Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| azeretkaa | 25030 |
|
|
30.5.2011 20:43:49
myslíš plenu místo usínáčku,nebo místo čeho?
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
30.5.2011 20:40:12
No já bych to nekoupila, protože vím, že stejně bude mít radši obyčejnou látkovou plenu
![]() Ba ne - jen si to holky užijte, když Vás to baví Já na tohle fakt nejsem, u nás výbavičku do porodnice pořizoval táta |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
30.5.2011 20:39:41
díky za krásné přivítání. O vydržení ani tak nejde.
|
| azeretkaa | 25030 |
|
|
30.5.2011 20:38:23
Zatím jsme koupili jen usínáček. Měli ho v Tescu za 30 Kč. No nekupte to :
![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
30.5.2011 20:37:04
Vítám tě Azeretkoo - vydrž
Jenom taková bezpečnostní pojistka, abychom do našeho soukromí nepustili kde koho pár dní už to vydržíš ![]() |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
30.5.2011 20:35:33
Sněženko OK. Tak, až nastane ten spávný čas. Jinak jestli tomu dobre rozumím, nemůžu se tedy ani podívat do deníčku na tu výbavičku? Čekám první a tohle by mě zajímalo.
|
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
30.5.2011 20:28:19
HOlky jsou narozené 35+5, MOnča měla 1715g (1800g při odchodu z porodnice) a 42cm, Lůca měla 2400g a 45cm
, narodily se císařemV srpnu jim bude pět a fakt už to ani není pravda A pro doplnění VAšík se narodil 40+5, měl 3750g a 53cm A porod s ním byl naprosto pohodový, připadala jsem si po něm příjemně unavená jako po dvoufázovém tréninku na házené |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
30.5.2011 20:27:45
Teda já víc nestíhám...škoda...zkusím oěpt dočíst, abych byla v obraze:)
kokoo - no chutě - špenátek já si tea rozhodně nedám, na to sjem strašně mlsná... A te´d sjme si udělala na cibulce nakrájené na másle opečené bramborové knedlíky, co zbyly od oběda - to sjem zvědavá, jak mi pak zas bude:))) Blondý - no třeba se sejdeme:) A Slovany znám - tam jsem bydlela za svobodna a dodnes tam jezdím 2-3x do týdne! Girili - s výbavičkou o ničem teda neuvažuju a stejně doufám, že druhé podědí po první, rozhodně v začátku,ale podle těch seznamů na netu sjem se teda moc neřídila - spíš zdravým rozumem - te´d mi to teda přijde ještě předčasné, ale i tak jsem to brala podle toho, co se bdue potřebovat - cca 2 body na den, když by byla nehoda, pak kolirát s ebdue asi tak prát a vynásobit atp... Já teď asi budu spíš sondovat, co je nutné na zimu, protože první byla v létě, tudíž jsme toho moc nepotřebvoala - doma byla většinou jen v plence a venku v body + přikrytá plenou:) azeretkoo ahoj - vítám tě! Vitanmíny mám zatím Calibrum babyplan, další až to doberu.A listovku mám taky. i dkyž se přiznám, že moje braní je tak cca ob den... koukám na ten analyzátor pláče...no já neměla ani monitor dechu atp...jen pak chůvičky na chalupu v paneláku nefungovala)...tohle mi přidje trochu moc. Amáto - držím pěsti, ať už je jen a jen líp!!! Plíce - no to jsou fakt drobečci! my měli tuším rovnou tu 56 a byla tak nějak +/- akorád. |
| kokoo | 34189 |
|
|
30.5.2011 20:23:12
Plíce, přesně tak
Nádherná fotka, úplně mě to dostalo, naskočily mi vzpomínky. Užžž aby to bylo![]() ![]() |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
30.5.2011 20:21:29
Plíce, to je krásná fotka Holky jsou moc hezký a roztomilý, je sranda, jak jim to všechno tak plandá, jsou jako panenky ![]() V kolikátém týdnu se Ti narodily a jaké měly míry?? Jinak Samiko, ten odkaz na "chlapečka a holčičku" byl opravdu spíš pro srandu a zpestření diskuze (když jsme se tu bavily o pohlaví).. jsou to další ze "zaručených babských rad" Mně to taky vychází tak nějak různě.. navíc u Tomáška jsem měla hodně z těch příznaků na holčičku Teď mám tedy hlavu na jih, číslo vyšlo liché, ovoce mi chutná moc, břicho mi teď leze všude okolo (přijde mi), ale na druhou stranu zase nevolnosti nemám (jako u Tomáška), sem tam, ale teď už to je dobré a nebylo to nic hrozného, chodidla mám taky často studená a pleť, nehty a vlasy mám teď o hodně lepší.. snubní prstýnek nemám, takže to jsem taky nezkoušela (ale co vím, když pracuju s kyvadlem, tak tam je to naopak :o) i když s kyvadlem si to člověk domluví sám).. takže já taky budu čekat a nechám se překvapit (ale do porodu to nevydržím, takže jak to půjde, necháme si to prozradit ) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.