Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blondý | 117604 |
|
|
2.6.2011 11:24:50
Ahoooj!!
Teď jsem si vás zapla a už se směju...prý OBSTAROŽNÍ matky ![]() ...já vedu,nó a to už jsem staroba ...hahaha...ba nééé,dělám si prču,ale štve mě to hodně, že mi tabulky hodí úplně někam jinam...ale co, když jsem v prosinci čekala na zákrok,tak mi Dr. utěšoval, že jsem ještě mladá a že právě v těch dnech porodila maminka 54let !!! To je tedy síla, i on kroutil hlavou...no a že mamin okolo 40ti mají dost.Já se tedy na svůj věk vůbec necítím, jsem děsná energie-teď tedy lemra obecná-ale jinak jsem střela,tak snad bude všechno dobrý...zvláštní, že se chovám jako u Maxe, vůbec si nepřipouštím, že by bylo něco špatně a žiju od poradny k poradně.Prostě až mě pošle na genetiku, tak to budu řešit tam s docentem a uvidím.Kačky, ty bláho, to bylo taky pěkně pozdě-myslím ,ach jo...nám přestalo tlouct v 9tt.V zimě to chci taky vidět jak to ošéfuju...do školky malého musím vozit, bydlíme 7km za městem,jezdí sem i MHD,ale to je ještě horší,do školky to máme ještě kus.MHD využívá dcera,té to stojí před školou.Nejhorší je,jak jsme v chatové oblasti-i když se tady hodně staví a jsou tu domky-tak ulice jsou jen prašné,některá kamínková a nikdo to tady neprotahuje,takže když se navalí sníh,tak to je lahůdka...prostě jako na horách.S kočárem no to ani náááhodou, to přiděláme korbu na saně a bude.To půjdou kilča dolů,až si zasedne i Max,tak budu dělat tahače,to bude chuťka.Ale je tady krááásně!! Na sladké chuť nemám vůbec, čokošky mě neberou,ale žužu medvídci,hadi,vextra tropo to je jiná ..fuj já jsem čuně ...Přemýšlím, že vyjedu do Kaufu,mají mít nektarinky za pár kaček...broskve už docházejí,tak asi odpolko vyjedu a chci koupit uzené maso, musím uvařit halušky se zelím,už na ně mám chuť pomalu týden ![]() Co jinak, jak vám dneska je?? Amáto je to lepší??? já jsem celkem OK. |
| nency+ježeček | 109605 |
|
|
2.6.2011 11:23:37
Ahooj holky, tak já se dnes vzbudila o půl desáté. To už se mi dlouho nestalo
.Jdu vás trošku dočíst, ať jsem v obraze.. |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
2.6.2011 11:11:32
Ahoj vespolek, právě jsem popala vychlazený žlutý melounek a přemýšlím, jestli se dnes konečně pustím do té svíčkové. Kterou už dlouho plánuju a mám na ní čím dál větší chuť.
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
2.6.2011 10:48:21
Tak já se tedy ani s čerstvým miminkem MHD nevyhnu, protože třeba jet od nás z Milovic do Prahy na CHodov autem by bylo na delší dobu než MHD a navíc bychom se nedoplatili, ten náš koráb totiž děsně žere
![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
2.6.2011 10:44:10
tak to my jezdíme do školky přes půl města, takže tak 15 minut autem, jinak bych musela MHD a to by bylo na dýl a s miminem do MHD ani náhodou...bude stačit ta šatna s dětma.
|
| Buracek | 117737 |
|
|
2.6.2011 10:39:57
Kalamity tak to já počítám s tím, že prvních pár měsíců po porodu probrečím. Nesnáším bezmoc a myslím, že v té době jí docela zažiju. Taky hodně spím a to mi taky nepřidá. Ale zvládnout to budu muset.
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
2.6.2011 10:37:51
My budeme chodit pěšky
Máme školku asi 700m od baráku, ale poránu to bude tak na půl hodiny pěšky holt bude v permanenci šátek, zvláště jestli bude sníh, protože kočár a tři děti to bych nedala, takhle ty tři naložím na saně a pojedeme ![]() |
| kalamity kate | 117598 |
|
|
2.6.2011 10:36:50
plice, mas muj veliky obdiv
po tom porodu jsem opravdu chtela hodne PODTRHNOUT ze hrozne moc zalezi na podpore a porozumeni partnera a rodiny. pokud ti pomahaji, citis podporu, lasku tak bych se nebala nejvetsich splinu. takze tak jsem to myslela ![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
2.6.2011 10:35:32
teda to si tak ymoc neumím představit ráno sbalit mimino, naloži do auta a vyrazot do školky:) A taky mě to čeká:)naštěstí jen s 1 školačkou,ale ono je to pak asi jdno, kolik jich je:)
|
| Kačky a // | 57328 |
|
|
2.6.2011 10:34:12
hezký den!
Blondý, náladová sjem taky parádně...no asi ji vezmem až pak v tom 20tt, jen te´d teda nepůjde ani manžel, i dky bych ráda, protože bdue muset s ní do školky - jdu akorád na 7:30. Ale jasně - to sama přežiju, užiju si to a doktor mi minule říkal, že to vyadá pěkně, že to snad neztratíme, tak si ty jeho slova pořád opakuju...Ale stejn ěmě to obas prostě popadne, jestli je vše ok... (minule jsem se cítila taky normálně a najendou prostě nebylo srdíčko - asi jsem mimo proto, že to bylo právě v 10.-11.tt jako sjme te´d...) S věkem je to u mě celkem ok (bude mi 32), i když teda taky poci´tuju rozdíl mezi prvním těhu a nynějším, člověk to bere nějak jinak. U mě bude spíš potíz váha...bohužel si myslím, že v těhu se metráku nevyhnu...a i když doktor neřekl ani slovo ani jsme z něj necítila, že by to mohlo být špatně, rozum ví své, že to není úplně ok...a žravou mám a snažím se nejíst moc a hlídat si to, abych prostě nepřibrala v těhu moc...ale kdo ví...no hlavně, když bdue mimčo v pořádku. A jahůdky si jdu právě umýt - zašla jsem do obchodu a dneska měli moc hezké, tak snad budou dobré - vybrala jsme si jich jen pár těhc NEJ. Tak je jsu slupnout. Jinak mám dneksa rozlítáno, tak si te´d na půl hodink sednu a budu relaxovat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.