Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jezinečka | 105196 |
|
|
10.12.2011 1:07:15
Ahojky holky,
Teda Evčo, to je děs, přístup některých doktorů chudák švagrová!!! Tak hlavně ať jí to dobře dopadne a mimi se udrží![]() ![]() !!!!Tak já se dnes musím "pochlubit" jak jsem byla pilná, ale jsem teď totálně vyřízená . Sem pekla cukroví, nejdřív sama, a pak když malá usnula tak jsme pokračovali ještě s mámou. Takže jsem vytvořila kokosky, žloutkové cukroví a pak jsem mámě tvarovala rohlíčky, a ještě dělala jeden takový hokus pokus, trochu mi to přijde jako pracny na vrchu kokoska, polité čokoládou a posypané kokosem, ale je to mňamkový Jsem zvědavá jak ráno vstanu z postele... mám co dělat i normálně, natož po takovém pro mě nezvyklém maratonu . Peťo smekám před Tvýma "nočníma" šichtama nad dortama... jo mimochodem, ten žabák je SUPER!!!!Tak doufám, že se Vám hezky spinká, příjemný víkend a opatrujte se, ať jste všichni zdraví!!! Jdu to taky zalomit![]() |
| Evca | 118599 |
|
10.12.2011 0:42:08
Ahoj holky,
za chvili uz pujdu chrnet, ale chci Vam popsat muj dnesni otresny zazitek. Odpoledne mi volala svagrova. Jela z prace a ze maji listky do divadla a ze nepujdou a jestli nechceme jit my s mm. Znela dost zmatene. Pak dal povidala, ze jede z Motola od gynekologa, ze zacala v praci krvacet. Ze uz krvacela v nedeli a ze pak dobre a ze zase znova. Doktor v Motole, nejaky stary deda, ji poslal domu a ze se dej vule bozi. Ze uz se smirila, ze potratila, ze to obrecela a tak....Ja ze to tak vubec byt nemusi, ze at nemysli na nejhorsi a ze at hned jede do Krce, ze pujdu i s ni, aby nejela sama. Jel s ni nakonec svagr. No nakonec je to napul dobre, napul spatne. Nepotratila, ale ma hematom, ktery zpusobuje to krvaceni. Tak ji dali ascorutin a dnes lezet s nohama nahore a zitra znova na kotrolu. No uplne jiny pristup. Ja jsem celou tu story samo obrecela. Materske hormony jedou na plne obratky. Po kontrole v Krci uz zneli oba lepe. Jsem rada, ze mne poslechli a jeli tam. Uz jenom to, ze se mimo jeste drzi, je strasne povzbuzeni.A samy vite, jak moc je dulezita psychika.To jim porad rikam: "pozitivni pristup a mysleni." Jen proste nechapu, jak nektery doktor muze poslat brecici zenskou s takovou nejistotou domu a ze dej se vule bozi. Takove id...ty bych normalne vykastrovala. ![]() ![]() Tak dobrou, holciny. |
| mambo | 100493 |
|
|
9.12.2011 23:13:32
ahoj holky,
já lítala celý den no už jsem toho měla až dost! Ale vše jsem pokoupila dokoupila a zařídila, tak jsem celkem spokojená ![]() Koupila jsem kojící podprsenky v MotherCare (na můstku), byla jsem i ve Spencerovi, ale tam neměli bohužel můj obvod . Tu Carriwell jsem si taky objednala, tak doufám, že budu spokojená jako vy. A už končím a kdyžtak něco dokoupím později. Já jsem u VAlerie měla 2 do porodnice, potom je chvilku nosila a přešla také na ty sportovní - bylo to pro mě nejpohodlnější.... Tak uvidíme. V MotherCare měli docela malé obvody a velké košíčky tak se tam Pippi jukni.Zítra přijde brácha s dětma a já musím ještě zabalit dárky... Mějte se krásně ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
9.12.2011 16:00:16
Tak koukám,že je to tu diskuze o kojících podprdách
![]() Odvezla jsem A. ke kámošce a už jsem zpět,už nikam nejdu,nic nedělám, ráno jsem vzládla ještě návštěvu kámošky,mám toho dost... |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
9.12.2011 13:51:39
Do hrstičky
![]() Já bych brala do dvou hrstiček Původně jsem měla takové pevné dvojky, pak těhu a kojení, a pak to teda splasklo na takové vycucnuté 1-2 asi. Stejně tak to měla i moje ségra. A taky mi v uších zní bývalá kolegyně, která s radostí pořád omýlala, jak jí se po porodu a kojení prsa krásně zvětšila, zato její sestře zmenšila. Taková hnusná sebechvála, i když teda nevím, jestli bylo co chválit ![]() |
| Mabelka 29 | 50861 |
|
|
9.12.2011 13:48:37
Už jsem zpátky, i s vyzvednutím Vojty ze školky. Teda dnes se tak vztekal
![]() Celou cestu domů Prý si zapomněl vzít nějaký bonbón z košíku a chtěl ho ochutnat. Markét, ty podprdy vypadají dobře. A přesně jak píšeš, pod tričkem pak vypadaly ty podprsenky divně, když jsem neměla extra plná prsa Takže jsi mě úplně nahlodala, ta vyztužená vypadá perfektně! Asi do podobné budu taky investovat Jo a objednala jsem si ten polohovací klín do postýlky, už se mi nechce to všelijak vymýšlet a podkládat kdoví čím. Za 219,- z Malvíku, objednávala jsem tam zároveň i jiné věci. |
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
9.12.2011 13:24:24
do hrstičky ![]() V tom Tě docela chápu, já po obr prsech netoužím a spíš si myslím, že to je pro jejich majitelku spíš přítěž nebo prostě je leccos komplikovanější - jak píšeš... Jsem spokojená s tím co mám, i když to není dekolt modelky ![]() Zajímavý je, že my jsme tři ségry, nejstarší je takový klukovský typ, hubená, prsa do dětské hrstičky , prostřední je spíš "selské" postavy, prsa E i více a já jsem něco mezi nima . Tak nevím, jak se nám ty geny pomíchaly. Ale nejstarší je prý po mámě, prostřední po tátoj a já po dědoj z tátovy strany ![]() |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
9.12.2011 13:05:31
Marketko, tak prostredi sediva by se mi moc libila a vypada super pohodlne. Jen ja mam vzdy problem, uz u velikosti D a vyse proste nemaji takovy vyber nebo je vubec nedelaji.
Ja jsem mivala 75C /bych rekla, pekny pevny 3/ jenze pak jsem "chytla" problemy se stitnou zlazou. Des jsem ztloustla behem ani ne roku a tim i se zvetsila prsa. A dolu to jde desne spatne. Ale mam slibeno, ze az nebudu kojit, tak pujdu na zmenseni. Ja bych chtela jen do my hrsticky (coz by bylo asi 00) ale to by se nelibilo tatkovi ![]() ![]() ![]() |
| Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
|
|
9.12.2011 12:09:23
Nedá mi to nepřispět k tématu PODPRDY
.Já běžně nosím 80-85 C (jak který výrobce). U prvního těhu jsem si kupovala košíčky D a bylo to akorát. Prsa se mi nalila tak normálně, to číslo navíc bylo tak akorát. A stejně jsem pak asi na půl roce přešla na ty sportovní podprsenky (jako psala mabelka), protože jednak se už prsa trošku zmenšily a tamty byly takový volný, v tričku to vypadalo blbě.. U druhého jsem si přikoupila už "jen" velikost C, ale značku už nevím. Byla taková příjemná a zdála se dost poddajná... Jen jednu a pak jsem měla ty sportovní.. Byly mi pohodlné a prsa se nalila minimálně... No a u třetího jsem už koupila jen asi dvě ty sportovní, myslím Gina asi za 150 jednu a udělala jsem dobře, protože ty prsa byly v podstatě furt stejný . Takže ono to je asi hodně individuální, jak se hodně prsa nalejou, možná bych to konzultovala v rodině (s mamkou, ségrou apod.), jak to měly ony, protože to je asi dost genetická záležitost. Tentokrát jsem si koupila kojící podprsenky ale takové s vyztuženými košíčky, právě proto, že se mi ty prsa moc nenalívají (asi to tentokrát nebude výjimka) a pak se mi v tričku nelíbí (kor s tou vložkou), jsou takový...no vydojený . Dalo to docela práci a byly i dražší, ale aspoň je budu moct využívat dýl.. (snad) ![]() Takže jsem si koupila tuhle http://www.johany.cz/cms/modules/fotogalerie/fotogalerie.php?id_product=606&id=1097 tahle má být kojící na noc :) http://www.google.cz/imgres?q=Emma+jane+koj%C3%ADc%C3%AD+podprsenka+na+noc+372&hl=cs&sa=X&rlz=1C1CHNY_csCZ369CZ369&biw=1280&bih=905&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=R2C3j1d4-s1cWM:&imgrefurl=http://www.johany.cz/kojici-podprsenky-na-noc/tehotenska-a-kojenecka-podprsenka-na-noc&docid=AQQQ-Oi-PDjEeM&itg=1&imgurl=http://www.johany.cz/user/shop/big/15(1).jpg&w=800&h=600&ei=M-vhTra3LIn64QSl0JiUBQ&zoom=1 a ještě tyhle, ty nosím i teď, ale ne velikost S http://www.babygoods.cz/pro-maminky/kojici-podprsenky/346_Carriwell-podprsenka-tehotenska-kojici-bila-S.html |
| Pippi | 108434 |
|
|
9.12.2011 11:51:31
holky, díky za tipy, já u Marks and Spencer zkoušela E, ale ty mi jsou už teď jen tak tak, když se mi zvětší prsa, tak se do nich nevejdu. F neměli, ale zkusím se po nich ještě podívat a taky zajdu do mothercare. To je hrozný s tou mojí velikostí, normálně se stydím v obchodě říct, jakou mám velikost
![]() Evčo, taky bojuju s tím se omluvit, ale tentokrát jsem usoudila, že bych ho zbytečně trápila a sama se zbytečně rozčilovala, takže to šlo samo. A on mi ještě řekl, že se nemám za co omlouvat ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.