Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Girili | 117849 |
|
|
2.6.2011 14:29:40
Blondy, Elfrido, dik. Me to obcas tak prepadne ty cerne myslenky, zvlast kdyz do neceho nevidim. To urcite znate. Ale uz jsem v klidu.
Elfrido, ano, je to moje prvni. A po dlouhych sedmi letech druhe dite v nasi rodine a vubec prvni v pritelove, takze docela velka udalost. I kdyz to je urcite kazde dite. ![]() Buracku, treba i spolu porodime, co vis. Jinak toho 28.6. by ti do 16.-18. tydne akorat melo spadat, pokud to tak by ocko pocitam, jsi o 4 dny ode me, tak bys mela byt v 17. tydnu.Ty uz letis zitra? Ty jo, to se mas! Uz mas zabaleno? ![]() |
| Buracek | 117737 |
|
|
2.6.2011 14:25:43
No šéfovi jsem včera řekla, co jsem měla na duši, uznal, že udělal chybu, že měl za mnou jít, když už za mě chtěl hledat náhradu a omluvil se mi. Drbny teď utichly, nic se ke mě nedoneslo. Ale po dovolené už to nebudu vyvracet. Výsledky jsou úžasné, tak už není důvod. Beru to tak, že včera jsem dostala průkazku, tak až od včera jsem těhotná.
Letíme v sobotu navečer. Snad to bude všechno ok. Mám pocit, že až teď mě přepadá pořádná únava a i ten pocit, že když mám trošku hlad, tak mi je špatně. To jsem zažila dneska poprvé. Přemýšlím, že jestli tu budu takhle mrtvá, tak půjdu domů dřív a zruším i večer doučování. |
| Blondý | 117604 |
|
|
2.6.2011 14:20:59
Girili no supér!!že je vše v pořádku!!
Buráčku co šéf a drbny? Je trochu klid? a kdy letíte,zítra? Pozdravuj Kryštofa v přístavu a sochy na La Ramble,hnedka bych vyrazila!! Užijte si to! |
| Elfrída | 92025 |
|
|
2.6.2011 14:16:20
Blndý, ale jo, jsi silná ženská, takové obdivuju! V takové situaci to muselo být hodně těžké, ale je fakt, že v člověku-matce se to všechno nějak spojí, aby bojoval... Chlapi jsou opravdu někdy děsní slaboši
![]() Girili, tak prima, jak jsem tak dočítala, tak jsi to tu včera hooodně řešila, tak aspoň máš klid To je první? (ještě se tak nevyznám...) |
| Buracek | 117737 |
|
|
2.6.2011 14:15:54
Girili ty to mas skoro jako ja. Ja jdu do poradyn 28.6. Ae jeste bych se nejak na tu dobu mela objednat jeste na jedel ultrazvuk, co delaji v 16.-18. tydnu.
|
| Girili | 117849 |
|
|
2.6.2011 14:03:17
Tak jsem se vratila od dr. a ta mi jen potvrdila, ze blbnu a rikala, co vy vsechny tady. Na spodni hranici NT vubec nezalezi, asi ji uvadi jen proto, aby si maminky mohly pripadat "vyjimecne", ze spadaji do nejakeho 5% percentilu.
PAPP-A mam sice trosku nizsi, ale to pry taky nevadi, jedna hodnota sem, jedna hodnota tam, nejsme stroje.Pak se mi ale snazila vypsat zadanku na tripple testy, ktere jsem odmitla a tam jsem citila mirny natlak: "delate to prece pro miminko" a "je to jen jednoduche vysetreni - jeden odber krve". Kdyz ale videla, ze se mnou nehne, dala mi podepsat informovany souhlas a rekla, ze na to mam samozrejme pravo a ze me zase nechec desit, ze to riziko je skutecne minimalni. Takze jenom kontrola cipku, mirne mi prohmatala bricho, zvazili, zmerili TK a premerili panev. Vsechno OK a mam prijit 17+0, tj. 30.6. To uz bychom se mohli dozvedet pohlavi, tak se nemuzeme dockat. ![]() |
| Blondý | 117604 |
|
|
2.6.2011 13:59:48
Nency BUH určitě ne, jen máma,ketrá chtěla aby její dítě bylo jako jiné děti...naštěstí příroda neudělala v mozku paseku a vše se povedlo...dnes je úplně v pořádku,jen má lehkou deformaci chodidel,ale to zvládnou vložky do bot.Jinak je chytrá a šikovmná.
Sameček ![]() ![]() ...i ty jedna!!!![]() Do falešné svíčkové dávám kuřecí stehení řízky,prsní nechtějí,že je to suché. |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
2.6.2011 13:51:48
Samiko a nezkoušelas Sanus v Hradci? Spolupracují přímo s nějakou pražskou laboratoří, já jdu na screening taky k nim.
|
| Elfrída | 92025 |
|
|
2.6.2011 13:29:47
Aha... takže krev Ti naberou u vás v laborce a utz Ti udělá Tvůj doktor? No já myslím, že, jak už tady bylo konstatováno, se to dneska strašně řeší a těch vyšetření je tolik...Zvládnete to i bez toho
![]() |
| Samika | 28149 |
|
|
2.6.2011 13:15:44
Mě ten test udělá můj doktor, jen mi příjde, že to bude k ničemu, navíc o laborce, kde dělají krev se vyjádřil, že to moc neumějí. Prostě tady na konci světa se pořád dělají hlavně ty v 2.trimestru. Už jsme se doma domluvili, že to necháme osudu, další kliniku schánět nebudu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.