| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 2927  [Dalších 2597 >>]
Samika 28149
3.6.2011 9:46:02
Podle mě je dobré značku měnit, aspoń dítě není furt ve stejné chemii.
Girili 117849
3.6.2011 9:45:45
My to maso spis zapekame, ma pak lepsi chut. Naskladaji se zavickovane sklenice na plech s piskem (vrstava pisku asi aby nepopraskaly?) a cely plech se soupne do trouby. Vejde se tam asi 8 sklenic, tj. o neco malo vic, nez se vejde do zavarovaciho hrnce.
Samika 28149
3.6.2011 9:45:23
Kokoo, ty oranžové pampersky mi právě děsně smrděly, byly něčím napajcované, navíc byly tenké. Nakonec jsem kupovala v Penny nebo v Bille - ty jejich, byl to stejný výrobce, nejlepší cena (bez akcí) a kvalita.
Girili 117849
3.6.2011 9:43:04
Ja jsem plenkovou problematikou naprosto nepostizena. Jen vim, ze pred sedmi lety svagrova a sestrenka pouzivaly Fixies a dnes kamaradka pouziva Pampers a tvrdi, ze pry jsou nejlepsi a ze pry je dobre moc nemenit znacky. Ja vubec netusim, jake jsou v tom rozdily a proc by zmena znacky mela vadit... ~a~
kokoo 34189
3.6.2011 9:41:54
Zavařené maso mňam~:-D
kokoo 34189
3.6.2011 9:40:02
Girili ty plíny jsou všechny drahé. Mi to úplně vypadlo z hlavy, jela jsem na Pampers v takovém tom oranžovém balení. Za boha si nezpomenu jak se jmenují dál~o~ Normálně jsem Pampers dost drahé, ale tyto kupují taky maminy tady v okolí a chválí si je i cenově.

Za levné považuji takové ty většinou málo známé značky, pojmenované po řetězcích? Ale i tam se tuším našli jedny celkem kvalitní. Když jsi je držela v ruce, měla jsi pocit že držíš igelit, no fuj. Podle mě naprosto neprodyšné- No omlouvám se že už si nepamatuji názvy, ono jsou to už 4 roky a možná se od té doby i dost změnilo.~f~
Girili 117849
3.6.2011 9:35:13
kokoo, to se asi u me pohlavi meni ze dne na den, protoze jindy mam zas chute vylozene na sladke a jeste tak pred 14 dny jsem nemohla skoro nic jineho nez ovoce. Ale jak uz mi je ted lip, tak se vraci chute na vsechno. :-)

Domaci zdroje jsou, ale zabijacka je jednou rocne a tlacenka se do leta bohuzel skladovat neda. Ted akorat obcas maso z mrazaku nebo zavarene ze sklenice.
Samika 28149
3.6.2011 9:32:27
Renov, gratuluji ke screeningu ~;((, napadlo mě jak se rodí s placentou dole? že by nejdřív šla placenta je blbost? o tom jsem ještě neslyšela, prima další věc ze které bych se případně mohla stresovat :-) Jinak obezita matky, to taky slyším poprvé. U mě se špekům líbí spíš na zadku, břicho mám docela dobrý.

Buráčku, užij si to u kadeřníka.

Kačko, myslím, že zimnice je z únavy, já to tak někdy večer mívám. Hlava někdy bolí z nedostatku tekutin. Zduřenej nos mám teda taky - jsem si myslela že to je ještě pozůstatek nachlazení.

žlutej meloun jsem zkoušela jednou a taky mi nechutnal.
kokoo 34189
3.6.2011 9:30:47
Girili, ty domácí zdroje tiše závidím. My máme jeden osvědčený na Moravě, tam je taková sympatická výrobna a klobásy a tlačenka jsou tam jedna báseň. Já miluju masovou a tady v obchodech je to samá kuže či co. Ale takové chutě reď teda vůbec nemám~j~ To budeš mít asi kluka ni?~y~
Girili 117849
3.6.2011 9:27:31
kokoo, o plinach zatim uvazuju jen lehce, ale... Takove ty Huggies, Fixies ap. povazujes uz za ty levne a mene kvalitni? Jsou Pampers opravdu o tolik lepsi? Nebo mluvis jeste o nejakych levnejsich noname?
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 2927  [Dalších 2597 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.