Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
31.5.2011 11:13:40
Buracku - jestli mluvil doktor jenom o tom, že kdyby náhoudou a jelikož a protože no tak je jasný, že má povinnost tě upozornit na případná rizika, abys nebyla překvapená, kdyby to přišlo, ale jestli je ti dobře a nic jiného není problém, tak leť a užij si to
|
| Buracek | 117737 |
|
|
31.5.2011 11:05:50
Dobré ránko všem. Tak jsem dneska byla v poradně, ale ani ultrazvuk mi nedělal. Jen mi prohmatal břicho, řekl mi výsledky z krve a šla jsem. Mám hraniční krevní obraz, tak jsem dostala železo na zobání.
A zítra ten screening. Jinak jsem se ptala na tu Barcelonu, jestli je problém letět. Říká, že to nedoporučuje, ale jen proto, že kdyby tělo chtělo začít krvácet, tak bych to tím čekáním a tak možná urychlila, a taky že budu v zahraničí, tak ta zdravotní péče a všechno kolem by mohl být problém. Že teď všechno vypadá v pořádku, ale to se nikdy předem nepozná. Ale prý je lepší, když letím, než kdybych jela autem. Těhotným doporučuje jet nejdál na Šumavu na houby ![]() Tak snad Ťupka bude chtít zůstat u maminky a nebudou žádné problémy. Sama o sobě ta cesta by neměla nic přivodit. |
| Blondý | 117604 |
|
|
31.5.2011 10:33:17
Ahoj všem!
Dočetla jsem vás, jede to tu moc pěkně! ![]() ![]() Také vítám novou mamču ![]() Výbavičku zatím neřeším,až zjistím co nám vykoukne a hlavně až bude po testech,ale naprosto chápu vás všechny co čekáte první mimi...je moooc hezké se rozhlížet a kochat a vybírat a plánovat ![]() Na klučíka mám hnedle všechno po Maxím,ale jasně,že dokoupím mimímu něco nového a kdyby se k nám prodrala princeznička,tak mám tři ooobr krabice u kamarádky,po její holčičce,jsou to moc prásné věcičky,tak uvidíme. Kočárek mám Mikado Oxford-bílo černý,je supééér,má bezva velkou korbu.A zase, kdyby to byla holčička,dokoupím sporťák v holčičí bavičce.Každopádně budu kupovat nosítko-sedačku do auta,ta od Oxforda nám praskla,když do nás jeden mladík narazil s autem,naštěstí to odneli jen plechy a vajíčko,Maxí se ani neprobudil. Jinak je mi už trochu líp,ale jsem na vodě a chlebu a broskvích,jinak mi nic nechutná,od neděle je vše fuj fuj. Musím se vzchopit a jít něco dělat, mám tady truhláře,dodělávají schodiště, tak si dovedete představit ten borčus tady a venku řádí elektrikáři,dělají sloupek k novému vedení.No mám tedy veselo ![]() |
| Samika | 28149 |
|
|
31.5.2011 9:55:06
mě na zácpu nejlíp funguje, že mám jít k dr. hned mám žaludeční neurózu a jdu aspoň 5x
![]() Kačko, já kašel a rýmu léčila Biotussilem, může se v těhu, jen jsem pak už nemohla cítit tu chuť lékořice nebo co tam je - blééé, ale myslím, že docela pomohl. |
| kokoo | 34189 |
|
|
31.5.2011 9:51:54
Děkuji, budu muset vyzkoušet
![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
31.5.2011 9:35:56
Lněné smeíénko je 100% účinné:) Já si ho v pozdější fázi těhu pražila na pánvičce a dávala na chleba s máslem - to byla děsná dobrota, ale pk jme teda na zíchod lítala až s emi to zas nelíbilo.) Ale na zácpu určitě dobrý!
|
| Kačky a // | 57328 |
|
|
31.5.2011 9:34:42
vidíš, bioparox tu někde doma máme...tak si přečtu leták, mylsím, že se v těhu může, jen nevím,jeslti v 1. trimestru, ale to se dočtu. Mohlo by to zabrat. dík za nápad.
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
31.5.2011 9:21:09
Dobré ráno,
Kokoo - včera jsem sežrala půlku meruňkového kompotu Normálně je takhle jen tak nejím, ale včera mě chytla hrozná chuť a ani nebyly moc kyselé, jsem myslela, že jsou kyselé všechny, protože jsem dávala jenom lžičku cukru do flašky No a proti zácpě taky pomáhá, když rozemeleš lněné semínko a sníš tak lžičku, třeba v jogurtu A hlavně je potřeba hodně opravdu hodně pít a jíst hodně vlákniny ![]() |
| kokoo | 34189 |
|
|
31.5.2011 9:15:26
Kačky, a co bioparox? Působí jen lokálně, stříká se do krku, nejsem si jen na 100 procent jistá, jestli se v těhu může. A nebo ty cucací pastilky septofort?
|
| kokoo | 34189 |
|
|
31.5.2011 9:13:03
Teda přiznejte se, že vy chcete překonat říjen?
![]() Mě teda v noci tak bolelo břicho, už jsem se chystala jít pro magnézko, ale nakonec se z toho vyklubala ťuk ťuk na dřevo zácpa. Chjo, budu muset asi začít jíst ovocné kompoty, ale já bych nejraději domácí a ty nemáme. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.