Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
30.5.2011 19:32:01
Kokoo - myslíš takhle nějak to plandalo?
![]() ![]() Naší Moničce by byla tak 48 velikost, když se narodila, ale v té době jsem nepátrala, dneska vím, že třeba KIK je prodává i tyhle maličkaté věci Bezvadné bylo, jak byly holky malé a drobné, tak to co teď synovec nosí v 7 měsících ony nosily někdy přes rok ![]() |
| Lenka +4 | 30825 |
|
|
30.5.2011 18:59:15
Jen se hlásím, že je mi strašně zle, takže celý den fakt jen přežívám. Zítra snad bude líp a zas se ozvu. Nechápu, jak jsem tyto stavy vydržela dřív třeba 5 měsíců v kuse... Mám to toto těhotenství asi po páté a už padám na hubu...:-(
|
| Samika | 28149 |
|
|
30.5.2011 18:58:22
ještě k té tabulce pohlaví, co dávala Sněženka, mě to na první dítě vůbec nesedí, teď u druhého jsem pořád měla pocit, že to bude holka a už 2 dny mám pocit, že to bude kluk. U prvního jsem si celou dobu myslela, že to bude kluk a taky byl. Takže nezbývá než čekat. Pokud to na UZ bude vidět, tak to rozhodně vědět chci.
|
| Samika | 28149 |
|
|
30.5.2011 18:54:16
óóó diskuse o výbavičce, to se jeden hned rozněžní. Já tedy pro prvního koupila jen jedno body vel 56, jinak až 62 a udělala jsem dobře. Taky jsem začala zařizovat až v 7. měsíci, dřív jsem se bála, pak už jsem musela, protože jsem se stěhovala z Prahy a tam se nejlíp nakupuje
Předpokládala jsem, že budu mít velké dítě, páč mamka měla všechny přes 4 kg a to bylo před třiceti lety opravdu rarita. Nakonec byl prďola taky pěknej poblión, takže se převlíkalo několikrát denně,a hlavně 100x denně vyměňovat brindák, kterej zachytil to nejhorší.Ale ty dětičky fakt děsně rychle rostou, takže jednu věc pak člověk dá 5x a už mu to je malé. Už se těším až tu budeme ukazovat, co kdo nakoupil ![]() |
| kokoo | 34189 |
|
|
30.5.2011 18:16:04
Jo a k tomu polštáři, taky doporučuji a nedám na něj dopustit. Používala jsem jej už v těhotenství a v noci na něm spala, podepíral mi záda, sloužil jako příjemná opora a záda tolik nebolely. A při půlhodinovém kojení byl taky fajn, podepíral mi ruku. Taky jsem jej obtáčela kolem malé.
|
| kokoo | 34189 |
|
|
30.5.2011 18:08:43
Sněženko, jojo. Je to fakt individuální. Já taky všude četla, že se vel. 50 nevyplatí kupovat, ale tím že se prďolka narodila dřív, jsme plavali ve všem. Sranda byla v porodnici, kde byly nějaké oblečky erár a tak různě veliké. To opravdu ve všem plavala
Na druhou stranu spousta věcí zůstala po ní zánovních.A děkuji za přijetí, pokusím se nějaké foto vložit ![]() |
| nency+ježeček | 109605 |
|
|
30.5.2011 18:05:32
Girili, holky taky obdivuju jak to všechno zvládají
![]() , Holčiny, pro dnešek se loučím...mějte see |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
30.5.2011 18:03:40
.. tak ještě v rychlosti jsem do deníčku přidala "nový" deník "VÝBAVIČKA PRO MIMINKO".. přidala jsem tam i jeden odkaz, nemám teď moc čas, ale později třeba přidám i další (ale jinak je to opravdu hodně individuální). Klidně do deníčku taky přidávejte, kamkoliv v denících další zajímavé odkazy (proto jsou tam vytvořeny
). Každý, kdo už mimčo má, má určitě své zkušenoti a názory, takže to pak pomůže i dalším (hlavně těm, co čekají první miminko ). A je spousta věcí, které člověk v začátku kupovat ani nemusí a pak se teprve podle situace dá zařídit... No nic, já už zase mizím... ![]() |
| nency+ježeček | 109605 |
|
|
30.5.2011 17:51:54
Sněženko, moooc hezky si to napsala.
. Myslím, že my všechny, co jsme těhotné poprvé, tak tyto postřehy, rady a zkušenosti opravdu oceníme. Máš naprostou pravdu, že každá se stejně potom zařídí aktuálně, podle toho jaké je miminko, jaké má finanční možnosti a co ji vyhovuje. Ale odbrých rad není nikdy dost...takžee ještě jednou díky za ně.. |
| Sněženka+T§T | 61400 |
|
|
30.5.2011 17:49:54
Samiko, ještě jsem Ti zapomněla pogratulovat ke kontrole
, dobře, že je všechno v pořádku... když tak pak napiš další termín kontroly (přidám do tabulky), jestli jsi ho už psala v diskuzi, tak se omlouvám, ale asi jsem přehlédla ![]() Musím jít taky něco dělat, tak zatím... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.