| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 3341  [Dalších 2641 >>]
Bberi 40972
5.12.2011 10:00:14
jo a do porodky mě opošle po další ko 19.12.....což asi teda ani nestihnu,no nevím....~t~

mně se zdá,že minule jsem tam chodila dřív ,nějaký ten 36 tt....
Bberi 40972
5.12.2011 9:54:14
Hoi všem,
přibrala jsem 3 kg za 14 dní~e~, když já mám furt takovej hlad~t~
Jinak porodím asi dřív tak za 10-14 dnů říkala dr.
Tak abych nebyla první.~:-D~;)
Lupitka a Kubíček a ? 73127
5.12.2011 9:53:43
Jezinecko, to jsem rada, ze v tom nejsem sama a ze te to boleni preslo. Doufam, ze me brzo taky. U prvniho jsem byla na rizikaci, mela jsem moc tvrdnuti briska, tak od 7 mesice jsem nemohla udelat par kroku abych netrpela. A ted to moc klepu, nic tak ted kdyz to bylo vic, tak mam bobky. Preci jenom je to moc brzo.

Ty brdo Mambo, to je vstavanicko ~:-D tohle si nasi uzivali se mnou. Vstavala jsem mezi 4 a 5 a to do skolnich let ~6~ I ted je pro me spani dyl jak do 8 (jo, to jsem fakt hotova) tezky a pak jsem prespala a je mi az blbe. Nechci te strasit, to jen, ze i ja byla takovy ranni ptace. Kubasek vstaval v pul 8, sel chrnet ve 22 ja vzhuru od pul 7. Tady tma, leje jak z konve, fuci. Delam gulasek, chci si umyt hlavu, pripravit vsechny papiry zitra na socialku. Ufff.

Teda vy si davate rano do brisek dobrutky ~w~~:-D
jezinečka 105196
5.12.2011 9:44:18
tak jsem si to taky předčasně odklikla... no nic

Lupi, tak přesně takovou bolest jsem měla včera... nedokázala jsem to správně popsat, ale je fakt, že to asi budou vazy... dnes zatím naštěstí v pohodě~;)

Markét, to máš doma divoké hned poránu~a~ hlavně že to není nic vážného. Jinak si užijte čerty, i všichni ke komu se chystají nebo kdo se za nima někam chystá~;)

Tak já si musím jít vyčistit zuby, chlap je tu prý za 5 min, tak abych byla připravená vyrazit.
Zatím~3~
jezinečka 105196
5.12.2011 9:40:43
Dobré pondělní dopoledne,
Tak mě akorát čeká prohlídka u zubařky, v těhu už podruhé, ale nemělo by to být nic hrozného. Jestli teda dorazí chlap aby ohlídal malou... už tu měl být před půl hodinou~a~
Tak jsem hned poránu "zatepla" upekla perník, i jsem ho potřela povidlama, polila čokoládou a posypala kokosem a hned tři kousky slupla~w~~t~
Pippi 108434
5.12.2011 9:37:02
Mambo, vím, že to není moc hezké, ale chci rodit ve Vrchlabí a fakt tam jezdit pravidelně nebudu, kdybych přenášela a měla tam jezdit dvakrát týdně, tak fakt nevím, jak bych to udělala. V Podolí to samozřejmě hlásit nebudu. Na druhou stranu z toho ale výčitky nemám, protože když já tam přijedu rodit a budou mít plno, tak mě taky pošlou pryč, i když jsem tam zaregistrovaná.
mambo 100493
5.12.2011 9:28:48
Jinak jsem už smazala v deníčku ve vzkazech ty kontakty...
Petraend, Dennis a Nicolas 99344
5.12.2011 9:28:09
Normálně jsem se holky proklikala až na začátek diskuze. A jen co jsem viděla tak nám odpadlo 18 holek z toho dvě minimálně pravděpodobně přírustek čekají.
mambo 100493
5.12.2011 9:27:53
Pippi - do Podolí se chodí od 36tt, ne? teda alespoň myslím. A pokud chceš rodit jinde, tak bys měla na monitor chodit tam.... Nebo ono jde, že na monitor budeš chodit do Podolí a pak půjdeš rodit jinam? To si zařídíš sama? Zajímalo by mě jak to funguje..., protože já jsem registrovaná v Podolí a chci jít rodit do Hořovic, což znamená, že tam od 36tt budu muset chodit... Jsem pořád na vážkách, protože Podolí je přeci jenom kousek.... ale já mám ještě čas ~;)
mambo 100493
5.12.2011 9:27:48
Pippi - do Podolí se chodí od 36tt, ne? teda alespoň myslím. A pokud chceš rodit jinde, tak bys měla na monitor chodit tam.... Nebo ono jde, že na monitor budeš chodit do Podolí a pak půjdeš rodit jinam? To si zařídíš sama? Zajímalo by mě jak to funguje..., protože já jsem registrovaná v Podolí a chci jít rodit do Hořovic, což znamená, že tam od 36tt budu muset chodit... Jsem pořád na vážkách, protože Podolí je přeci jenom kousek.... ale já mám ještě čas ~;)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 3341  [Dalších 2641 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.