| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 2927  [Dalších 2527 >>]
Elfrída 92025
2.6.2011 13:10:23
Samiko, to je škoda, snad ještě bude někde jinde volno... Mě doktor před dvěma lety na ten prvotrimestrální screening neposlal vůbec, jen na ty tripple testy, teď mě pro změnu jiný doktor (jeho syn) posílá na všechno (což mi přijde zbytečné chodit na tripple testy v 16. týdnu, ne???)
Elfrída 92025
2.6.2011 13:07:55
Tak moje tchýně bydlí 150 km od nás a mého syna, kterému budou v srpnu 2 roky, zatím viděla 2x ~;) Tak asi tak.
Samika 28149
2.6.2011 13:07:35
Elfrí, jsem dnes 10+4, takže krev by museli zítra a ultrazvuk za dva týdny a tam právě nebylo místo. Nechala jsem to na poslední chvíli, tohle mě nenapadlo. Když jsem tam byla před 6 lety, přišla jsem, hned mi vzaly krev, objednaly na UZ a to jsem si ještě diktovala jméno doktora, kterého chci. No časy se změnily, já zaspala :-)
pettik 32582
2.6.2011 13:06:43
Ahojky, jdu vás pozdravit a dočíst...mě je furt blbě, dnes v noci jsem měla dost křeče do břicha, tak jsem radši ráno zašla k dr., miminko je ok, má kolem 10cm
Samika 28149
2.6.2011 13:04:41
Azaretko, tchýni máš taky pěknou, skoro mám pocit, že mít fajn tchýni je zázrak. Já sem se svojí momentálně taky na nože. A to jsem jí nic neudělala. Přinesla sem malýmu kus melouna a bonbony a řekla, to máš abyste neřekli, že jinejm (tj. švagrová) dávám víc. Tak jsem jí řekla, že to nechci, ať si sbalí a odnese, položila to a zmizela. Ještě jsem jí řekla, že nevím proč je na mě taková, když jsem jí nic neudělala. Ono je pravda, že švagrovou a její děti protěžuje, ale proč ne,je to její dcera. Tahá tam tašky jídla a dětem kupuje věcí, hlavně když něco vidí u nás tak to koupí jim (to mě štve nejvíc). Ale ať si to dělá. Mě štve, že si své černé svědomí kompenzuje tím, že mi říká, jak mýmu dávají i moje rodiče a že tu na nás ona maká (dřív občas pomáhala příteli v práci, ale on jim za to posílá 9tis. měsíčně na všechny složenky co mají). Pak tu chodí kňučet, že nemá peníze, přitom celý důchod+práci má jen na jídlo a své potřeby. Ale to by holt nesměla živit ještě jednu čtyřčlennou rodinu. Tak to jsem si postěžovala, jak mi pije krev ~n~
Elfrída 92025
2.6.2011 13:01:11
Ahoj holky! Vy jste tedy ukecané, hrůza~t~ jak to všechno stíháte???? Samiko, to je tedy děs, že nemají v gennetu místo - a na kdy ses chtěla objednat? U mě problém nebyl, ale objednávala jsem se v 9+0. Jo a máš pravdu, taky jsme si z toho dělali srandu, že za chvíli budeme volat z postele, že jdeme na to, ať nám v porodce drží místo~t~
Jinak jídlo - Blondý, halušky se zelím jsem dělala včera večer a byly úúúžasné. bych potřebovala, aby mi tu někdo vyvařoval, jíst můžu pořád, ale ta energie k tomu potřebná mi jaksi chybí. Já se tedy přiznám, že už mám 2 kila nahoře, jak musím pořád zajídat, ale tak jsem to měla u prvního, tam jsem si věřila, že za těhu přiberu 10 kilo, bylo z toho 15, ale 10 zůstalo v porodnici, tak to šlo, rychle jsem se dostala zpátky.
Samika 28149
2.6.2011 12:52:25
Ahoj holkýýý,
co to tu zase probíráte za jídla, my budeme mít k obědu brambory na loupačku, nic jinýho nestíhám, odpo ještě musím pracovně pryč.
Co z toho kuřete dáváte na svíčkovou? to bych taky zkusila, mohlo by to být rychlé a udělali jste mi tu pěkné chutě.

Já se dnes chtěla objednat na ten screening do gennetu a oni už nemají volno~:( prý ať zkusím apolináře nebo motol - to jsem nečekala, prý musím volat 4 týdny předem, to jsem ještě neměla ani potvrzené srdíčko. Jeslti by nebylo lepší zavolat rovnou z postele do porodnice, že jsme zadělali ať mi drží místo.
nency+ježeček 109605
2.6.2011 12:42:47
Blondý...manžel je teda sameček~t~~R^. To máš za odměnu za to, co sis prožila.
nency+ježeček 109605
2.6.2011 12:39:34
Blondý, teda s Tebou se ten život nemazlí. JSI BUH, ŽES TO TAKHLE ZVLÁDLA ~g~.
Je zajímavé, že málo který chlap zvládne postižené, nebo nějak nemocné dítě. Nakopala bych je do hader. Fakt strašně pohodlné se sebrat a odejít, když ho nejvíc potřebuješ. No, alespoň si poznala, co je zač.

Blondý 117604
2.6.2011 12:27:30
Přesně, ty řeči jsou to nejhorší!!Ivanka byla statečná a když jsme se viděly,tak já o dceři mlčela,žádný povídání co umí a jak se nám daří,i když jsem tenkrát taky potřebovala podporu...dcera se mi narodila s postižením, měla vyvinuté svaly jen na 20%...Vojtovkou a strašnou dřinou s ní na rehabilitaci jsme dokázaly s rehabilitační, že se ve dvou letech rozešla...to je moje chlouba, že se mi to povedlo,řeknu vám, bylo to strašný!!! a to od nás odešel manžel když ji bylo 8 měsíců...prý není zralý na nezdravé dítě!a že vlastně si chce ještě užívat...joo už je to dávno, teď v květnu to bylo 16 let...do osmi let jsem ji piplala sama-nechtěla jsem,aby ji třeby zase někdo zklamal.A to jsem s ním chodila 2,5 roku a já to husa nepoznala. To jsem ale odbočila...
takže já ještě podporovala Ivanku a Dr. ji taky ujišťovali,že to půjde...nakonec je její syn po umělém a teďka ještě darovala klinice další dvě zmražená embrijka.Ale těch 11 let bylo fakt hustých!~6~
Jsem strašně moc ráda, že se vám všem zadařilo!!!!
Tohle u nás problém není...tady je to vždycky na první pokus,Dr. říkal, že by se tím mohl manža živit~:-D~q~
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 2927  [Dalších 2527 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.