| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 2927  [Dalších 2607 >>]
azeretkaa 25030
3.6.2011 13:25:51
Girili, samolepka dítě v autě je základ výbavičky.~;)
Já mám kromě toho usínáčka ještě ponožtičky. Ty jsem dala manželovi, když jsem mu oznamovala, že čekáme miminko.:-)

A to musím do DM osobně, nebo jde ta registrace po internetu? Ď.
Blondý 117604
3.6.2011 13:19:00
Ahoooj!!
Tak jsem vás dočetla a stejně vím prd!~t~...
Zbouchala~w~ jsem talíř houbovky s novým bramborem-jsem na brambory ujetá-a je mi blaze. Dopolko jsem byla na drbu vedle u sousedky a říkám jí, jak je mi zase špatně, jak jsem unavená...tak jsme se dobraly k tomu, že než spolknu ten prášek Dufastol,tak je mi dobře a po něm to je hrůza...a to ho jám 3x denně..fuj! Musím se v pondělí Dr. zeptat a už ho pomalu vysadím, snad to dovolí,ale dnes jsem si ho ještě nevzala a je mi dobře...Dnes jsem 12+1 tak snad to po pondělku už půjde nebrat-kéž by!!
Do DM se chystám také,musím pro tablety do myčky, tak se nechám taky zaregistrovat.
Girili první co do výbyvičky mám je nápad na nové vozítko pro mimi~t~...jsem to naznačila doma a manža se hroutí~8~~t~...no tak uvidíme~;)
Girili 117849
3.6.2011 12:57:51
Ja jsem se ted v DM zaregistrovala do nejakeho baby bonus programu k zakaznicke karte, tak mi poslali dve slevove knizecky - pro nastavajici maminky a pro mimino. Jsou tam slevove kupony na pliny ruzne, ubrousky, kremy proti striim, praci prostredky, jednorazove kalhotky, vlozky do podprsenek ap. Docela sikovne veci neco z toho. Tak to zkuste.

Jeste poslali samolepku do auta "Dite v aute". To je jedine, co zatim mame do vybavicky. ~t~
azeretkaa 25030
3.6.2011 12:09:37
Kačko, taky jsem nervozní ze screeningu a to jdu až za 12 dní. Ale možná je lepší se nějak odreagovat. Třeba diskuzí o plenách. Na půdě mám asi 80 látkových plen, takže bych mohla teoreticky používat je. Ale musela bych to pořád žehlit a nevím pořádně jak to vyskládat.
Tak bych z pohodlnosti kupovala jednorázovky. Kamarádka doporučovala Tesco- fialový pruh, ale to už je tak 4 roky. Když se podívám na pemprsky v DM žasnu, jak to je příšerně drahý.
Kačky a // 57328
3.6.2011 10:40:53
Azaretko - tak broskve já ráda...asi jsme měli smůlu.

Buráčku - to je zajímavé, slyším to prvně, ale odpovídalo by to... Já tu rýmu prostě nevysmrkám, i kdybych dělala kotrmelce.

A jiank plínky jsem používala ze bzačátku Fixies - ty byly super! Pampers u nás prohrály na celé čáře - vyzkoušeli jsme asi 3 velikosti a polaždé nám je malá pročůrávala. Tak pak se kupovali tesco pleny - ale ne ty igelitové, to nee... A nakonec i z Lídla se nám osvědčily a nebyla tak moc drahé. V Tescu totiž tvrdili, že mění obal, ale to byly kecy - změnili i plíny, takže pak neměly už vzadu takovou tu gumu a to byl průšvih.

Samiko - tak z únavy by včera ta zimnice být i mohla, to mě ani nenapadlo. měla sjem dost náročný den - s babičkou dopoledne po doktorech - i do ordinace, odpol. taky nabitý program. No budu si dávat bacha, fakt mi bylo všelijak.

Girili - některým dětem prý někeré plínky vadí, že jsou pak opruzené nebo měly vyrážku - nám se to nikdy nestalo, ale je pravda, že malá nikd yneměla problémy s kůžičkou.

A teda jak byla malá narozená v létě, dost často byla taky bez plíny - na nepropustné podložce. teď to bohužel nepůjde, až v létě.

teda to je téma...jsem nervní, jak dopadne screening a nechám se ztrhnout k řešení plínek~z~
kokoo 34189
3.6.2011 10:04:57
Papírové. Řešila jsem to s mamčou co má kluky a jak mohla, tak je nechávala běhat s holou prdélkou, když bylo teplo. Ale fakt nevím, co je natom pravdy a jestli je to třeba u všech stejné. Ony opravdu některé byly silnější a některé tenčí~d~
Girili 117849
3.6.2011 9:55:40
kokoo, ktere ze pry vic zahrivaji? Latkovky?
kokoo 34189
3.6.2011 9:52:56
Samiko, to chce asi vyzkoušet, co mimi snese. Mně nepřišlo, že smrdí. Ale taky jsme jich vystřídali dost. Myslím že zrovna Tesco plíny nám taky vyhovovaly. No, jsem zvědavá jak to budem zas zvládat. Přemýšlela jsem i o látkovkách, ale tehdy bych je neměla pořádně kde sušit. Vím, že si je některé mamči pochvalují, ale nevím, no. Opravdu to šetřilo spoustu času. Jen jsem slyšela že možná trochu víc zahřívají a mohly by ovlivnit plodnost u chlapečků? Nevím co je na tom pravdy~d~
Girili 117849
3.6.2011 9:47:25
A nedelaji se plenky bez toho geloveho absorbcniho jadra? Funovalo by to pak vubec?
kokoo 34189
3.6.2011 9:46:44
Girili, nevím jestli to bylo v Huggies nwbo Fixies. Ale jedny jsem tehdy vyloučila, protože se mi v nich malá obsypala.

Myslím že to bylo Pampers Sleep and Play
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 2927  [Dalších 2607 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.