Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blondý | 117604 |
|
|
30.5.2011 14:14:44
Pěkně jsem se vyhajala a jedu pro dítě do školky,ufff to vedro mi hodně vadí
![]() Nejen naše matky byly v klídku,ale i já při svém prvním těhu !! rodila jsem v srpnu 1994 a vše se počítalo na měsíce, UTZ jsem měla celkem dva a byla pohoda. Těhotnělo se dobře,nikdo nepotácel,rodilo se v termínu,pěkně doma praskla voda, internet co to je?? a mobil? ten tedy fakt neměl nikdo.Byli jsme rádi za pevnou linku od Telekomu.Látkové pleny stály 5,50kčs -kus ,ale papírovky už se vyráběly,jen je sehnat.Potom už byly normálně.Pro kočárek jsem si jela do Polska a byla jsem za hvězdu,byl krááásnej Nojo no,ale doba je doba.![]() Kačí ahoj,potkáme,nepotkáme...určitě se sejdeme dřív..o tom žádná!! Já mám takhle najitou na Rodince na listopadkách07 pomalu nej kamarádku a sranda byla v tom,že já bydlela z jedné strany kostela na Slovanech a ona z druhé ale než jsme na to přišly, to bylo zajímavé psaní,jak jsme popisovaly,kde bydlíme...ostatní holky nevěřily,když to četly.Osud no!Kočky papááá,jedu a odpolko dojdou kamarádky s dětma,tak tu bude veselo. třeba večer! |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
30.5.2011 13:53:53
HOlky s tou porodnicí je to sranda - já když čekala holky, tak jsem byla na šestinedělí s holčinou z diskuze tady na rodině
V Praze, u Apolináře, já tam ležela 14 dní a ona ke mně byla přidělená, takže možné je fakt všechno |
| kokoo | 34189 |
|
|
30.5.2011 13:16:26
Kačky, ty mi děláš chutě, já se dnes odbila špenátem
![]() |
| kokoo | 34189 |
|
|
30.5.2011 13:14:39
Buráčku, klííííd. Když jsem čekala malou, začalo mi růst břicho až tak v pátém měsíci. U dalších těhotenstvích se natahuje dřív. Tak nebuď vůbec nervózní. A ty máš teď samé kontrolní dny viď?
![]() ![]() |
| Kačky a // | 57328 |
|
|
30.5.2011 13:12:22
A já si včera říkala, že je mi podezřele dobře - nebylo mi na zvracení - pak mi teda došlo, že sjem celý den něco jedla... No a dneska si to vybírám. Sice stále nezvracím,ale po obědě sjem si musela na pár minut lehnout, jinak bych asi letěla...No...pochutnala jsem si na vepřovém s br. kendlíkem a kedlubnovým zelím...takže nic lehkého no..ale byla to jiank mňamka:)
|
| Kačky a // | 57328 |
|
|
30.5.2011 13:09:16
Blondý ahojky! Tak to je super! jsme přímo z PM, jen teda v té obr porodnici dost pochybuju, že se najdem - ale třeba jo...kdyby byla ještě vojenská, šla byhc rozhodně znvoa tam...jenže mám smůlu, už s malou jsem ji stihla na poslendí chvíli. Ale určitě se můžem někdy sejít i mimo porodku:)
|
| Buracek | 117737 |
|
|
30.5.2011 13:04:59
No já ted chytla schízu, že kámoška je o 2 týdny dopředu a už má dávno pěkné bříško a já nic. Zítra jdu na kontrolu, tak to je asi tím, že se to blíží.
|
| kokoo | 34189 |
|
|
30.5.2011 13:00:47
No toto, to všechno ani nestíhám dočíst
![]() My jsme na poslední chvíli grilovali včera. Měla jsem jen půl klobásy a celý večer mi bylo hezky těžko. Takže, nevím, kdo to tu psal, ale nějak mě ten grilovací syndrom asi taky stíhá ![]() A dneska mě zase hezky pobolívá břicho, tak doufám že se jen natahuje. Začínám vysazovat pomalu utrogestan, tak snad to to tělo zvládne Včera jsem si chtěla natáhnout staré rifle a nevešla se do nich No, pohlaví nevím nevím. Mám chuť si to nechat říct a potom se těšit ale nevím nevím. Uvidím jestli odolám, když se mě doktorka zeptá. A co jste to tu ještě psaly ženské ukecané? ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
30.5.2011 12:50:04
Amato, ja vim, ze blbnu. Asi je to vazne tim, ze posledni kontrola davno za mnou a ta dalsi se blizi strasne pomalu, takze vymyslim blbosti. Kazdopadne dik za uklidneni.
![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
30.5.2011 12:40:42
minulý týden se mě ptal manža v kolikátém jsem měsíci a já nevěděla nakonec jsme došla k tomu, že tedy na konci 3 |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.