Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
2.6.2011 10:34:08
TO tady nesmíš říkat Kalamity těm co ještě nerodily
Já budu rodit potřetí a první jsem měla dvojčata a věřte tomu, že každé další dítě už je pohodička Jenom to bude tentokrát o hodně náročnější, protože holky začnou od září chodit do školky Ráno pěkně zpacifikovat všechny čtyři děti - no už se na to těším Ale kdo chce kam ![]() |
| kalamity kate | 117598 |
|
|
2.6.2011 10:31:07
plice, nechci strasit ale po porodu, aspon par mesicu to o moc lepsi neni ale asi zalezi jak kdo a na podpore rodiny
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
2.6.2011 10:12:11
Holky nebojte, tyhle brečící stavy snad po porodu přejdou
|
| kalamity kate | 117598 |
|
|
2.6.2011 9:53:38
snezenko a ostatni zrale zeny, i ja se k vam pridavam
koncem mesice mne bude 34.... jinak nalady to je spatne,ja si porad pripadam ze bych brecela, vsechno mne pripada smutne. kdyze to odezni....clovek by mel skakat radosti a ono je to nejak jinak![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
2.6.2011 9:39:26
jo, kdyby to byly alespoň ty cereálie... ta Milka jich v sobě moc mít nebude ![]() |
| Buracek | 117737 |
|
|
2.6.2011 9:37:00
Sněženko teď jsi mi připoměla tu reklamu: Dej si cerealie, dej si sladke, cerealie, sladke
![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
2.6.2011 9:35:55
Kokoo, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama... do prosince je daleko, abych se pak do té porodnice vůbec dokutálela
Na váze tedy nemám zatím nic navíc, ale to břicho, to už vypadá opravdu jinak ![]() |
| kokoo | 34189 |
|
|
2.6.2011 9:33:51
No ono je to jak se to kdo podívá. Riziko se na testech zvyšuje děsně moc, to se mi taky moc nelíbí, ale z fyziologického hlediska počít zdravé dítě na tom asi něco bude. Na druhou stranu, když jsem loni přišla o mimi, říkali mi v nemocnici, že jsem ještě mladá a že se určitě zadaří a teď si vyber
![]() Jinak já jsem děsně ráda, že jsem malou měla v 26. Tehdy jsem si říkala, jestli jsme do toho nešli brzo, ale nešli. ![]() Jinak sněženko, já mám v kuchyni rozdělanou čokoládu s karamelem, na kterou po chvílích taky chodím a teď jsem snědla tři velké koláče na snídaní. Není to tak dávno, co jsem na sladké ani nepomyslela Tak jsme na tom asi stejně |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
2.6.2011 9:24:01
.. teda, mně je tu dneska taková zima, že uvažuju, že bych roztopila krb jako za dlouhých zimních večerů
Jak se venku trochu ochladí, je to hned doma znát (navíc ten vítr)..Jinak jak jste tu včera psaly o jahodách, tak jsem na ně taky dostala hroznou chuť a večer když jsme byli u našich jsem dostala krabičku ze zahrádky Jsou výborný, rudý, slaďoučký a šťavnatý.. jen tedy bohužel zjišťuju, že se mi ty chutě obrací a začínají být podobné jako při prvním těhotenství s Tomem, kdy jsem těch 9-10 měsíců žila na sladkém Pořád tu chodím okolo té obří Milky s karamelem a sušenkou a pořád si říkám, neotvírej jí... a zase "někdo" jiný mi tu napovídá, jen si ji otevři, dáš si jenom kousíček a zase jí schováš.. No znám se, jak jí otevřu, dám si jí tu k počítači a budu ulupovat... sakra, ty chutě ![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
2.6.2011 9:18:40
Kokoo, to taky nikdo nepopírá
, jen tak uvažujeme, kam nás hodí ty "tabulky" při testech ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.