| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 2927  [Dalších 2587 >>]
kokoo 34189
3.6.2011 9:24:52
Dobré ráno~:-D

Renov, gratuluji ke screeningu~x~

K plínám. Já mělá papírové a byla jsem spokojená. Jen jsem si vybírala značky. Je fakt, že některé igeliťáky ve mě nevzbuzovali důvěru, ale jednalo se většinou o levné značky. Kupovala jsem Pampers něco, ty nejlevnější, ty se daly. Často jsem přebalovala, malá nebyla skoro vůbec opruzená a když, tak na bepanthol nedám dopustit.

Buráčku, ke kadeřnici musím taky, už týden se objednávám:-)

Girili 117849
3.6.2011 9:19:52
Ja mam posledni dny ale zravou! Jestli to takhle pujde dal... Dnes tu v diskuzi nekdo zminil domaci sulc a ja dostala desnou chut na tlacenku! Domaci ale v lete neni a koupit z obchodu mi vzdycky prislo takova trochu prasarnicka, i kdyz se to spatne se to vysvetluje, tem, co nemaji domaci zdroje ~;)

Co ja si s tim jen pocnu? ~t~
Buracek 117737
3.6.2011 8:28:25
No nic, přišla jsem vás jen pozdravit, jdu vstávat a vychystat se a jedu ke kadeřnici. Konečně ~3~
Buracek 117737
3.6.2011 8:24:35
Dobré ránko

Kačky já jsem četla, že v těhotenství může nějak zduřit nosní sliznice a pak stýká rýma zadem, jako na konec jazyka. Taky tím teď docela trpím.
Hadi a spol 40792
3.6.2011 8:23:19
Já látkovala doma a nebo u nás ve městě, když jsem jela někam mimo město, tak jsem brala jednorázovky právě kvůli tomu, abych nemusela s sebou zpátky tahat ty počůraný :-) :-)

Investice pro mě to byla nulová, protože čtvercovek jsem měla přes 100ks a ty popoliny jsem měla půjčené od ségry, takže nás to stálo opravdu jenom to praní a můj čas, kterého zas tak moc navíc nebylo :-)
azeretkaa 25030
3.6.2011 8:19:03
Kačky, myslím, že u mě proto, že mame v baráku trochu zimu. Jinak nám žlutý meloun moc chutná. Jeho chuť je tak specifická, že bych jí připodobnila asi nejvíc k broskvi.A jdu na něj do lednice.~R^
Kačky a // 57328
3.6.2011 8:00:27
Tak já dneska nevím, co budu bařit, do ničheo s emi nehcce, jsmepořád po včerejším večeru a noci nějaká přejetá. mělo být navíc dneska hezky a tady v noci lilo a malá jde se školkou na dětský den do takového lesíka, tak sjem ráno operativně měnila poblečneí atd.

Blondý - no to bude taky paráda po neprotažených cestách. Ale musím eto všechny nějak zvládnout. A teda klobouk před tebou dolů, jak jsi to s dcerkou zvládla!!!!
žlutý meloun jsme jednou dostali a vůbec nám nikomu enchutnal...možná to byl prostě jen špatný meloun,a le přišel nám bez chuti - jaou má mít teda chuť?

Girili - to je fajn, že t doktorka s tím NT uklidnila. Jás e zatím snažím ty hodnoty vůbec nestudovat - jsme zvědavá, jeslti mi to pak vydrží,ale nechchi se stresovat a ráda byhc se spolehla jen na to, co mi řekne doktor. A nba tripple test ani envím, jelsti můj pak posílá, taky se mi nechce.

S tím měřením - to mi připomíná, že bych měla změřit svou výšku, jelikož v průlazce mám špatnou - jak na mě sestra vybafla, že chce váhu, míry dceryka moje, tak sjem to pěkně pomotala, takže u dcerky mám napsanou špantou porodní váhu a u mě špatnou výšku - a to asi o 10 cm tuším:) Tak ji to nechám příště opravit.

A látkovky - já asi nee. Investice mi to přijde dost velká, když si vzpomenu, jak často sjem musela přebalit malou, tak by byla investice hodně velká - ono je asi každý mimino jiný, protože kamartádky přebalovali i o půlku míňkrát než já, nevím...Neumím si ani představit to pak někde tahat v igeliťáku v tašce až domů, kde to pak vyperu, asi jsem moc pohodlná. U kamarádky jsem to viděla, byla nadšená, ale nějak mě to neoslovilo. Ale co není, může být:) Hormony dělají vždycky své.)

Renov - gratuluju ke screeningu! A kde je u tebe nějaká obezita? To bych asi miminko neviděla vůbec, ne?

Azaretko - tak to by mě zajímalo, proč ta zimnice? Já mám rýmu spíš jen zadní - právě pak se mi hce kašlat. Přes den nemám rýmu vlastně vůbec, jen v noci toteče do krku a nejde s tím nic dělat.
azeretkaa 25030
3.6.2011 7:40:18
Kačky, tak tu zimici jsem včera taky měla. A mám rýmu jako trám ~e~
azeretkaa 25030
3.6.2011 7:38:12
Pěkný ráno,

my se na jménech nemůžeme shodnout. Tedy shodneme se na tom, že nechceme jména po sobě. Tak asi dáme taky ten hrnek.
Kačky a // 57328
3.6.2011 7:35:10
Hezké ráno, ještě jsme vás nedočítala, snad to zvládnu za chvilku. Včera večer jsme odpadávala - strašně mě bolela hlava a pak jsem v noci měla chvilku zimnici - vůbec netuším proč...Mám teda tochu rýmu a když si lehnu, chce s emi pořád kašlat,ale na teplotu se necítím, taknevím, co to bylo. dneska mě bolí hlava už jen tak trochu decentně, tak snad už se to nebude opakovat...
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 2927  [Dalších 2587 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.