| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 3341  [Dalších 2801 >>]
jezinečka 105196
10.12.2011 1:07:15
Ahojky holky,
Teda Evčo, to je děs, přístup některých doktorů~o~ chudák švagrová!!! Tak hlavně ať jí to dobře dopadne a mimi se udrží~;((~;((~;((!!!!

Tak já se dnes musím "pochlubit" jak jsem byla pilná, ale jsem teď totálně vyřízená~j~. Sem pekla cukroví, nejdřív sama, a pak když malá usnula tak jsme pokračovali ještě s mámou. Takže jsem vytvořila kokosky, žloutkové cukroví a pak jsem mámě tvarovala rohlíčky, a ještě dělala jeden takový hokus pokus, trochu mi to přijde jako pracny na vrchu kokoska, polité čokoládou a posypané kokosem, ale je to mňamkový~w~ Jsem zvědavá jak ráno vstanu z postele... mám co dělat i normálně, natož po takovém pro mě nezvyklém maratonu~t~. Peťo smekám před Tvýma "nočníma" šichtama nad dortama... jo mimochodem, ten žabák je SUPER!!!!

Tak doufám, že se Vám hezky spinká, příjemný víkend a opatrujte se, ať jste všichni zdraví!!! ~x~ Jdu to taky zalomit~h~
Evca 118599
10.12.2011 0:42:08
Ahoj holky,

za chvili uz pujdu chrnet, ale chci Vam popsat muj dnesni otresny zazitek.

Odpoledne mi volala svagrova. Jela z prace a ze maji listky do divadla a ze nepujdou a jestli nechceme jit my s mm. Znela dost zmatene. Pak dal povidala, ze jede z Motola od gynekologa, ze zacala v praci krvacet. Ze uz krvacela v nedeli a ze pak dobre a ze zase znova. Doktor v Motole, nejaky stary deda, ji poslal domu a ze se dej vule bozi. Ze uz se smirila, ze potratila, ze to obrecela a tak....Ja ze to tak vubec byt nemusi, ze at nemysli na nejhorsi a ze at hned jede do Krce, ze pujdu i s ni, aby nejela sama. Jel s ni nakonec svagr.

No nakonec je to napul dobre, napul spatne. Nepotratila, ale ma hematom, ktery zpusobuje to krvaceni. Tak ji dali ascorutin a dnes lezet s nohama nahore a zitra znova na kotrolu. No uplne jiny pristup.

Ja jsem celou tu story samo obrecela. Materske hormony jedou na plne obratky.~n~ Po kontrole v Krci uz zneli oba lepe. Jsem rada, ze mne poslechli a jeli tam. Uz jenom to, ze se mimo jeste drzi, je strasne povzbuzeni.A samy vite, jak moc je dulezita psychika.To jim porad rikam: "pozitivni pristup a mysleni."

Jen proste nechapu, jak nektery doktor muze poslat brecici zenskou s takovou nejistotou domu a ze dej se vule bozi. Takove id...ty bych normalne vykastrovala.~q~~q~

Tak dobrou, holciny.

mambo 100493
9.12.2011 23:13:32
ahoj holky,
já lítala celý den ~a~ no už jsem toho měla až dost! Ale vše jsem pokoupila dokoupila a zařídila, tak jsem celkem spokojená ~;)
Koupila jsem kojící podprsenky v MotherCare (na můstku), byla jsem i ve Spencerovi, ale tam neměli bohužel můj obvod ~d~. Tu Carriwell jsem si taky objednala, tak doufám, že budu spokojená jako vy. A už končím a kdyžtak něco dokoupím později. Já jsem u VAlerie měla 2 do porodnice, potom je chvilku nosila a přešla také na ty sportovní - bylo to pro mě nejpohodlnější.... Tak uvidíme. V MotherCare měli docela malé obvody a velké košíčky tak se tam Pippi jukni.
Zítra přijde brácha s dětma a já musím ještě zabalit dárky...
Mějte se krásně ~3~
Bberi 40972
9.12.2011 16:00:16
Tak koukám,že je to tu diskuze o kojících podprdách~t~

Odvezla jsem A. ke kámošce a už jsem zpět,už nikam nejdu,nic nedělám, ráno jsem vzládla ještě návštěvu kámošky,mám toho dost...
Mabelka 29 50861
9.12.2011 13:51:39
Do hrstičky :-)~R^ Já bych brala do dvou hrstiček ~z~ Původně jsem měla takové pevné dvojky, pak těhu a kojení, a pak to teda splasklo na takové vycucnuté 1-2 asi. Stejně tak to měla i moje ségra.
A taky mi v uších zní bývalá kolegyně, která s radostí pořád omýlala, jak jí se po porodu a kojení prsa krásně zvětšila, zato její sestře zmenšila. Taková hnusná sebechvála, i když teda nevím, jestli bylo co chválit ~t~
Mabelka 29 50861
9.12.2011 13:48:37
Už jsem zpátky, i s vyzvednutím Vojty ze školky. Teda dnes se tak vztekal ~q~~8~ Celou cestu domů ~a~ Prý si zapomněl vzít nějaký bonbón z košíku a chtěl ho ochutnat.

Markét, ty podprdy vypadají dobře. A přesně jak píšeš, pod tričkem pak vypadaly ty podprsenky divně, když jsem neměla extra plná prsa ~d~ Takže jsi mě úplně nahlodala, ta vyztužená vypadá perfektně! Asi do podobné budu taky investovat ~R^

Jo a objednala jsem si ten polohovací klín do postýlky, už se mi nechce to všelijak vymýšlet a podkládat kdoví čím. Za 219,- z Malvíku, objednávala jsem tam zároveň i jiné věci.
Markéta a 5 lumpíků 6320
9.12.2011 13:24:24
~t~ do hrstičky ~t~
V tom Tě docela chápu, já po obr prsech netoužím a spíš si myslím, že to je pro jejich majitelku spíš přítěž nebo prostě je leccos komplikovanější - jak píšeš... Jsem spokojená s tím co mám, i když to není dekolt modelky ~:-D

Zajímavý je, že my jsme tři ségry, nejstarší je takový klukovský typ, hubená, prsa do dětské hrstičky ~;), prostřední je spíš "selské" postavy, prsa E i více a já jsem něco mezi nima ~t~. Tak nevím, jak se nám ty geny pomíchaly. Ale nejstarší je prý po mámě, prostřední po tátoj a já po dědoj z tátovy strany ~t~
Lupitka a Kubíček a ? 73127
9.12.2011 13:05:31
Marketko, tak prostredi sediva by se mi moc libila a vypada super pohodlne. Jen ja mam vzdy problem, uz u velikosti D a vyse proste nemaji takovy vyber nebo je vubec nedelaji.

Ja jsem mivala 75C /bych rekla, pekny pevny 3/ jenze pak jsem "chytla" problemy se stitnou zlazou. Des jsem ztloustla behem ani ne roku a tim i se zvetsila prsa. A dolu to jde desne spatne. Ale mam slibeno, ze az nebudu kojit, tak pujdu na zmenseni. Ja bych chtela jen do my hrsticky ~:-D (coz by bylo asi 00) ale to by se nelibilo tatkovi ~t~~t~~t~
Markéta a 5 lumpíků 6320
9.12.2011 12:09:23
Nedá mi to nepřispět k tématu PODPRDY ~t~.

Já běžně nosím 80-85 C (jak který výrobce). U prvního těhu jsem si kupovala košíčky D a bylo to akorát. Prsa se mi nalila tak normálně, to číslo navíc bylo tak akorát. A stejně jsem pak asi na půl roce přešla na ty sportovní podprsenky (jako psala mabelka), protože jednak se už prsa trošku zmenšily a tamty byly takový volný, v tričku to vypadalo blbě..
U druhého jsem si přikoupila už "jen" velikost C, ale značku už nevím. Byla taková příjemná a zdála se dost poddajná... Jen jednu a pak jsem měla ty sportovní.. Byly mi pohodlné a prsa se nalila minimálně...
No a u třetího jsem už koupila jen asi dvě ty sportovní, myslím Gina asi za 150 jednu a udělala jsem dobře, protože ty prsa byly v podstatě furt stejný ~a~. Takže ono to je asi hodně individuální, jak se hodně prsa nalejou, možná bych to konzultovala v rodině (s mamkou, ségrou apod.), jak to měly ony, protože to je asi dost genetická záležitost.

Tentokrát jsem si koupila kojící podprsenky ale takové s vyztuženými košíčky, právě proto, že se mi ty prsa moc nenalívají (asi to tentokrát nebude výjimka) a pak se mi v tričku nelíbí (kor s tou vložkou), jsou takový...no vydojený ~t~. Dalo to docela práci a byly i dražší, ale aspoň je budu moct využívat dýl.. (snad) ~;)

Takže jsem si koupila tuhle http://www.johany.cz/cms/modules/fotogalerie/fotogalerie.php?id_product=606&id=1097
tahle má být kojící na noc :)
http://www.google.cz/imgres?q=Emma+jane+koj%C3%ADc%C3%AD+podprsenka+na+noc+372&hl=cs&sa=X&rlz=1C1CHNY_csCZ369CZ369&biw=1280&bih=905&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=R2C3j1d4-s1cWM:&imgrefurl=http://www.johany.cz/kojici-podprsenky-na-noc/tehotenska-a-kojenecka-podprsenka-na-noc&docid=AQQQ-Oi-PDjEeM&itg=1&imgurl=http://www.johany.cz/user/shop/big/15(1).jpg&w=800&h=600&ei=M-vhTra3LIn64QSl0JiUBQ&zoom=1

a ještě tyhle, ty nosím i teď, ale ne velikost S :-)
http://www.babygoods.cz/pro-maminky/kojici-podprsenky/346_Carriwell-podprsenka-tehotenska-kojici-bila-S.html

Pippi 108434
9.12.2011 11:51:31
holky, díky za tipy, já u Marks and Spencer zkoušela E, ale ty mi jsou už teď jen tak tak, když se mi zvětší prsa, tak se do nich nevejdu. F neměli, ale zkusím se po nich ještě podívat a taky zajdu do mothercare. To je hrozný s tou mojí velikostí, normálně se stydím v obchodě říct, jakou mám velikost~f~

Evčo, taky bojuju s tím se omluvit, ale tentokrát jsem usoudila, že bych ho zbytečně trápila a sama se zbytečně rozčilovala, takže to šlo samo. A on mi ještě řekl, že se nemám za co omlouvat :-)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 3341  [Dalších 2801 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.