Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Samika | 28149 |
|
|
30.5.2011 15:13:05
Buráčku, z břicha si nic nedělej, v prvním na mě nikdo nic nepoznal do 20.tt, musela jsem ho vyšpulit před zrcadlem aby tam měco bylo. Teď ho mám pořádný, hlavně večer. Asi jsou svaly povolený a těma hormonama se to uvolní a břicho prostě vyleze.
PS: Hlavně že jsi omdlela tak dobře, že se ti nic nestalo, ta záchranka tě nakonec odvezla nebo ne? |
| Buracek | 117737 |
|
|
30.5.2011 15:12:00
No neomdlela jsem 4 roky. Ale když už mi na omdlení je, tak s tím už málokdy něco udělám. Muselo to být vtipné, jak jsem se zvedla ze země, vzala si na přepážce občanku a balíček a šla jsem na tramvaj. Před poštou už na mě nikdo nemohl poznat, co se stalo vevnitř :-D
No jestli brýle nepůjdou opravit (je ohlá nožička trochu ven), tak si budu muset koupit nové. Ale mám v nich dioptrie, tak to není úplně levná záležitost. Ale nemůžu bez nich řídit, když svítí sluníčko, tak mi asi nic jiného nezbyde. |
| nency+ježeček | 109605 |
|
|
30.5.2011 15:05:26
Elfrí, s tím souhlasím...a jaké máš špatné zkušenosti?
![]() |
|
|
30.5.2011 14:58:59
Buráčku, no je vidět, že jsi ondévací profík. Na otřes mozku to nevypadá - nepíšeš z cesty, ani sis nic nepolámala a vypadá to, že bude potřeba koupit nové sluneční brýle a to se hodí, ne?
.Ale vážně, teďka v těhu a v těch vedrech si musíme dávat na točení hlavy pozor. |
| Elfrída | 92025 |
|
|
30.5.2011 14:58:04
Buráčku
Já měla dneska také namále a také na poště Myslím, že mám spíš nižší tlak a to počasí venku... sotva jsem se plazila, nedělá mi to vůbec dobře. Dávejte na sebe pozor, holky. Přijde mi, že v této zemi na někoho, kdo omdlí, koukají spíš jako na potenciálního ožralu nebo feťáka, aspoň já mám takové špatné zkušenosti... |
| Buracek | 117737 |
|
|
30.5.2011 14:49:01
Nency jsem úplně v pohodě. S tímhle omdlíváním mám zkušenosti. A já si nejdřív sedla na lavici, tak jsem pak nepadala ani z takové výšky
![]() Jen jsem se trošku bacila do hlavy, pochroumala si sluneční brýlky a asi od nich mám oteklý to jedno oko a trošku šlis, ale nic hrozného. Říkám si, že lepší na poště, než někde na zastávce tramvaje nebo v metru. Takže štěstí v neštěstí. |
|
|
30.5.2011 14:30:43
Samiko...to je fajn, že všechno vypadá v pořádku.
S tím screeningem - záleží na Tobě, jak to cítíš. Já osobně bych si to pro klid duše vydupala, když je ta možnost. Ale jak píšou holky, naše mamky byly na UTZ tak možná 2x za těhu a jaké jsme šikulky, my Husákovy děti . |
| Buracek | 117737 |
|
|
30.5.2011 14:30:36
Kokoo jojo, hodi se mi to, abych vedela, ze je vse ok pred dovolenou. Zitra jdu ke svemu doktorovi a ve stredu na ten screening. Ale snad uz zitra budu klidna.
|
|
|
30.5.2011 14:26:39
Ahooj holky, uf, tak jsem Vás dočetla
![]() Buráčku, hlavně, že se doufám nic nestalo... ![]() Holky, podle toho popisu mi to sedí tak na 80% na kluka .Jinak břicho mám jako když se pořádně najím, nebo jako bych měla plný močák.. . A to už jsem 14tt. |
| Samika | 28149 |
|
|
30.5.2011 14:24:57
Hlásím se od doktora. Docela mě uklidnili, i když vlastně mi nic nedělali. Klasická poradna - moč, tlak, váha (měnší než jsem čekala, ale já se nevážím
. Dr. mi jen prošmatal břicho zvenku, děloha se mu líbila, něco jsme probírali. Řekla jsem si o ten screening, prý s tím nemají moc zkušeností, UTZ mi udělá sám a na ten biochemický z krve se moc netvářil, že to moc tady neumí. ALe žádanku mi vypsal. Prostě proti tomu, co jsem zažila před 6 lety v Praze, je toto opravdu venkovské. Přitom dr. je kapacita, mimojiného dělal léta primáře porodnice. Tak nevím, jesli si nemám aktivně ten screening zařídit ještě sama nebo to prostě nechám osudu.Koukám, že to tady dnes žije ani nemůžu najít konec , snad budu mít čas večer dočítat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.