| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 3341  [Dalších 2881 >>]
Agnes K 46735
13.12.2011 11:51:53
postupně dočítám :-)

yal - nemám vyzkoušenej, měla jsem jen klistýr, při první porodu to byla taková rychlovka, že nic. Kl. mě osobně nevadí.

Pippi - taky bych asi brala z tvého výběru Xlander. Do tříkolky bych nešla, mám s ní blbý zkušenost, např. je to děs ve sněhu. To je prostě typ kočáru jemom do města. A pokud jezdíš autem, tak určitě s možností nasadit autosedačku, já bych bez toho nedala ani ránu. A podle mých zkušeností ještě bych brala co nejlehčí kočár, prostě aby se dal řídit jednou rukou, teda pokud plánuješ děti brzy za sebou, aby se jednou rukou dal řídit kočár a v druhé držet dítě. mě tohle bohužel nenapadlo, tak jsem po první dítěti musela pořizovvat jinej kočár, ptž s tím starým jsem nehla.
Agnes K 46735
13.12.2011 11:46:05
čus holky, teda klobouk dolů, jaký jste pilňuchy. Já jsem si teda taky minulý týden dost mákla, mám uklizenej celej barák, teda na okna, koberce a dveře jsem měla firmu, ale my máme všude francouzský, to bych myla 3 dny, stačí mi sundat a pověsit záclony. Dneska dopírám mimi věci, teda ještě mě čeká žehlení a vyklidit nějaký šuplík. Vyprat autosedačku, fusak, vyčistit kočár a postýlku, ještě minulý týden v ní spal Kryštof. Přechod do pokojíčku ke staršímu byl naprosto v pohodě, akorát každý den neusnou dřív než o půl jedenácté,takže moc volýho času teda nemám. Upečený jsou zatím jenom perníčky, plánuju ještě max. 2 druhy, ptž nám dávají cukroví i babičky a nesnědli bychom toho tolik. O víkendu jsme byli na adventních slavnostech na Křivoklátě, bylo to moc hezký. Akorát jsem už nějak strhala, 3 dny mě bolelo břicho jak čert, takový jako silný menstruační bolesti, to u kluků neznám. dneska už je to ale lepší. Akorát mě ještě šíleně bolí celej podvozek :-) Zítra jedu k Apolináři domluvit si s porodníkem termín. Kočárek naštěstí nemusím řešit, mám bugaboo, je sice dražší, ale fakt super, odvozím v něm 2 děti a uričtě ho ještě výhodně prodám. Nakoupený mám všecho.

ad kojící podprdy - teď jsem si koupila jednu obyč bavlněnou v Lidlu, ale přijde mi docela dobrá. Ještě mám starý po klukách, tak už asi nic dalšího kupovat nebudu. Nejlepší byla tahle Anita (s tou pojedu dokonce třetí kolo :-) ) Myslím, že to byla tahle, je bez kostice, ale trošku vyztužená, dělá hezký prsa a vypadá dobře pod tričkem http://www.mamaja.cz/pro-maminky/kojici-podprsenka-anita-5049
a ještě jsem měla tuhle, ta taky ušla: http://www.astratex.cz/podprsenka-mama-roxy/tehotenske-a-materske-pradlo
Evca 118599
13.12.2011 11:18:48
Jezi - dobra story. ja se tu u toho chechtala, kdyz jsem si to predstavovala.

Pippi - ja mam sportak v krabici pod krabici s aiutosedackou a vanickou a kojici polstarem.~Rv Muj pristup byl takovy. Koupime neco, co nestoji silene penize a zda se dobre. Cas, zkusenost a potreby ukazi. Treba ted uz je mi jasne, ze budu muset kupovat nejakou jeste sportovnejsi verzi, kde jsou brzdy na madle, protoze chci chodit bruslit na inliny a ten nas sportak ma klasickou brzdu (tj, dole te skejt). A ten treba uz budu schopna koupit z 2.ruky, protoze uz budu vedet, co potrebuju.

Klistyr vs Yal. Ja teda nevim.~n~ Asi to necham, co mi daji v porodce. Ja jsem mela tenkrat cipky u te me operace. Bylo to jako si zavest tampon a vyprazdnena jsem byla do 5 min.

Jinak v patek jdu na obed s byvalymi kolegy. Mam to kousek. Ja bych porad neco delala (hlava chce), jen to telo se vzpouzi. Vcera se mi tata smal, kdyz jsem se u nej stavovala v praci, jak ja porad trajdam a mam buben jak pradelni hrnec (fakt to bricho roste kazdym dnem:-)).

No nic, jdu trochu neco delat.Dnes budu mit dlouhou "samovazbu". Manzela jsem poslala vecer po praci plavat. Pribral 3 kg a drive vyrazene kosile jsou mu tak akorat.Tak bude hubnout, zadna obmena satniku.~R^
Bberi 40972
13.12.2011 11:18:06
Peti.vždyt jsem tam dávala aji nějakou fotku obličeje,neee?ono není o co stát,no já tam teda nějakou lupnu

sbaleno mám tak napůl...
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
13.12.2011 11:12:47
Pipi já bych z těhle možností co jsi psala šla do X landru. A pokud jsi sama řidička tak určitě bych zvolila takový kočárek co se dá dát autosedačka na kočárek je to super věc nemusíš mimi budit přendaváním a nebudeš mít plný kufr jen kočárku.

Market já jsem to začala až ted protože jsem měla furt nějaké dorty a to se opravdu všechno nedá. A zabalit by sis měla to teda jo, protože s tou zátěží co musíš nosit to může přijít každým dnem. Beri ta je určo už zabalená~;) Jinak pěkné bříško a ten ksichtík by to tam taky chtělo, my jsme vystavné jak na pranýři a z tebe máme jen břuch~t~

My jdeme ted ven a odpoledne se moc těším na pečení a ještě jsem si včera vaškvařila sádlo tak si ze škvarečků udělám pagáčky~w~
Markéta a 5 lumpíků 6320
13.12.2011 10:42:49
Tak mi připadá, že to tu budu muset přestat číst, protože vždycky tady některá něco napíšete a já zjistím, že na to jsem úplně zapomněla (nebo ještě vůbec nezačala řešit). Např. taška do porodnice - to aspoň vedu v paměti, ale pro miminka teprve peru, takže ještě nemám z čeho uchystat věci na odchod domů...autosedačky jsou teda relativně připravený a uložený v pytli...ale kdyby to mělo přijít teď, tak by to byla docela krize ~d~. Manžel tohle všechno nechává na mě, takže ani neví, kde co máme...

Tak jsem aspoň dala prát další pračku a pustím se do další várky žehlení..
A vytáhla jsem cestovní tašku a začla balit, ale nějak se mi do toho furt nechce ~j~. No, už tam mám ručníky ~t~

Peťo, týjo, tolik těst a ještě chaloupky, já úplně žasnu, kolik ty máš ještě elánu. Já jsem strašně šťastná, že jsem si většinu cukroví udělala koncem listopadu. Kdybych to měla řešit teď, tak se na to asi už vykašlu...

Pippi, to teda nevím, jestli bych ještě teď měla chuť absolvovat výlet do Drážďán, i když od vás to je asi o kousek blíž..tak já už dlouho nevydržím sedět v autě, nebo chodit...sem hned rozlámaná..

Jsem po sprše a taky mi moc nepomohla..spší naopak, zívám a šla bych ~h~
Bberi 40972
13.12.2011 10:28:25
Pippi:http://www.mimibazar.cz/diskuse.php?forum=756

Pippi 108434
13.12.2011 10:05:42
Bberi, kdeže jsem se měla kouknout? Já původně chtěla velký kočárek, jenže časem jsem zjistila, že ty velké kočáry jsou těžké jak tank. Já bych nejradši něco lehčího, pokud možno čtyři kola (ale tři kola nevylučuju), ne úplně malá, aby se s tím dalo jezdit i jinde než po chodníku. Líbí se nám Valco baby rebel, x lander a přemýšleli jsme o espiru, ale ten se mi moc nezdá. Máte některá zkušenost s kočárkem z druhé ruky?

Jinak ještě k tomu yal gelu, včera jsem si ho nechala napsat, ale ještě nevím, jestli si ho půjdu vyzvednout.
Bberi 40972
13.12.2011 9:56:16
Jezi.příhoda s gaučem je doooobrá~t~~t~~t~

Pippi: kočárek mám v kočárkárně a nechce se mi tam, snad ti to změří někdo jinej...
mmch koukalas třeba na diskuze na mimáči?
Jaký máš favority, třeba bychom ti poradily.~;)
jezinečka 105196
13.12.2011 9:52:49
Ahojky při úterku,
tak jsem včera psala co mi ještě zbývá udělat do Vánoc a po Vánocích... a ono je najednou vše jinak ... včera byla máma koupit rozkládací gauč, který stejně chtěla do budoucna pořizovat místo toho, na kterém jsme spali s přítelem a je starý snad 13 let a stav tomu odpovída a kvalita spánku taky... takže včera koupila nový rozkládací gauč (spí se na něm teda asi tak milionkrát líp než na starém~z~) a při té příležitosti jsme začaly ještě večer předělávat ten obývák a pokojík, ve kterém jsme doposud spaly já s přítelem a malou, tak už tam má jen Žofí postýlku, skříně a hračky... vypadalo to tu jak po výbuchu a pořád tak trochu je, ale jdu na to abych to nějak dodělala, takže pak už mi zbyde jen připravit postýlku a vyndat mimi oblečky do skříňky... tak jsem i docela ráda, alespoň na to nebudu muset myslet~R^

Ještě Vám musím napsat jednu veselou příhodu s tím novým gaučem. Jsme ho s mámou zkoušely, jak se na něm leží a ona si lehla jakoby dozadu a ta jedna půlka se jakoby mírně sklopila, tak říkám, to je docela blbý, přítel lehne na kraj gauče a zmizí do díry za něj. Tak máma, že to zkusí, lehla na úplný krajíček a během jedné vteřiny se gauč sklopil a ona zmizela v díře za ním a Žofka, která v tu chvíli rajtovala po gauči zapadla do úložného prostoru a já nevydržela a začala se strašně chechtat a učůrla jsem si do gatí... takže to musel být pohled já i máma jsme brečely smíchy a malá brečela asi z leknutí a protože nevěděla proč my brečíme~t~~t~~t~ Jen dodatek, gauč byl samozřejmě špatně rozložen, teď už je OK. Ale stejně jsem radši volala přítelovi až v noci přijde, aby si radši lehnul víc ke mě, aby nedošlo k nehodě~t~

Bberi, super pupík!!!

Také tedy přidám kontakt do deníčku, kdyby náhodou~;).

Holky já podstoupila poprvé klystýr a nebylo to tak zlý, ale nemám srovnání~;). Je fakt, že mi to v těch střevech působilo asi ještě 3 dny po porodu, ale zase jsem neměla problém se vyprázdnit po porodu~;)

Lupi, také držím palce aby ti jí dali.

Super, holky, že už taky finišujete s výbavičkou tak ať už jste všechny ready a můžeme jen čekat a těšit se na nové potomstvo~;)

Tak asi zatím ~3~ už zase tvořím román

[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 3341  [Dalších 2881 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.