| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 3341  [Dalších 2631 >>]
Pippi 108434
5.12.2011 9:22:22
Ahoj holky, tak tu máme nový týden, pro mě už 36...
Peti, všechno nejlepší k narozeninám, ať se ti splní, co si ty sama přeješ.

Holky,já jsem neschopná, když pominu, že nemám kočárek (nakonec to asi nechám na chlapovi), tak stále nemám jméno pro kluka. Kromě toho prý musím mít dopředu nalezeného doktora pro svoje nenarozené dítě a taky budu muset zavolat do Podolí a začít tam asi chodit na prohlídky, i když tam vlastně rodit nechci... ach jo. Chtěla jsem se zeptat, jak často se chodí ke gynekologovi po porodu? Já mám gyndu 100km od nás,takže si budu muset najít někoho poblíž, ale tady ve městě to asi není nic moc, podle toho, co jsem zjistila.
mambo 100493
5.12.2011 9:07:39
Dobré dopolko :-)
Markét - takové dobrodružství po ránu ~a~. No hlavně ať je to jenom ta hadice a vše je ok.
Peti - ty víš jak si zaprovokovat hned po ránu, co? ~:-D čerstvé loupáky bych si taky dala.....
No já jsem teď myla koš na mimi co mi půjčila kamarádka (byl už pár let na půdě), ale je velký a už i čistý.... No, ale byla to facha - docela mě to vyřídilo ~8~
Ráno vstávačka v půl 5 a tak jsem si toho na dnešek tolik naplánovala, že jsem zvědavá jak to zvládnu... no naštěstí to nespěchá, tak to můžu rozplánovat do konce týdne. Ještě jsem si vzpomněla, že musím k dětské dr pro razítko do průkazky....
Tak se mějte krásně pa
Lupitka a Kubíček a ? 73127
5.12.2011 9:06:51
Hezky pondelni den,

prvne Petulce vse nej nej nej ~x~

Marketko, to jsou radosti. Tak hlavne, ze se to da rychle vyresit ~R^

Me od vcera poboliva bricho, dole. Nevim, vcera jsem chvilicku mela v naruci Kubaska a od te doby to citim. Nechci se strasit, tak si rikam, ze to muze byt jak mimi roste, jak je venku divne, ze se meni pocasi, ze me to boli po cisari, po slepaku a tak (takove ty vazy dole, jako kdyz je to namozene... Neni to hrozne bolestive, ale bobky mam ~7~

Vsem preji moc pekny a pohodovy den ~x~
Markéta a 5 lumpíků 6320
5.12.2011 8:39:01
Zdravím při pondělku! Nestíhám dočítat, během dne to snad napravím. Dnes máme náročný den - jdeme na preventivku k dr. (se dvěma staršími) a večer přijdou čerti :-). Doma už je jakž takž poklizeno do skříní, tak jen koupit nějaký dětský prášek a můžu začít...
..jenže..jak to bývá, vždycky se něco po.. když to nejmíň potřebujete.. Ráno meju pár kousků nádobí od snídaně a najednou slyším, jak někde ve spodu zurčí voda.. Tak tam šáhnu, že asi teče odpad, jenže ono to stříká horký..takže šok ~8~. Přívod vody a ještě ke všemu teplý.. Tak běžím do přízemí a zavřu co se dá ~a~. Manžel už byl v práci, tak mu volám, že máme doma pohromu (během té chvilku pár litříků vylito v lince a za linkou ~8~, tak manžel hned přijel (ještě že to má 10 minut), naštěstí rupla jen hadice, takže ji jel koupit novou. V první chvíli se mi zdálo, že to je trubka za hadicí co kouká ze zdi...

Snad se to podaří opravit.. Zatím ~3~
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
5.12.2011 8:37:55
Dobré ránko, piju si kávičku a k tomu mám domácí loupáčky s máslem~w~

Hlásím se k Vám do železářství~t~~t~ vyšla mi blbě krev tak taky budu papat železo~7~ se mi moc nechce páč pak jít na záchod je pro mě strašné. No uvidíme třeba to ted bude lepší.
Carolla 68600
5.12.2011 2:35:08
A Jája se ozvala~e~, no huráááááááááá~R^
Carolla 68600
5.12.2011 2:34:16
Holky, všechny vás zdravím,musím se přiznat,že jsem přečetla asi jen posledních pět příspěvků, proto nebudu reagovat na nic, jen -

PETI, vše nejlepší k narozeninám, tak ty jsi také prosincová~x~~x~~x~

Jinak dnes byla hlavní oslava Sebkových narozenin, tak jsem od rána bláznila a chystala, ale myslím, že se to povedlo, tak teď tu spokojeně odpočíváme a asi buchnu do postele a budu mrtvá, mějte se hezky a zítra budu dočítat, papa~3~~h~
1Majdali 118921
4.12.2011 23:07:34
Petulo take preji vse nej k narozeninam ;-)

Mambo nejlevnejsi pampers jsem zatim nasla v globusu zatim jen cumim po cenach vychazel tam balik na 319,- ten samy v Kauflandu 429,- DM bylo lehce nad tim globusem ale fakt o par kacek...

Vcera mi kamoska pujcila sterilizator parni elektricky, tak jsem rada ze to nemusim nijak resit. Bratranek pro zmenu dotahl ty chuvicky tak uz krom té kosmetiky opravdu nic...

Zitra jdu na kurz do porodnice, jsem zvedava jestli mi tam reknou neco co nemam nacteno z knizek...

Jo a planuju ze zitra vlezu na vahu ... Tak uvidime jestli zas dostanu vynadano...

Dobrooooou....
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
4.12.2011 21:46:12
Holky moc, děkuji, oslavovat budeme až příští týden. Ale ozvalo se mi spousta lidiček od kterých jsem to nečekala a moc to potěšilo.

Mám slíbený dortík od sestřenky, která snad v životě nic neupekla. Bude to dělat pod mým vedením, tak jsem zvědavá jak to zvládne.
jezinečka 105196
4.12.2011 21:12:20
Tak to Peťo přeji vše nej nej nej~x~, doufám, že jste to doma hezky oslavili!!!!
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 3341  [Dalších 2631 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.