Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
31.5.2011 13:50:35
no my letos na dovolenou fakt asi nepojedeme, jestli jo tak to bude nějaká rychle vymyšlená po krásách české země
Manža je totiž v zápřahu a kvůli práci si nemůže udělat volno ani na páteční ultrazvuk - no faaaakt bezva, tak si udělám volný den bez dětí Pojedu sama na výlet do Prahy, dám si něco dobrého k obědu a asi zajedu za kamarádkou na pokec, i když bydlí ve Kbelích, já jedu k dr. do Modřan a vlak mi jede z Masaryčky nebo Vysočanské - nooooo uvidíme jaké bude počásko a jak mi bude |
| Buracek | 117737 |
|
|
31.5.2011 13:39:23
No mě doktor trošku vyděsil, ale snad to bude v pohodě, s tou dovolenou. Budu se hodně šetřit. Věci standartně nosí manžel a budeme se v klidu procházet po městě, zajdeme na pláž a tam se budu válet a vyhřívat. Když jsme byli v Londýně, tak tam jsme mnohem víc chodili, ale tady to tak přehánět nebudeme.
No na vodu my jezdíme každý rok s rodinou. Tak uvidím letos, jezdíme jen rafty, tak by to možná mohlo být v pohodě. Jezdí i děti od 2 let. Ale to je až za dlouho. |
| Girili | 117849 |
|
|
31.5.2011 13:33:23
koukam, ze resite dovolene. Pekne si to uzijte!
![]() My asi letos nepojedeme nikam. Potrebujeme doresit par veci v byte. Maximalne pojedeme s nasi partou na vodu, kde ostatni pojedou a ja s brichem a detmi ostatnich vodaku budeme na kajaky jen smutne koukat ze brehu a prevazet auta. Ale co, pristi leto, uz urcite nejaky kratky usek mezi kojenim urcite pojedu! ![]() |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
31.5.2011 13:28:50
tak jsem přežila doktorku, cestu k dodavateli pro zboží, shánění bot i kadeřníka. Dali jsme si s Ondou ve městě oběd (jen jsem ho pak neměla kde uležet, tak jsem se celou dobu bála, že se po
. Ale dobrý. Jsem doma, balíky zabalený, Ondra spí a já asi padnu. Není mi zle jako včera, ale do skoku mi teda není. Asi ta vedra.V pátek jedeme s manželem na svatbu kamarádovi, no nevím, jak to zvládnu a to to ještě nechci nikde prozradit. No jsem na to zvědavá. |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
31.5.2011 13:26:49
Tý jo, že bych si taky udělala reklamu na každé diskusi? už mě to docela vadí.
|
| Kačky a // | 57328 |
|
|
31.5.2011 12:23:50
Samiko díky, ale jeslti je tam nějak cítit lékořice, tak tu já nesnesu ani normálně...teď asi vůbec ne...
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
31.5.2011 11:52:11
Myslím,že by to bylo na 10dní, se vším všudy a my bychom to neplatili
Ale je to strašně daleko a spousta faktorů musí být splněná, aby to vůbec bylo Kdybychom si to platili, tak to posuneme, ale tohle je placené někým jiným a termín tudíž určený a neměnný Hlídání jsme zatím neřešili, určitě by mamka nehlídala všechny 4děti jestli vůbec nějaké Ale je to fakt daleko Když jsem to mamce prvně řekla, že to zatím vypadá, že asi pojedeme, tak povídala - no to je zase nějaká sranda co? ![]() |
| Blondý | 117604 |
|
|
31.5.2011 11:37:14
Plíce přesně jak píšeš...alespoň 3 dny před a po příletu a potom zase před odletem a po doma.Já tedy musím píchat i při delší cestě autobusem...loni v srpnu jsme jeli 17 hodin do Trogiru a já si dovezla slaboučkou trombo.Můj Dr. mi říkal,že píchat dle délky letu-cesty.
Týý jo na Bali, to bude super,ať to vyjde ![]() jen leť !! Mamka nemamka,prostě jedu.Na jak dlouho by to bylo? a hlídání by obstarala právě mamka? |
| Buracek | 117737 |
|
|
31.5.2011 11:33:39
Plíce a to je, že si musíš ředit krev, jinak se ti dělají sraženiny? To měl kolega a co si našel na netu, tak létání tomu dost škodí a létat by se nemělo. Ale doktorka mu nic neřekla a než to zjistil, tak letěl do Thajska a všechno bylo OK.
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
31.5.2011 11:15:40
HOlky co máte taky MTHFR nevíte jak je to s lítáním v "normálním" stavu? Tak nějak hodně předběžně zjišťuji
protože to zatím vypadá nadějně, že bychom mohli s manžou příští rok v květnu na dovolenou na Bali Připravuji se na to, že si budu píchat před i po letu, to je mi jasný, protože 15hodin je 15hodin NO a navíc už se těším na ty kecy naší mamky, že nechám doma 4děti a navíc jedno z nich pětiměsíční miminko |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.