Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bberi | 40972 |
|
|
10.12.2011 16:17:31
Mambo-hezky jsi jí to řekla...
![]() ty mladý holky dělaj ,že nevidí, z mladých mě pustila jen 1x jedna holka ,jinak ani náhodou Já vždycky stojím v MHD a říkám si vaše ostuda,když mě nepustíte a děláte,že mě nevidíte... Někdy toho ale mám taky odts,když třeba ještě vleču nákup... ![]() Jinak nějak nemám moc energii na nic....jen upeču buchtu a kašlu na vše... |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
10.12.2011 15:51:29
Caroll, u toho cícaře tě chápu, u nás tahle možnost není (nebo snad jen po známosti a za větší peníze). Manžel z toho byl minule dost rozladěný, že chtěl být i u císaře a na všechno dohlédnout
Měla jsem celkovou anestezii, nevím, jak je to u spinálu a tak. A nad tím pohledem na rozřezané břicho jsem naštěstí nemusela přemýšlet, ale taky by se mi to moc nezdálo ![]() když zapínám pc, taky mě napadá, jestli už si tam nepřečtu něco o prvním miminku... Na mojí druhé diskuzi podle narození si to pamatuju přesně, úplně mi vypadla lžička málem z pusy (snídala jsem) . A navíc porodila zrovna holka od nás z města (poznaly jsme se až díky té diskuzi). |
| Pippi | 108434 |
|
|
10.12.2011 14:57:51
Evčo, no to je hrůza s tím doktorem, ještě že se švagrová nechala přesvědčit a šla jinam. Držím palce
![]() Mambo, pěkné, zapůsobilo to nějak na tu slečnu? Ad podprdy - já byla včera v Mothercare a líbila se mi ta carriwell, taky si jednu pořídím, vypadala, že se přizpůsobí individuálně. Caroll, držím palce, ať toho císaře zvládneš i s manželem, já bych ho u toho asi taky nechtěla, ale co já vím... Jinak jsem si zrovna včera říkala, že jsem zvědvavá, kdy se podívám na diskusi a zjistím, že někdo už má miminko na světě ![]() |
| Carolla | 68600 |
|
|
10.12.2011 12:40:04
![]() ![]() Mambo,ty jsi fakt dobrá,umíš věci vyjádřit naprosto dokonale, no doufám,že ta patnáctka vyskočila.Mě se to stalo tady také,jela jsem na ambasádu vlakem a visela tak nad šesnástkou,jen já to neuměla říct španělsky,ale vždy se najde nějaká jíná dobrá duše,která to vyřídí za mě,jedna mladá paní (možná v mém věku ) se do ní tak opřela,že vyletěla,jako když jí píchne do zadku,jako, jestli je slepá,že nevídí,že jsem těhotná.Ale ta husa byla originální.![]() Evi, a neboj, já netrhám partu,také nepeču, tak aby jsi se necítila blbě,mám sice takové občasné chutě se do toho pustit,ale nevím,nevím,jak to letos dopadne. Napéct tady pro celou rodinu(početnou)je jako házet perly sviním.Nevím,jestli to dokážou ocenit.No možná udělám pár vanikových rohlíčků a linecké,to je šup šup. No a co se týká Petčiných dortů,má je na FB všechny,no holky,ona je umělkyně, já jsem teď ze všeho naměko,tak mě dojímají snad i ty dorty,jsou prostě krásné. Evi, i to s tou švagrovou mě také nějak dojalo,navíc jak psala Mambo o té své kámošce,jak na chodbě potkala toho dr.,měla jsem na krajíčku,holky,jste také teď ze všeho na měko? Ještě jsem chtěla zpětně reagovat na Pippi a na jejího manžu,jsem nad tím přemýšlela,že ti chlapi ty pupky mají rádi,ale raději mají až ty chodíci,mluvící mimi,co třeba už umí kopnout do balónu,prostě je nemůžeme nechat myslet naší hormony zalitou hlavou.Tak bych je do ničeho netlačila a ono to přijde samo,ne?. vy co už to máte zkušené. No a jak se blíží ten porod,začínám mít strach,no tady se účastní manžel i císaře na OS, ale já nevím,jestli se mi to líbí,aby mě viděl s otevřeným břichem,dnes jsem se ujišťovala,jestli to opravdu chce,aby si mě tak nepamatoval,já vím,že budu zakrytá plentou,ale přece může něco zahlédnout,no fakt nevím,co s tím,achjo. Jinak zdravím všechny,na které jsem teď zapomněla,samo že myslím na vás všechny,prostě už je tu finále,tak si říkám,kdy otevřu PC a tam oznámení o narození nějaké mimíska,tak se holčinky držte a šetřete. |
| Evca | 118599 |
|
10.12.2011 11:48:40
Ahoj holky - diky za projevenou ucast. No ja taky doufam, ze to dobre dopadne. Proste ten stary paprda ji ani nic nerekl, takze ona si myslela, ze uz potratila. Nechapu, ze se neobtezoval udelat ani UZ.
![]() Mambo - to je teda hlaska!! Ale dobre jsi udelala. Vzdyt je to tak sproste. Nejsme k neprehlednuti. Ja si tedy rekla jen 1x, aby mne pustili sednout. Nejak mam stesti,ze do max 1 zastavky se misto uvolni. Ale schvaluju 100% tve jednani. ![]() ...jo a vstavat, co ty vstavas...tak to byl byl vazne pro mne "porod". ![]() Jezi - hezky si to odpolko uzijte. Peti a ostatni - UZ NEPECTE!! Kdo to tady mlvul o Vanocni pohode? hm? Vzdyt vy se strhate, kocky!! |
| mambo | 100493 |
|
|
10.12.2011 10:38:42
Mabelko - já se normálně taky neozvu a držím pusu a krok..., ale včera jsem toho měla nějak dost
. Nemám ani napečeno ani připravenou skříň - třeba tě to povzbudí ![]() Jezi užij si večírek a ochutnávky ![]() ![]() |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
10.12.2011 9:50:56
Mambo, bezva, že jsi se ozvala, přiznám se, že já bych na to neměla. K mojí škodě...
Evčo, se švagrovou - to je teda síla To už by se snad dnes stávat nemělo Chudinka, užívá si teda Ještěže ti zavolala a svěřila se!Hematom bývá docela častý, snad to dopadne dobře! ![]() Jezinečko, to musí být bezva vánoční oslava, závidím To je nejlepší, takové dobré vztahy, tak si to hezky užij! ![]() A teda, takový večerní a noční pečící maraton, jsi dobrá! Já se pořád jen odhodlávám k perníčkům Ale mám výmluvu, teď stěhuju a přebírám věci do těch skříní ![]() No já vím, některé z vás už by byly dávno "přestěhované" a k tomu upečeno! ![]() ![]() ![]() Manžel dnes pomáhá stěhovat, nevím, kdy se vrátí, tak zatím snídám u PC... No sobotní pohodička prostě. Akorát Vojta tu krouží kolem, že neví, s čím si má hrát. Zatím lítá po naší dlouhé chodbě sem a tam s velkýma autama, oblíbená zábava poslední týden (dělá to dost rachot ).Přeju všem krásný víkend a ať jste všechny zdravé! |
| jezinečka | 105196 |
|
|
10.12.2011 8:26:36
má tam být ze 3 chat
![]() |
| jezinečka | 105196 |
|
|
10.12.2011 8:25:48
dobré ránko, teda Mambo
![]() ![]() ty perlíš, prý spolkla celou husu ale chápu tě, já bych se asi taky ozvala!A prý spát celé dopoledne, já mám teda pořád ještě ráno... ale chápu, že když se vzbudíš tak nehorázně brzy, že ti i dopoledne začne brzy .Tak mějte pěkný den, my dnes máme takový rodinný vánoční večírek. Jako, že se sejdeme u tety (mámy ségry), známý co jezdí na chatu do Volyně přes léto (ze chat), tak aby s nám nestýskalo ale už je to takové rodiné, já vůbec těm jedněm lidem říkám od mala teto a strejdo, jsou to strašně hodní lidé. A ta další rodina se "připojila" až před pár lety a jsou z Prahy, tak teta s oblibou říká "to jsou ti naši pražáci"![]() ![]() no a přeají se takové mini ván.dárečky, jako pletené ponožky od babičky a ochutná cukroví, svařáček s klíšťatama (rozinky naložené v rumu, ale strejda nešetří, takže jsou to ty obrovské rozinky a nacucané tak, že sníte jednu a jste namol )...Tak tedy ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
10.12.2011 4:58:54
Dobré ranko,
Evčo - no to snad není ani možné Chudák švagrová... moje kamarádka měla taky hematon, ale musela nakonec ležet celé těhu....a mmch jí v Motole chtěli vzít na potrat, že je tam něco špatně. Tak tam brečela a šel náhodou kolem doktor, tak se ptal co se děje, tak mu to povyprávěla (také krvácela) a říkal to snad ne a vzal jí ještě na utz a na potrat nakonec nešla! Mají krásného zdravého chlapečka. To si pak má člověk vybrat komu má věřit . Držím švagrové palce a jak říkáš - pozitivní přístup!Petro - s těma dortama už máš finále, ne? Každopádně máš můj obdiv - já jsem nemožná, protože nemám ani cukroví ani těsto. Jsem vám zapo napsat, jak jsem se rozčílila včera v tramvaji, protože mě asi tak 15i letá holka nepustila sednout. Koukala na mě a pak dělala, že nevidí.... to miluju . Tak jí povídám - slečno, máte pocit, že jsem k obědu spolkla celou husu a proto mám tak velký břicho? Tak až jednou budete těhotná, tak doufám, že budete mít v mhd větší štěstí a pustí vás sednout. Ani nevím co to do mě vjelo, ale já už byla tak unavená z toho včerejšího maratonu a vzteklá z bezohlednosti lidí, že jsem už musela něco říct. No trošku jako megera ![]() Dnes vstávačka v půl 5, všichni ještě spí - se snad budou válet celý dopoledne nebo co ![]() ![]() Dneska jdu koupit konečně prášek na praní pro mimi - věci už mám všechny tak začnu prát. Mějte se krásně a hezkou sobotu ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.