jenže pak torhcu změnili obal a bohužel na plence ubyla ta pružná záda.
V DM klubu jsem taky - už přišly 2 první knížečky.
A plenky jsem do začátku měla koupené asi 3 druhy po 1 balení, abych to vyzkoušela.

Blondý - houbovku s bramborem jsme ještě nejedla:) vždycky s knedlíkem.
Na zítra mám koupené kuřecí a knedlík a asi bdue kuře na paprice. To už jsme strašně dlouho nedělala.

Dárek v poradně uvidím, viděla jsem tam ty krabice nachystaný, ale mám dojem, že se dostávají až v pokročilejším těhu - teda alepsoň minule to tak bylo. Já nedostala v porodnici - a to většina maminek ano, ais se na to zapomnělo,ale to je fuk.

Kočárek máme po malé, tak snad ještě vydrží - už byl teda doma opravovaný,ale to bylo tím, jak moc často jsem ho skládali a rozebírali i kolečka do auta - te´d bdue stačit ho trochu složit (auto máme už jiné). A v létě počítám s golfkama po malé - to už bude prcek nejspíš sedět a máme polohovací golfky do lehu, tak snad to vydrží.A kočárek je modro-červeno-béžový, takže je fuk, pro koho bude:)Teda ale značku netuším, je u našich zabalený na půdě:)
jen teda mylsím, že tentokrát využiju beránkový pytel, co měla moje maminka schovaný po nás a na malou ho pošila novou látkou a já ho skoro nevyužila. Tak teď se bdue hodit (škoda, že to maminka už neuvidí...)no už mě to zase chytá...to teď často...

A našla jsme si recept na halali zeleninu, tak už mám mrkev a cibuli, bohužel v Lídlu neměli dneska celer ani petržel...ale zítra dokoupím a pak zavařím.

Sněženko, to je fajn, že jsi ok,ale teda zápřah máš parádní - měla bys přibrzdit!

Plíce - gratulace!!!
Girili 117849
3.6.2011 20:08:16
azeretkoo, box na ukladani jakycholiv kramu se vzdycky hodi! Sikovny manzel. ~R^
azeretkaa 25030
3.6.2011 19:54:18
Grili , tak jsem se tam zaregistrovala. 3x mi u toho spadnul net. Moje doktorka je taky spořivá. Takže balíček asi nebude.~n~
Kočárek nevím jakej. Ale ještě je čas. A máme další kousek do výbavy. Manžel přinesl box na kolečkách, že to bude mít mimich na hračky.~:-D Celkem brzo, ale nechtěla jsem mu kazit radost.
kokoo 34189
3.6.2011 19:43:54
PLíce, gratuluji~x~
R+2 52167
3.6.2011 19:00:19
Girili, myslím, že rozdíl tam byl před pár lety, už nedávají reflexní proužky. Jinak jsou Inglesiny stejné. my máme červenobílou z roku 2006. a je fakt super, vidět z dálky, svítí to dost, a červená je super! ~;)

holky, jdem betonovat, držte mi palce, ať přežiju!!!!!!
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 2927  [Dalších 2637 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.