| Girili | 117849 |
|
|
7.6.2011 16:40:31
Vytkla jsi nam, ze tu resite omezena temata a ze neresime zivot ve sve komlexnosti. To jsem tedy zaznamenala i ja a take se me to dotklo.
Ja sem chodim rada resit prave ta temata spojena se svym tehotenstvim, protoze tady najdu pochopeni a nepretezuju pak se svym materskym blbnutim svoje okoli. ![]() |
| kvetinka2508 | 119306 |
|
|
7.6.2011 16:39:01
azeretkaa-a pak že je ta stránka pro všechny maminky co čekají mimi v prosinci
|
|
|
7.6.2011 16:38:09
prosím? nikde jsem nikoho takhle nenazvala !!!!!!
|
| azeretkaa | 25030 |
|
|
7.6.2011 16:36:52
Tak proč tam tedy květinko, píšeš něco o slepicích atd. Já tě už tady rozhodně ráda nevidím.
|
| Girili | 117849 |
|
|
7.6.2011 16:32:36
Kvetinko, omluv netreba. Radi te tu uvidime. Taky tu nejsme zadne extra mladice.
![]() Ten zmatek byl zapricineny tim, ze jsi zalozila cele podtema, ktere se zobrazilo v hlavni nabidce a na to reagovaly jine diskuterky, ktere nemaji s tematem prosinec 2011 nic spolecneho a mozna si ani nevsimly, ze to je pod datem narozeni zarazene. Nas pak, zvykle na zname prezdivky a blizka temata pak prekvapilo to mnozstvi neznamych lidi a ztizilo to orientaci v tom, co jsme psaly pred tim. Ale to uz je jedno. Klidne se k nam pridej, resi se tu veci vazne i nevazne. ![]() |
|
|
7.6.2011 16:23:34
Re: Chodite na diskuze dle narozeni?
(7.6.2011 14:26:35) Pradox,ano Květinks šla na tu diskusi s tím, že se chtěla zeptat jestli je na ní taky někdo po 40 , že by se tím pádem ráda seznámila, a najednou jste se na ní všechny sesypaly co si to jako dovolila žádat o seznámení, když tady se probírají jen bříška,utrazvuky. Tak se jí ani nedivím že jí přešla chuť! kvetinka2508 Re: Chodite na diskuze dle narozeni? (7.6.2011 14:48:17) děkuji za pěkný názor,již jsem několikrát psala že jsem asi klikla špatně kdyby místo jinej slovíček napsal každý to co nakonec prosinec2011 a Sněženka+Tom 03/08+12tt tak nemusela být ani tato debata... vysvětlili a napsali co bylo potřeba a tím to pro mě končí..snad najdu někde stránku kde poznám maminky věkem podobné koukám že stále řešíte můj problém co jsem na vaší stránce způsobyla-ještě jednou se omlouvám a i za založení toho tématu co jedna udělala ...sama jsem se divila že tam probírají mě a "mojí blbost"...napsala jsem jim tam že jsem klikla špatně ale reakce jsou stejně jiné..moc se omlouvám a již přizpěvky dávat nebudu... |
| azeretkaa | 25030 |
|
|
7.6.2011 16:22:08
Ahoj holky, tak jsem byla dnes v poradně. Ale co je nového sem nenapíšu. Z toho co tu dočítám se mi chce zvracet! A opravdu to nejsou těhotenské nevolnosti. Leze sem kde kdo, čte co si mezi sebou píšeme. A ještě má tu drzost psát něco o slepicích. Jsem jednoznačně pro uzavření diskuze! Co ty na to Sněženko, není to žádný problém, nové maminky tě požádají o vstup. Protože se už v těhotenství nehodlám více rozčilovat, dokud se diskuze neuzamkne, psát sem nebudu. Bylo to tady mezi vámi fajn. Je to škoda.
|
| kokoo | 34189 |
|
|
7.6.2011 16:09:51
Girili, jjj, taky mě to po přečtění otrávilo
![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
7.6.2011 16:06:01
Snezenko, bylo tu vice hlasu za zamceni diskuze. Ja tedy jsem uz take za, zejmena po precteni diskuze " Chodíte na diskuze dle narození?" zalozene na zaklade te dnesni zkusenosti.
Uz se tu necitim tak dobre, kdyz vim, ze to tu ciste ze zvedavosti cte kde kdo a pak hodnoti, jak moc jsou nase aktualni starosti "slepici". ![]() |
| Hadi a spol | 40792 |
|
|
7.6.2011 16:00:44
Screening jsem měla v pátek, dneska jsem byla jenom v poradně
A další poradnu mám fakt až za dlouho, protože jsem řekla, že už nepotřebuju další ultrazvuk Spoléhám na to, že už brzy začnu mimčo vnímat, už teď mám občas pocit, že jsou to pohyby dneska jsem 14+0 ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.