| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 3341  [Dalších 2911 >>]
jezinečka 105196
13.12.2011 16:45:37
Já myslím, že to ale nebyl takový tlak jakým mi to bříško mačkala na to, aby mě nebo mimču mohla nějak ublížit, ona spíš držela břicho až za mimčem, a hlavně to nedělala úplně od začátku až po chvíli, kdy už mi tak trochu docházely síly.. a jinak třeba kamarádka měla mimčo omotané v pupečníku a té se třeba vracelo kvůli tomu, nevím jestli jí taky třeba pak mačkali na břicho, ale u ní, myslím, že by to mělo smysl, protože říkala, že malého nemohla vůbec vytlačit, když se jí vracel...
Pippi 108434
13.12.2011 16:45:15
Lupitko, já to nemyslela konkrétně na tebe ~x~ Já osobně jsem zaregistrovaná v Podolí, takže pokud by se mi něco opravdu nezdálo, nebo to bylo nesnesitelné, jedu tam. Pro mě je taky nejdůležitější, aby miminko bylo v pořádku, ale nejsem zastánce názoru, že pokud se nenarodí v obr nemocnici, je v ohrožení života.

Tlačení na břicho - hrozí prasknutí dělohy, poškození dítěte a když zatlačí mimo kontrakci, je téměř zaručeno slušné potrhání hráze. Kromě toho je to tlačení (jmenuje se Kristelova exprese) snad i zakázaný.
mambo 100493
13.12.2011 16:41:55
ahoj holky,
teda tady se toho napovídalo....uf :-) To než dočtu stránku tak naskočí dalších 5 příspěvků ~2~
Agnes - vzpurní to potomci ~t~. Váš pes mi připomněl storku kamaráda - ten měl boxera a ten vypil olej z friťáku - říkal, že myslel, že ten byt prodá ~:-D
Pippi - souhlasím s Petrou mám taky trojkolku (red castle) a je to teda pořádný tank. Mám odzkoušené!
Jezi - krásně si to popsala s tím gaučem. Jsi mě pobavila ~t~
Chris - já dostala zásnubní prsten z bílého zlata (zlato také nenosím). mmch jsem zvědavá co dostanu za druhé mimi… no počítám, že asi nic. No dneska večer se zeptám a popř. napovím ~;)
Všem gratuluji ke kontrolám. Já jdu až 20.12. a to ke své dr a potom až asi do porodnice…
Už se ztrácím kdo kde bude rodit…. Zeptám se tedy… potkám někoho v Podolí? ~b~
Pippi - moje kamarádka teď porodila v sanitce a to nejela nějak extra daleko…. Asi záleží hodně na situaci.
Lupi - to jsi si užila u dr…. uf
Jinak já měla minule sebou yal a nakonec jsem si nechala dát normální klistýr - nějak s tím nemám problém ~d~
Jsem dneska jak zmlácená - pořád bych jen spala a spala, ale s tou naší cácorkou to nejde. Už se těším až přijde manžel z práce - předám hlídací štafetu ~y~
Ještě jsem si chtěla postěžovat, že mě každý večer - už skoro týden šíleně pálí žáhá... Přijde mi, jako kdybych to měla po magnesiu... je to vůbec možné? ~a~
A víc už nevím... chjooo
Jája s čápátkem 106712
13.12.2011 16:30:09
Já myslím, že tam horzí ruptura dělohy a navíc je to dost nepřirozené. Miminko se totiž normálně vrací - nejdřív vykoukne trochu, pak zas trochu zaleze... Nám říkala PA, že v tomhle případě nemáme panikařit, že mimi zalejzá, protože ono samo dobře ví, proč to dělá - třeba potřebuje dorotovat, nebo se potřebuje ještě nějak stočit/vměstnat do porodních cest. Já bych se bála, že se mu tím tlačení na břicho může ublížit a volila bych raději trpělivé vyčkávání,ikdyž tomůže být bolestivé ~;)
Eset+2M 11735
13.12.2011 16:25:20
ahojky :-)

teda vy jste kecalky ~:-D ... dočítala jsem jen tak v zběžně a i to mi chvíli zabralo ~:-D

Moni už opadla teplota, tak zase vymýšlí blbosti ... a já se zatím držím bez příznaků ~;((

Lupitko ... měla jsi fakt náročné dopoledne u dr. ... asi bych potom padla jako podťatá ~h~

jinak k úspěšným kontrolám samozřejmě gratuluju ~x~

už nevím, na co jsem ještě chtěla raagovat ... joo ... Yal vs. normální klistýr ... u prvního porodu jsem měla připravený Yal, ale už na něj nebyl čas ... a bez "problémů" ... teď nemám připraveno nic a ještě nevím, jestli klisma neodmítnu ... ale to spíš uvidím podle momentální situace až porod přijde ~;)

no ... a víc fakt nevím ... TD ~d~
Lupitka a Kubíček a ? 73127
13.12.2011 16:21:26
Pippi, no ja proste beru tedy dle sveho tu porodnici proc blizko - kdyby neco, je to blizko, muzu tam zajet kdykoliv, kdyby se mi neco nezdalo. (a ja jsem v tehle i odrozena :o) Personal, vsude muzes narazit na neprijemny personal, a mam uz prcka, takze to vse se vsim souvisi. Ale ja to tak mela i u prvniho porodu. Nic nic a pak jsem behem 2 hodin mela kontrakce po 4 minutach a jelo se. KOr ted v tom snehu (ja teda furt doufam, ze do toho ledna bude jim minimalne a zadne naledi). Ja nemusim mit porodnici s nejakym komfortem, hlavne at je mimisek v poradku, porod dobry a muzem domky. treba ted bych rada navic nadstandart ale to jen z duvodu, aby za mnou mohl Kubisek kdykoliv s babi,dedou, tatkou. Jinako bych ho ani nemusela mit.

ysj disudu
jezinečka 105196
13.12.2011 16:18:46
Evčo, já osobně proti nejsem, já to zažila, teda ne žádný skákání po břiše, jak někdy někdo říká...Ale mě vlastně jedna PA jakoby držela to mimi tak aby se "nevracelo" zpět a myslím, že mi tím pomohla. Stejně tak potom při odchodu placenty, to už jsem nějak neměla sílu, tak mi jí vlastně PA vytlačila z břicha a já vlastně byla vdečná. Takže za mě ANO v té formě v jaké jsem to zažila
Evca 118599
13.12.2011 16:08:39
Jo, holky, jak jste rikaly, ze jste proti tomu mackani bricha pri porodu. Proc to nechcete? Co hrozi miminku?
Pippi 108434
13.12.2011 16:05:29
Evčo, super nápad s tou dovolenou, to bych brala raději než zlato~;) A stačil by mi klidně i prodloužený víkend někde v ČR, kdyby to toho mýho tak napadlo... Vím, že chlapům nestačí naznačovat, ale ten můj dávno ví, že po takovém relax víkendu toužím. Jenže když už ho k tomu víkendu dotlačím, tak jedeme zásadně do Krkonoš, kde chodíme po hřebenech, o relaxu se mluvit nedá, nějaké wellness by ho prý nebavilo :-)
Jája s čápátkem 106712
13.12.2011 16:03:58
Děkuju, Lupi!

Já se taky bojím toho dojezdu, ale porodní asistentka říkala, že v autě neporodíš, protože porod se při stresu zastaví. Tak budu doufat, že neporodím někde v lese ~b~
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 3341  [Dalších 2911 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.