| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 2927  [Dalších 2277 >>]
Hadi a spol 40792
31.5.2011 13:50:35
no my letos na dovolenou fakt asi nepojedeme, jestli jo tak to bude nějaká rychle vymyšlená po krásách české země :-) :-)

Manža je totiž v zápřahu a kvůli práci si nemůže udělat volno ani na páteční ultrazvuk - no faaaakt bezva, tak si udělám volný den bez dětí :-) Pojedu sama na výlet do Prahy, dám si něco dobrého k obědu a asi zajedu za kamarádkou na pokec, i když bydlí ve Kbelích, já jedu k dr. do Modřan a vlak mi jede z Masaryčky nebo Vysočanské - nooooo uvidíme jaké bude počásko a jak mi bude :-)
Buracek 117737
31.5.2011 13:39:23
No mě doktor trošku vyděsil, ale snad to bude v pohodě, s tou dovolenou. Budu se hodně šetřit. Věci standartně nosí manžel a budeme se v klidu procházet po městě, zajdeme na pláž a tam se budu válet a vyhřívat. Když jsme byli v Londýně, tak tam jsme mnohem víc chodili, ale tady to tak přehánět nebudeme.

No na vodu my jezdíme každý rok s rodinou. Tak uvidím letos, jezdíme jen rafty, tak by to možná mohlo být v pohodě. Jezdí i děti od 2 let. Ale to je až za dlouho.
Girili 117849
31.5.2011 13:33:23
koukam, ze resite dovolene. Pekne si to uzijte! :-)

My asi letos nepojedeme nikam. Potrebujeme doresit par veci v byte. Maximalne pojedeme s nasi partou na vodu, kde ostatni pojedou a ja s brichem a detmi ostatnich vodaku budeme na kajaky jen smutne koukat ze brehu a prevazet auta. Ale co, pristi leto, uz urcite nejaky kratky usek mezi kojenim urcite pojedu! ~;)
Lenka +4 30825
31.5.2011 13:28:50
tak jsem přežila doktorku, cestu k dodavateli pro zboží, shánění bot i kadeřníka. Dali jsme si s Ondou ve městě oběd (jen jsem ho pak neměla kde uležet, tak jsem se celou dobu bála, že se po:-©. Ale dobrý. Jsem doma, balíky zabalený, Ondra spí a já asi padnu. Není mi zle jako včera, ale do skoku mi teda není. Asi ta vedra.

V pátek jedeme s manželem na svatbu kamarádovi, no nevím, jak to zvládnu a to to ještě nechci nikde prozradit. No jsem na to zvědavá.
Lenka +4 30825
31.5.2011 13:26:49
Tý jo, že bych si taky udělala reklamu na každé diskusi? už mě to docela vadí.
Kačky a // 57328
31.5.2011 12:23:50
Samiko díky, ale jeslti je tam nějak cítit lékořice, tak tu já nesnesu ani normálně...teď asi vůbec ne...
Hadi a spol 40792
31.5.2011 11:52:11
Myslím,že by to bylo na 10dní, se vším všudy a my bychom to neplatili :-) :-) Ale je to strašně daleko a spousta faktorů musí být splněná, aby to vůbec bylo :-) Kdybychom si to platili, tak to posuneme, ale tohle je placené někým jiným a termín tudíž určený a neměnný :-)

Hlídání jsme zatím neřešili, určitě by mamka nehlídala všechny 4děti :-) :-) jestli vůbec nějaké :-) Ale je to fakt daleko :-) Když jsem to mamce prvně řekla, že to zatím vypadá, že asi pojedeme, tak povídala - no to je zase nějaká sranda co? :-)
Blondý 117604
31.5.2011 11:37:14
Plíce přesně jak píšeš...alespoň 3 dny před a po příletu a potom zase před odletem a po doma.Já tedy musím píchat i při delší cestě autobusem...loni v srpnu jsme jeli 17 hodin do Trogiru a já si dovezla slaboučkou trombo.Můj Dr. mi říkal,že píchat dle délky letu-cesty.
Týý jo na Bali, to bude super,ať to vyjde~;((~;(( jen leť !! Mamka nemamka,prostě jedu.Na jak dlouho by to bylo? a hlídání by obstarala právě mamka?
Buracek 117737
31.5.2011 11:33:39
Plíce a to je, že si musíš ředit krev, jinak se ti dělají sraženiny? To měl kolega a co si našel na netu, tak létání tomu dost škodí a létat by se nemělo. Ale doktorka mu nic neřekla a než to zjistil, tak letěl do Thajska a všechno bylo OK.
Hadi a spol 40792
31.5.2011 11:15:40
HOlky co máte taky MTHFR nevíte jak je to s lítáním v "normálním" stavu? Tak nějak hodně předběžně zjišťuji :-) protože to zatím vypadá nadějně, že bychom mohli s manžou příští rok v květnu na dovolenou na Bali :-) Připravuji se na to, že si budu píchat před i po letu, to je mi jasný, protože 15hodin je 15hodin :-) :-) NO a navíc už se těším na ty kecy naší mamky, že nechám doma 4děti a navíc jedno z nich pětiměsíční miminko :-) :-) :-)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 2927  [Dalších 2277 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.