| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 2927  [Dalších 2487 >>]
Hadi a spol 40792
2.6.2011 10:34:08
TO tady nesmíš říkat Kalamity těm co ještě nerodily :-) :-) :-) :-)

Já budu rodit potřetí a první jsem měla dvojčata :-) a věřte tomu, že každé další dítě už je pohodička :-)

Jenom to bude tentokrát o hodně náročnější, protože holky začnou od září chodit do školky :-) Ráno pěkně zpacifikovat všechny čtyři děti - no už se na to těším :-) :-) Ale kdo chce kam :-) :-)
kalamity kate 117598
2.6.2011 10:31:07
plice, nechci strasit ale po porodu, aspon par mesicu to o moc lepsi neni ale asi zalezi jak kdo a na podpore rodiny
Hadi a spol 40792
2.6.2011 10:12:11
Holky nebojte, tyhle brečící stavy snad po porodu přejdou :-) :-) :-)
kalamity kate 117598
2.6.2011 9:53:38
snezenko a ostatni zrale zeny, i ja se k vam pridavam :-) koncem mesice mne bude 34.... jinak nalady to je spatne,ja si porad pripadam ze bych brecela, vsechno mne pripada smutne. kdyze to odezni....clovek by mel skakat radosti a ono je to nejak jinak~n~
Sněženka+T§T 61400
2.6.2011 9:39:26
~:-D jo, kdyby to byly alespoň ty cereálie... ta Milka jich v sobě moc mít nebude ~k~
Buracek 117737
2.6.2011 9:37:00
Sněženko teď jsi mi připoměla tu reklamu: Dej si cerealie, dej si sladke, cerealie, sladke ~t~
Sněženka+T§T 61400
2.6.2011 9:35:55
Kokoo, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama... do prosince je daleko, abych se pak do té porodnice vůbec dokutálela ~k~ Na váze tedy nemám zatím nic navíc, ale to břicho, to už vypadá opravdu jinak ~;)
kokoo 34189
2.6.2011 9:33:51
No ono je to jak se to kdo podívá. Riziko se na testech zvyšuje děsně moc, to se mi taky moc nelíbí, ale z fyziologického hlediska počít zdravé dítě na tom asi něco bude. Na druhou stranu, když jsem loni přišla o mimi, říkali mi v nemocnici, že jsem ještě mladá a že se určitě zadaří a teď si vyber~:-D

Jinak já jsem děsně ráda, že jsem malou měla v 26. Tehdy jsem si říkala, jestli jsme do toho nešli brzo, ale nešli.~j~

Jinak sněženko, já mám v kuchyni rozdělanou čokoládu s karamelem, na kterou po chvílích taky chodím a teď jsem snědla tři velké koláče na snídaní. Není to tak dávno, co jsem na sladké ani nepomyslela~:-D Tak jsme na tom asi stejně~2~
Sněženka+T§T 61400
2.6.2011 9:24:01
.. teda, mně je tu dneska taková zima, že uvažuju, že bych roztopila krb jako za dlouhých zimních večerů ~k~ Jak se venku trochu ochladí, je to hned doma znát (navíc ten vítr)..
Jinak jak jste tu včera psaly o jahodách, tak jsem na ně taky dostala hroznou chuť a večer když jsme byli u našich jsem dostala krabičku ze zahrádky :-) Jsou výborný, rudý, slaďoučký a šťavnatý.. jen tedy bohužel zjišťuju, že se mi ty chutě obrací a začínají být podobné jako při prvním těhotenství s Tomem, kdy jsem těch 9-10 měsíců žila na sladkém ~l~ Pořád tu chodím okolo té obří Milky s karamelem a sušenkou a pořád si říkám, neotvírej jí... a zase "někdo" jiný mi tu napovídá, jen si ji otevři, dáš si jenom kousíček a zase jí schováš.. ~k~ No znám se, jak jí otevřu, dám si jí tu k počítači a budu ulupovat... sakra, ty chutě ~:-D
Sněženka+T§T 61400
2.6.2011 9:18:40
Kokoo, to taky nikdo nepopírá ~:-D, jen tak uvažujeme, kam nás hodí ty "tabulky" při testech ~k~
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 2927  [Dalších 2487 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.