| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 3341  [Dalších 2871 >>]
Pippi 108434
13.12.2011 9:40:48
Ahoj holky,
včera jsem byla naposledy na kontrole u své mudr. Vše bylo v pořádku, železa mám dost a krevní obraz lepší než při otěhotnění - prý možná vitamínama, které beru. Dělali mi i natáčky, ty jo, už se to fakt blíží. Pak jsme si s manželem jen tak spontánně vyrazili na trhy do Drážďan, bylo to pěkné, teď už si asi dlouho nikam nevyrazíme.

Chtěla jsem vás moc poprosit, mohla byste mi některá změřit jak velký máte nánožník do sporťáku? Je to sice k nevíře, ale já pořád nemám kočárek. Jeden jsme si vyhlídli, ale myslím, že ho stejně nevezmeme a mimo jiné se mi zdá, že má strašně malý nánožník. Asi dřív porodím, než budeme mít kočár, pak to zbyde na manželovi.
Bberi 40972
13.12.2011 9:31:00
Peti.ty joo,tolik těst, ty seš dobrá~R^
Bberi 40972
13.12.2011 9:23:44
Tak tady je teda hnusná mlha...

kontakt přidám,já si ted ještě lehla a jak se mi blaze spalo...

já čekám až mm smontuje komodu,pak věci uložím, včera jsem koupila líh na pupík,tak už mám snad vše...~;)

kontakt přidám do deníčku
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
13.12.2011 9:23:42
Dobré ránko. Market já si jen tak matně pamatuji, že mi i při plánovaném císaři dávali klystýr. Nakonec sestřička tam měla Yal tak mi dala ten a nic jsem neplatila, nejhorší bylo pro mě zavedení cévky~q~

S kontaktama souhlasím, pak aby tu člověk trnul, když se tu neukážete jestli už není hotovo.~t~~p~

My se chystáme v sobotu a neděli přestěhovat tu ložnici, věci na mimi mám připravené, kufr do porodky z půlky a ještě musím nachystat autosedačku a oblečky na odjezd.

Včera jsem si tu nachystala těsta na cukroví, 6 druhů a ještě si dneska připravím perníčkové těsto. Postupně si to budu péct. V pátek přijde sestřenka a budeme dělat chaloupky.
mambo 100493
13.12.2011 9:04:02
ahoj holky,
Bberi, krásný pupík. Caroll máš pravdu - si také musím nechat vyfotit buben…~;)
Jinak se musím pochlubit - vše přichystané a vyprané!!! Já vím, že samochvála smrdí, ale nemohla jsem se nepochlubit :-)
Markét - s kontaktama souhlasím, už jsem to tady taky psala. Jinak jsem na tom s vyspáním asi jako ty… šla jsem spát okolo 12ý a vstávačka v půl 5.~a~ Jsem úplně ko a sprcha mi teda nepomohla, tak snad zabere tobě.
Venku svítí sluníčko, tak třeba nám to dodá energii.~R^
Krásný den všem ~3~
Markéta a 5 lumpíků 6320
13.12.2011 8:16:23
Ještě mě tak napadlo..taky přidám svůj kontakt to kontaktů a bylo by asi fajn, aby každá nějaké to číslo měla, kdyby náhodou nadešel den D a hodina H, tak že by někomu mohla dát zprávu, jak na tom je a jak to dopadlo ~;). Abysme mi ostatní neumřeli zvědavostí :-) Co vy na to?
Markéta a 5 lumpíků 6320
13.12.2011 8:13:53
Carol, já bych klíďo zaskočila, protože jsem dost zvědavá, jak to tam u vás vypadá ~;)

S Yalem mám jen dobré zkušenosti, měla jsem ho u všech porodů, klasický klystýr tedy nikdy, ale stačilo mi, když jsem viděla ten aparát a raději si dám ten Yal. Tentokrát uvažuju, že si ho aplikuju i sama před odjezdem, protože to je jednoduchý a aspoň tím tam už nebudu ztrácet čas a bude to příjemnější v domácích podmínkách (tedy jestli budu rodit přirozeně, jinak to je jedno..).
Včera jsem byla tak aktivní, že jsem to asi krapet přehnala, v noci se mi blbě spalo, nos zase ucpanej a k tomu při každým přetočení jsem cítila břicho ~a~. Takže jsem nevyspalá, ale během dne to asi nestihnu moc dohnat. Ráno jsme přijeli s dětmi do školy na poslední chvíli, synek si ráno vzpoměl, že potřebuje pomerančovou kůru a malá vykrajovátka.. tak jsem ještě hledala, no to zas byl maraton.. ~8~

Teď si dám sprchu a oddych, odpoledne musím odvézt dcerku do ZUŠ, pak honem do porodnice na monitor, zpět k dr. na kontrolu a to ještě doufám, že se stihnu stavit ve svých dvou bankách, protože mi minulý čtvrtek totálně klekla SIM-karta, takže si musím znovu nechat nahrát ty bankovní aplikace.. Jsem zvědavá, jak to všechno stihnu ~a~. No třeba se po sprše proberu ~;)

A jinak všem hezké ráno! ~x~
Bberi 40972
13.12.2011 8:06:13
Carrol.fotím se samospouští,takže je to těžký tam dostat i hlavu a navíc není o co stát~j~

Dnešní noc byla super,zas jsem se pěkně vyspala.~R^
Carolla 68600
13.12.2011 1:46:12
Bberi,pěkný bubínek máš, ale nechápu, proč se pořád fotíš bez hlavy,já bych tě ráda viděla celou~t~ Já jsem o dva týdny míň, ale buben mám také už dobrý,pořád otravuju manžu, že chci také udělat fotku,ale pořád na mě nemá čas,teď je pryč až do zítřka,tak až se vrátí,začnu ho uhánět.Nebo porodím a nezůstane mi ani jedna foto.
Lupi, tobě přeju pevné nervy a říkej si, že to prostě nějak dopadne, protože ono to fakt nějak dopadne a nemá smysl se stresovat,tak držím pěsti.
Marki, nechceš zaskočit i k nám,mám tu hromádku na vyžehlení,když jsi tak hezky rozjetá~t~, no nedá se nic dělat, musím sama, takže papa a jdu na to~8~
Lupitka a Kubíček a ? 73127
12.12.2011 22:40:03
Bberi, dekuju. No snad to vse vyjde dobre. Za ty nervy, stresy a vse kolem bych si to zaslouzila.
No prehnala jsem to s tim couranim, vecer mi bylo ouvej.

Evi, jasne nemusis mit ten Yal gel. Dostanes obys klystyr. Ja nemam s cim srovnavat, mela jsem jen tento na porod. Je pry setrnejsi (davaji ho i malym detem v nemocnici, kdyz maji problem s kakanim) takze si o nej zase reknu. Nesto to moc a je jen na predpis.

Market, neni zac, ja bych na nej taky zapomela, ale svagrinka, co rodila v lete na nej zapomela, dali normal klystyr a pry poznala zmenu ~t~ Jasne, je to chvilka, ale kdyz by to melo byt setrnejsi, tak proc ne.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 3341  [Dalších 2871 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.