| kvetinka2508 | 119306 |
|
|
7.6.2011 16:56:56
pardon,na tom není nic špatného a o tom jsem celou dobu psala..hledala jsem maminky co mají kolem 40 a jsou těhu a co se poradí o životě,mimi,těhu apodobně-na vaší stránce jste mě usadili že to tam neřešíte
|
| Blondý | 117604 |
|
|
7.6.2011 16:56:03
Konkrétně já byla první, která jsem se podivila co to sem hoplo za jinou diskusi a upozornila na to.Nikomu jsem nepsala, že sem nesmí-to bych si NEDOVOLILA!,jen jsem psala,že je to diskuse termínu porodu prosinec a že věkově jsou tady i maminy mladší, které prostě UTZ, břich a Dr. prostě řeší...a pak se to semlelo...
Girili a kokoo,právě po přečtení toho založeného témetu jsem měla ty narážky... -a tím končím, už se k ničemu nebudu vyjadřovat! |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
7.6.2011 16:55:01
Tak holky, kdy, kdo a kde založí novou diskuzi? Já s tím nemám zkušenost a přiznám, že ani čas na to to spravovat
![]() |
|
|
7.6.2011 16:54:52
DĚKUJI,JÁ SE TAKY SNAŽILA VYSVĚTLIT ŽE JSEM NECHTĚLA NIC ZAPŘÍČINIT ALE NEJSEM TADY VÍTANÁ..DĚKUJI SNĚŽENCE ZA VYSVĚTLENÍ A POCHOPENÍ A JIŽ SE Z TĚCHTO STRÁNEK ODHLÁSÍM A NAJDU SI JINEJ SERVR KDE BUDE LIDÍ TROŠKU VÍCE CHÁPAVĚJŠÍCH PRO NOVÁČKY...
Sněženka+Tom 03/08+12tt Re: :o) 7.6.2011 14:19:18 Květinko, určitě nakoukni.. všichni Tě tu rádi uvítají. Já Ti psala jako prosinec2011, abych to nějak "vysvětlila".. holky už to tedy psaly přede mnou, ale právě mě napadlo, že se tu na rodině ještě neorintuješ a žes netušila, jaké množství všech možných diskuzí tu je Ono by to pak byl opravdu veliký chaos, kdyby se všechno dohromady psalo v jedné diskuzi (těžko bys našla odpovědi na své dotazy, těžko dohledala své "známé a kamarády" se kterými si povídáš už déle..). Prostě je to tak správně rozděleno, aby to mělo alespoň maličko hlavu a patu Ale každopádně tady jsou všechny holky fajn Povídáme si tu hodně a o všem (jen se prostě známe už trošičku víc, protože je jedno hlavní téma, které nás spojuje - a tak je to asi i na ostatních diskuzích.. čím více přispíváš v nějaké diskuzi, tím více se zapojíš a skamarádíš - to je logické |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
7.6.2011 16:53:52
.6.2011 13:52:51 kvetinka2508
Re: Chodite na diskuze dle narozeni? ahojky..dneska jsem si dovolila poprvé kouknout na stránky porod v prosinci,písla tam a děs..sice jsem asi písla něco špatně ale hledala jsem stejně staré maminky-kolem 40 co čekají mimi apár se jich tam ozvalo ale byla jsem bohužel usazená stálou klientelou že se tam píší témata jen porod,velikost bříška,ultezvuky a podobná vyšetření a nic víc..dost mě to zklamalo,podle mě se má psát o všem..jak mi může růst v bříšku zdravé mimi když budu mít nějaké stresy,uzkost a podobně-píšu jen příklad a tak o tom by měli být stránky a moci se o problémy podělit a poradit,a i o radosti s bříškem a věcma kolem...asi jsemstaromodní ale to si můžu založit zdravotnické stránky na takovou diskuzi... Tohle o nás květinka píše, je to zkopírované z té diskuze od narození. |
| Girili | 117849 |
|
|
7.6.2011 16:49:38
Kvetinko, my jsme se snazily ti to vysvetlit. Ovsem mnohe z nas hned take nevedely, co se tu deje a jak situace vznikla.
|
| azeretkaa | 25030 |
|
|
7.6.2011 16:47:43
Dobrý, už jsi se nám omluvila. Tak pa.
![]() |
|
|
7.6.2011 16:46:01
již několikrát jsem se omluvila že jsem klikla špatně a stále to řešíte dokola...myslela jsem že tyto stránky jsou normálně o těhotenství,miminku a všem co se týká života a kolem něj a podobně..-u dcery ktrerá mi stránky doporučila a chodí na jinej měsíc to tak funguje-že vyvolám takovej chaos jsem nečekala a NIKOHO JSEM JAKO SLEPICE NENAZVALA-kdyby jstehned na začátku napsali-vypadni sem nelez asi by to bylo lepší...NIKDO UČENEJ Z NEBE NESPADL A MOHLI JSTE TO NAPSAT JAKO SNĚŽENKA-A BYLO TO JEDNODUCHÉ VYSVĚTLENÍ...ALE NIKOHO NEURÁŽÍM A NEURAZILA JSEM
|
| azeretkaa | 25030 |
|
|
7.6.2011 16:41:45
Květinko s tebou nemá cenu diskutovat. Proč sem ještě chodíš?
|
| Blondý | 117604 |
|
|
7.6.2011 16:41:38
Girili, kokoo,pettiku,azaretko,samiko a další, také doufám, že se přesuneme!
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.