| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 2927  [Dalších 2227 >>]
azeretkaa 25030
30.5.2011 20:43:49
myslíš plenu místo usínáčku,nebo místo čeho?
Hadi a spol 40792
30.5.2011 20:40:12
No já bych to nekoupila, protože vím, že stejně bude mít radši obyčejnou látkovou plenu :-) :-) :-)

Ba ne - jen si to holky užijte, když Vás to baví :-) Já na tohle fakt nejsem, u nás výbavičku do porodnice pořizoval táta :-)
azeretkaa 25030
30.5.2011 20:39:41
díky za krásné přivítání. O vydržení ani tak nejde.
azeretkaa 25030
30.5.2011 20:38:23
Zatím jsme koupili jen usínáček. Měli ho v Tescu za 30 Kč. No nekupte to :~g~
Hadi a spol 40792
30.5.2011 20:37:04
Vítám tě Azeretkoo - vydrž :-) Jenom taková bezpečnostní pojistka, abychom do našeho soukromí nepustili kde koho :-) :-) pár dní už to vydržíš :-)
azeretkaa 25030
30.5.2011 20:35:33
Sněženko OK. Tak, až nastane ten spávný čas. Jinak jestli tomu dobre rozumím, nemůžu se tedy ani podívat do deníčku na tu výbavičku? Čekám první a tohle by mě zajímalo.
Hadi a spol 40792
30.5.2011 20:28:19
HOlky jsou narozené 35+5, MOnča měla 1715g (1800g při odchodu z porodnice) a 42cm, Lůca měla 2400g a 45cm :-), narodily se císařem

V srpnu jim bude pět a fakt už to ani není pravda :-) :-)

A pro doplnění VAšík se narodil 40+5, měl 3750g a 53cm :-) A porod s ním byl naprosto pohodový, připadala jsem si po něm příjemně unavená jako po dvoufázovém tréninku na házené :-) :-)
Kačky a // 57328
30.5.2011 20:27:45
Teda já víc nestíhám...škoda...zkusím oěpt dočíst, abych byla v obraze:)

kokoo - no chutě - špenátek já si tea rozhodně nedám, na to sjem strašně mlsná... A te´d sjme si udělala na cibulce nakrájené na másle opečené bramborové knedlíky, co zbyly od oběda - to sjem zvědavá, jak mi pak zas bude:)))

Blondý - no třeba se sejdeme:) A Slovany znám - tam jsem bydlela za svobodna a dodnes tam jezdím 2-3x do týdne!

Girili - s výbavičkou o ničem teda neuvažuju a stejně doufám, že druhé podědí po první, rozhodně v začátku,ale podle těch seznamů na netu sjem se teda moc neřídila - spíš zdravým rozumem - te´d mi to teda přijde ještě předčasné, ale i tak jsem to brala podle toho, co se bdue potřebovat - cca 2 body na den, když by byla nehoda, pak kolirát s ebdue asi tak prát a vynásobit atp...
Já teď asi budu spíš sondovat, co je nutné na zimu, protože první byla v létě, tudíž jsme toho moc nepotřebvoala - doma byla většinou jen v plence a venku v body + přikrytá plenou:)

azeretkoo ahoj - vítám tě! Vitanmíny mám zatím Calibrum babyplan, další až to doberu.A listovku mám taky. i dkyž se přiznám, že moje braní je tak cca ob den...

koukám na ten analyzátor pláče...no já neměla ani monitor dechu atp...jen pak chůvičky na chalupu v paneláku nefungovala)...tohle mi přidje trochu moc.

Amáto - držím pěsti, ať už je jen a jen líp!!!

Plíce - no to jsou fakt drobečci! my měli tuším rovnou tu 56 a byla tak nějak +/- akorád.
kokoo 34189
30.5.2011 20:23:12
Plíce, přesně tak~t~ Nádherná fotka, úplně mě to dostalo, naskočily mi vzpomínky. Užžž aby to bylo~p~:-)
Sněženka+T§T 61400
30.5.2011 20:21:29
:-) Plíce, to je krásná fotka ~k~ Holky jsou moc hezký a roztomilý, je sranda, jak jim to všechno tak plandá, jsou jako panenky ~R^:-) V kolikátém týdnu se Ti narodily a jaké měly míry??
Jinak Samiko, ten odkaz na "chlapečka a holčičku" byl opravdu spíš pro srandu a zpestření diskuze (když jsme se tu bavily o pohlaví).. jsou to další ze "zaručených babských rad" ~:-D Mně to taky vychází tak nějak různě.. navíc u Tomáška jsem měla hodně z těch příznaků na holčičku ~;) Teď mám tedy hlavu na jih, číslo vyšlo liché, ovoce mi chutná moc, břicho mi teď leze všude okolo (přijde mi), ale na druhou stranu zase nevolnosti nemám (jako u Tomáška), sem tam, ale teď už to je dobré a nebylo to nic hrozného, chodidla mám taky často studená a pleť, nehty a vlasy mám teď o hodně lepší.. snubní prstýnek nemám, takže to jsem taky nezkoušela (ale co vím, když pracuju s kyvadlem, tak tam je to naopak :o) i když s kyvadlem si to člověk domluví sám).. takže já taky budu čekat a nechám se překvapit (ale do porodu to nevydržím, takže jak to půjde, necháme si to prozradit ~k~)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 2927  [Dalších 2227 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.