Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Samika | 28149 |
|
|
2.6.2011 18:11:24
Buráčku, dovolenou docela závidím, mě dneska přilítla hromada práce, nedokázala jsem ji odmítnout. A ještě je na to málo času, se hroutim předem.
Girili, vidíš, vše v pořádku, tripl testy jsou zbytečné, akorát by tě mohly rozhodit. Diskusi bych zamkla taky, věřím tu ta osoba šmíruje dál. |
| Buracek | 117737 |
|
|
2.6.2011 16:53:43
Mě měřili pánev včera po screeningu, když jsem šla do sesterny.
|
| Blondý | 117604 |
|
|
2.6.2011 16:42:40
Azaretko pánev mi měřila minulý týden v poradně, když jsem dostala průkazku.Na screening jdu v pondělí.
Tchýně,tak to je dílo,nemám v životě štěstí,ani jedna nestála za nic.Naši jsou v pohodě a také nechápou,proč se k nám maminky mých protějšků tak chovaly-chovají.Měla jsem to ""štěstí"" mít dvě,ale moje děti mají jen naše.No nenaděláš nic... Já si teď dala meltu s mlékem-ujíždím na ní a kousek perníku.A šorním na netu...momentálně načuhuju u kočárků ![]() |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
2.6.2011 16:27:32
Jinak Buráčku. Taky jsem pro uzamčení diskuze. Aby sem nelezli úchylové atd. Jeden takovej nám lez na spolužáky, zaheslovali jsme to pořádně a byl klid.
|
| azeretkaa | 25030 |
|
|
2.6.2011 16:21:35
Taky čtu, že tu řešíte prdele
Já mám svojí standartní velikosti. Ta pánev se měří při screeningu? |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
2.6.2011 16:20:21
Tak svíčková se vyvedla. Tchýni jsem od své promoce neviděla. A vůbec mi tedy nechybí. Nency, rozhodně nám nechtěla pomoct. Nikdy nám s ničím nepomohla, nikdy se nezeptala, jestli něco nepotřebujeme, nikdy nám nic nedala. Manžel tohle ví. Moji rodiče jsou úplně jiní. Takže naše dítě bude mít babičku i dědu, kteří o něj budou stát. Nám se mimich podařil hned druhý měsíc po vysazení antikoncepce. Ani jsem nečekala, že to půjde takhle rychle, takže budeme mít vánočníka ![]() |
| Buracek | 117737 |
|
|
2.6.2011 15:44:42
No musím si dávat pozor, co tady píšu. Jinak to zase někdo zkopíruje, upraví, vytrhne z kontextu a předloží manželovi
![]() Nevím, čeho chce dotyčný tím docílit, ale mě to přijde hloupé, když tady můžu snadno najít originál, do kterého nemůže nikdo zasahovat. Už abysme měli diskusi uzamčenou, jestli to tedy zrealizujeme. ![]() |
| Buracek | 117737 |
|
|
2.6.2011 15:29:11
No chlapi moc pleť neřeší. To jde nějak úplně mimo ně. Já mám prsa spíš plnější než větší, ale musím říct, že mě to spíš otravuje, než abych z toho měla radost. A manželovi je to taky naprosto jedno. On me ma rad, i kdyz zhubnu nebo priberu nebo cokoliv. Moc ten muj vzhled neresi, prej se mu vzdycky libim (nejvic poranu
![]() Ale na svuj vzhled, to je ras :-D Ale krááásnej ras ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
2.6.2011 15:25:41
Vzdyt jo! Mne chlapi taky zadek chvali. A prsa to dohnala aspon ted, pritel je z toho u vytrzeni. Jsme spolecne odpovidali na ty babske otazky na urceni pohlavi a byla tam otazka "vypadate hure nez pred otehotnenim?" Ja odpovedela ano, protoze se mi zhorsila plet a pritel: Neeee, vypadas ted baajecne! On si nejake pleti pro ta velka prsa ani nevsimnul.
![]() |
| Buracek | 117737 |
|
|
2.6.2011 15:16:15
Tak to ja mam cely zivot prdel takovou hezkou, zakulacenou. Driv jsem rikala velkou a trapila jsem se tim. Ted jsem za ni rada. Zase nahore toho zas tolik nemam, ale uz vim, ze dulezitejsi je tvar a ne velikost. Teda pro me
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.