| Girili | 117849 |
|
|
3.6.2011 18:55:38
Koukam na nej na net... Je nejaky rozdil mezi tim 2011 a 2010? Podle popisu vse stejne, jen jine barvy...
|
| R+2 | 52167 |
|
|
3.6.2011 18:53:15
ahoj, jen nakukuju, a co nevidím? Náš kočár!!! jen máme červený s bílou. DOPORUČUJU!!!!
|
| Girili | 117849 |
|
|
3.6.2011 18:02:40
Miriam, prave po tomto kocarku pokukuju! vsude na nej slysim jenom chvalu a to s tou preskladavaci korbickou se mi moc libi. Ale je fakt, ze jsem se po kocarcich jeste moc nedivala.
![]() |
| Miriam,Hannah+Kristina+Lydia | 33492 |
|
|
3.6.2011 17:29:53
Ahoj!
Omlouvam se, ze v posledni dobe malo prispivam, ale je mi porad dost spatne a kdyz mi pak je lip, tak nic nestiham... Taky jsem u tohoto miminka nejaka nervozni z toho, aby bylo vsechno vporadku (nejak ani nedokazu verit, ze bude). Tak po ultrazvuku, co mam 15.6. budu snad klidnejsi... Koukam, ze tady se uz resi kocarky... My mame po Hanne (ona v nem jeste denne jezdi) tento: ![]() Je to Inglesina Magnum. Ma terenni kolecka a jsme dost spokojeni. Ja i tim, ze neni extra "korba" pro miminko (jen se kocarek polozi a da se latkova vlozka), takze kdyz je mimi vetsi, tak neni potreba nikde uskladnit tu korbu, za coz jsem vdecna (mame byt, kde je strasne malo ulozneho prostoru). |
| Girili | 117849 |
|
|
3.6.2011 16:54:05
Plice, gratululace!
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
3.6.2011 16:45:35
Ahoj holky,
¨ tak hlásím, že jsem se po pražském maratonu konečně vrátila domů Čekáme jedno krásné a zdravé miminko, povídal pan doktor A teď jdu spát, děti i táta jsou pryč a přijedou tak za dvě hodinky ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
3.6.2011 15:48:33
a ted cestou z prace jsem koupila cepicku a ponozticky. S usima. Ty ponozky.
![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 15:16:30
.. jo a reklamní dárkové kufříčky.. v porodnici v Neratovicích dávali pěkné, myslím, že tam bylo i dost užitečných věcí (růžové holčičkám, modré chlapečkům :o)). Ale u doktora jsem taky myslím žádný před těmi 4 lety nedostala... teď mám novou doktorku, tak netuším :)
|
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 15:15:10
jééé kočárky
, to je taky moje oblíbené téma... já jsem tedy spokojená s tím, co jsme pořídili pro Toma (Jané Slalom Pro) a vydržel tedy krásně, je pořád jako nový.. jen pořád tak uvažuju, že kdyby to náhodou byla holčička, že bych možná tenhle ještě prodala a pořídila (kvůli barvě ) jiný... ale to je jen taková moje úvaha, zatím je čas ![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
3.6.2011 15:12:49
Ahoj, tak jsem akorát sedla k počítači a je tu o mně koukám zmínka.. to je pěkné, že na mě Blondý myslíš
![]() Všechno je o.k. (tedy alespoň doufám), jen opravdu nějak poslední dny nestíhám.. pořád se tu plácáme s těma řemeslníkama, do toho zahrada a sucho a už jsem taky usoudila, že nemůžu nechat jen tak ležet ten svůj bazárek, začaly už se mi ozvývat zákaznice, co se děje, kdy budou další novinky atd. Tak jsem se pustila k tomu všemu ještě do focení... ale tedy netuším, jestli to vůbec během toho těhotenství zvládnu - fotím na koberci, mám tam udělané takové pozadí, nařasenou bílou chlupatou deku a dekorace, ale jak se pořád shýbám, bolí mě pěkně záda a včera jsem cítila i břicho (nevím, jak to pak budu dělat s tím obr pupkem ). No nic, to jsem si jen postěžovala.. Ale jinak dobré, je hezky (i když na sluníčku moc nevydržím, tak si užíváme s Tomíkem teploučka a jezdíme na procházky - tedy jezdí on - na kole, já pěšky :o))Sice jsem to všechno dočetla, ale vůbec nevím, na co všechno reagovat.. screening mě čeká příští týden ve čtvrtek, tak už začínám mít taky strach, ale musím doufat, že je všechno v pořádku :) Myslím, že Samika se ptala na Gennet - já se tam objednávala někdy kolem myslím 9.týdne a bylo to v pohodě, spočítala mi termín, kdy mám přijít na krev (to jsem byla 26.5.-končila jsem akorát 10.týden) a 9.6. jdu na utz (to budu končit 12.týden). Je fakt, že tam to mají nasmlouvané po hodinách a asi dost plno.. Jo a jak jste včera řešily svíčkovou, tak jsem na ní dostala hroznou chuť /ale zase jsem líná jí dělat /. Dneska ale byl Jirka někde poblíž na nějakém jednání, tak přijel a vzal nás na oběd do naší oblíbené restaurace a zrovna jí tam měli v nabídce , tak jsme si hned dali a byla tedy výborná.. já až tak omáčky a knedlíky nemusím, ale jednou za čas na svíčkovou dostanu chuť :) No měli jsme i vývar s knedlíčkama a pak dezert a teď tu sotva funím.. jestli to takhle půjde dál, tak nevím, nevím jak budu před Vánocema vypadat ![]() Plínky já budu určitě používat klasické jednorázovky.. je fakt, že tedy Pampersky jsou drahé, ale my s nima byli nejvíc spokojený - přišly mi takové měkoučké a nikde nám netekly, nepropouštěly... ale to je asi taky dost individální, protože taky mám kamarádky, které říkaly, že jim nevyhovují.. taky je každé to mimčo jiné (jinak silné nožičky, jinak velký zadeček a pak každá ta plínka nesedne..). Ale taky mám kamarádky, co používají látkové a chválí si to a jsou spokojené Já jsem na to asi líná, přiznávám... ![]() .. a teď nevím, co ještě jsem chtěla... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.