Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pettik | 32582 |
|
|
2.6.2011 19:53:46
já jsem prošla asi dvěstě stránek na diskusi o plínkách a nic jsem se nedozvěděla, akorát se tam dohadují ty co maj jednorázovky x látkovky, ale nic k tématu jsem nezjistila, vůbec netušim jaký plínky sehnat, jaké jsi Plíce používala?
|
| Girili | 117849 |
|
|
2.6.2011 19:23:38
Holky, tady na Rodine v diskuzi o plinkach jsem narazila na tohle video - klip od Mladka. Pokud to neznate, tak si pustte. Pobavilo.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=-dFU-f0L-b8 |
| Buracek | 117737 |
|
|
2.6.2011 19:23:06
Samiko taky si myslim, ze porad ceka, cim by si mohla prisadit. Me osobne by to i bylo jedno, at si pise a rika co chce, ale vuci manzelovi mi to prijde hloupe. On se tim dost trapi. Je pak jak ve sveraci.
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
2.6.2011 19:20:19
Pettiku - já určitě látkovat budu. Látkovala jsem už s VAšíkem, po roce a půl jsem přešla na jednorázovky, měla jsem půjčené pleny od ségry a ta měla v té době mimčo, tak jsem látkování zrušila
Ale teď s mimčem do toho půjdu zase, je to pohodička. Nejsem fanatik na cestování jsem používala jednorázovky a doma se to dalo v klidu zvládnout |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
2.6.2011 19:14:02
Girili
made with love , taky jsem viděla "Zas mi koupili triko s břichem" |
| Girili | 117849 |
|
|
2.6.2011 19:12:07
pettiku, ja jsem o tom premyslela, moc tomu fandim, ale nakonec jsem si rekla, ze kdyz nebude mit miminko problem s jednorazovkami, tak si to usnadnim jimi. Pokud by vsechno dobre slo, chtela bych si pri materske dodelavat skolu, trosku porad pracovat a dost jezdit ven, jak k obojim prarodicum, tak s kamarady a jejich detmi a to je dohromady dost narocne i s jednorazovkami. Jeste to nemam tak zmakle, jako zkusenejsi mamky.
Jinak ale moc se mi libi bezplenkova metoda, i kdyz jsem to takypro sebe zavrhla, ze bych to v tomhle rezimu a se zimnim miminem nezvladla. Jeden kamarad ji doma aplikuji na synka a pry to neni tak tezke, jak to vypada. Take dcera jedne maminy kolegyne to mela v planu. Tam se musim poptat, jak dopadli, jsem na to zvedava. ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
2.6.2011 19:06:04
Ja mam na zimu krasny dlouhy a siroky zimni sedocerny kabat. Je mu sice asi 10 let - tehdy se jeste nenosily moc projmute veci, ale je porad pekny. Nosila ho svragrova pred sedmi lety, kdyz cekala lednovou neter a moc ji to v nem sluselo. Jinak nemam nic. Zadne kalhoty, ani moc velke svetry nemam. Tricka mam asi tri takova delsi, volnejsi, co by mi chvili nemusela vylezat nad bricho, jinak vsechno prilehave a kratsi. Kalhoty ted uz nosim jen dvoje, do kterych se vejdu.
Bezne nesnasim obleceni s infantilnimi obrazky nebo napisy, ale ta tehotenska trika "coming soon" nebo "made with love" me dostavaji. ![]() |
| pettik | 32582 |
|
|
2.6.2011 19:01:41
budete někdo látkovat?, přemýšlela jsem, že bych to zkusila...
|
| Samika | 28149 |
|
|
2.6.2011 18:48:54
já mám z prvního jen jedny kalhoty, rodila jsem v srpnu a nosila jsem normální sukně na gumu stažené pod břuchem a volná trička. V těch vedrech beru každý den čisté, to bych musela nakupovat hadeeer - kvůli třem měsícům. Teď to vychází na zimu, svetry najdu, ale bundu nezapnu určitě
, takže se nakupovat bude! Už teď nosím jen jedny kalhoty, vytahaný pláťáky, jinak nosím úzký džíny a v tom mě už bolí břicho. |
| Girili | 117849 |
|
|
2.6.2011 18:42:53
Akorat mi prisel spam od BonPrixu - nabizeji tam nove tehotenske obleceni. Nektere ty hadriky jsou nadherne. Uz si tu maluju, co si objednam, az budu mit vetsi brisko. A to jsem nechtela za hadry moc utracet. Ach jo. Ale vsak se to uzije pri dalsim tehotenstvi, no ne?
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.