| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 2927  [Dalších 2257 >>]
Kačky a // 57328
31.5.2011 8:24:52
A bohužel, v noci mám zadní rýmu, tak mi pěkně už několikátý den škrábe v krku a začínám kašlat....zkouším to zahnat jitrocelovým sirupem, co tu mám pro malou, nevím, co jiného by mohlo zabrat...
Kačky a // 57328
31.5.2011 7:49:12
Hezké ráno!

Amáto, to je dobře, že ses z toho snad vyspala!

K tomu usínáčku - u nás nebyla ani plena, ani usínáček - dostala sjem v njakém časopise pro maminky asi 20cm méďu a s ním je malá nej kamarádka dodnes - chudák už je na několika místech zašívaný, te´d má i děravé ouško a já dumám, jak to spravím... Ale ke kousku látek atp. se nikd ynetulila. Takže i v tomhle bych osobně asi počkala, jak se to vyvrbí - ale uznávám - kdžy má člověk radost, těch 30Kč ho nevytrhne a třeba se to zrovna bude hodit:)
Ten méďa teda není chlupatej:) Ale třeba takovou jakoby chlupatpu deku do kočárku, když byla malá trohcu větší - kolem 0,5-1 roka, to měla a měla ji moc ráda.
Já myslím, že sem tam nějaká blbůstka se užije:)
Lenka +4 30825
31.5.2011 6:19:52
Dobré ráno, tak jsem to včerejší :-© zaspala. Byl to děs a dnes je mi zatím relativně dobře, tak snad to byla jen nějaká výjimka. Dnes se chystám k doktorce na krev (krevní skupina, HIV a já nevím, co se to ještě bere v těch prvních odběrech. - ta krevní skupina mi přijde směšná, jakoby se mi od minulých porodů změnila:-))

Nedočítám všechno, ale jen koukám, že řešíte usínáčky. My to dostali pro Ondru a já si říkala, co je to za blbost. A ona je to výborná věc! Už hodně malinké děti mají tendenci všelijak muchlat plínu a ocucávat ji atd. a tohle je přesně na to, jen to líp vypadá:-) Takže ne že by bez toho neusnul, ale byla to hodně oblíbená hračka v těch počátcích, kdy ještě neuměl chytit chrastítko. Takže já doporučuji
Elfrída 92025
30.5.2011 22:18:06
No tak čtu o těch usínáčcích - myslím, že do určitého věku to děti vůbec neřeší, ale je fakt, že od jisté doby u nás vede kočka a méďa a bez nich Tedík neusne, běda, když někdo v postýlce večer chybí~t~ Vozíme je na chalupu, k babičce, nevím, nevím, co by stalo, kdybych je doma zapomněla...
Girili 117849
30.5.2011 21:54:44
Jo jo, podivala jsem se na vsechny. Ja si zatim rikam, ze se pokusime minimalisticky bez podobnych blbustek obejit. Ale cert vi, co clovek vsechno dostane. :-)
Samika 28149
30.5.2011 21:47:52
ještě jsem zapoměla napsat, že mi dr. dnes taky dal průkazku a už tam mám napsané 2 kontroly - dnešní i tu minulou, škoda, že nemám tu starou, bych porovnávala :-)

holky dobrou, jdu tu nevolnost zkusit zaspat, třeba to půjde.
Samika 28149
30.5.2011 21:44:58
Plíce, to je zajímavý, ve třech měsících se ten náš taky začal roztahovat v mé posteli a bouchat mě ze spaní ~t~ (nebo to bylo až v 6 - už nevím přesně?)

musím uznat, že usínáček je na plyšáka roztomilej ale asi bych to nekoupila, taky jsme už zavalený blbostma.
Hadi a spol 40792
30.5.2011 21:37:16
Samiko - měli jsem jednu postýlku v ložnici a jednu v obýváku :-) Ve třech měsících dostaly každá svojí, protože se Lůca začala roztahovat a bouchat ségru při spaní :-) :-)
azeretkaa 25030
30.5.2011 21:36:50
viď...a rozklikla sis dole i ty další varianty?
Girili 117849
30.5.2011 21:34:57
Jeej, to je ale roztomila naprosta hovadina. ~t~
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 2927  [Dalších 2257 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.