Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jája s čápátkem | 106712 |
|
|
4.12.2011 18:15:53
Ahoj holky, já sem nakouknu jen občas, chodím pořád do práce a nějak už to nezvládám. Frustruje mě, když něstíhám všechno dočítat... Teď si jen říkám, abych všechno stihla dodělat a předat do porodu. Už se to blíží a já nemám sbalenou tašku, vyprané věci, postavený pokojíček a ani uklizeno pro miminko. Všechno se teď točí jen kolem dokončení pracovních věcí. Někdy je mi z toho smutno
![]() Jediné, co mi dovolilo odpočinek, byla ta hrozná ledvinová kolika před pár týdny, ale to jsem zas byla ráda, že žiju, co hodinu ve sprše a úleva žádná. Pomohla léčitelka a pak jsem se zase zahrabala do práce. Snad si aspoň o Vánocích odpočinu před porodem. Všem, kdo si užívají těhotenství a mateřskou, to moc přeju ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
4.12.2011 17:55:12
to nechcu vidět zítra tu váhu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
4.12.2011 17:54:22
Lupi.já vyslala nakoupit manžela, mám hlad,doma NIC, ted jsem si udělala aspon polívku z pytlíku....
Mambo.já nemám nic ,jen vložky a kalhotky do porodky Dnes jsem sháněla kojo podprdu v Tescu,měli jen samý 100D atp... a ještě za 350kč,což je ted moc,to za to nedám.... Před Tescem ve stánku měli za 80kč,ale paní je všechny vyprodala, příští týden ji přijde zboží... Příští týden se na to vrhnu a fakt tu kabelu zabalíííím,přísahám na holej pupek ![]() ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
4.12.2011 17:42:43
Jezi.třísla mě taky bolely,je to asi tak tři týdny,to přejde neboj
![]() no třeba takovou Rybnu já vůbec "neznám" a to tu chodím od září Jsem přišla z města a žeru,jak neuvázaná,mám děsnej hlad. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| jezinečka | 105196 |
|
|
4.12.2011 17:34:12
Hlavně mě to bolí teda na levé straně, to je síla...
|
| jezinečka | 105196 |
|
|
4.12.2011 17:33:09
Já bych to docela ráda vyzkoušela, abych nebyla uvázaná doma, ale uvidíme...
Holky, jsem si teď pročítala ta naše představení v deníčku a zjistila jsem, že jsem tu nejmladší A taky jsem si říkala, copak je asi s Jájou, Fazolkou a Rybbanou. Stejně tu na začátku bylo ještě pár maminek, které tu ale už hoooooodně dlouho nejsou... ale tyhle tři, to není přeci dávno co se alespoň sem tam ozvaly... Vím, že jsem akorát Jáju viděla zakládat nějaké téma na Rodině, jinak nic... Tak pokud sem holky alespoň občas kouknete, písněte!!!!Já nevím co to ale děsně mě bolí v tříslech, nevím co to zas je, ach jo, ale nemůžu kvůli tomu ani nic dělat, jakmile vstanu je to tady... neznáte to někdo??? |
| Bberi | 40972 |
|
|
4.12.2011 17:11:53
Odsávačku jsem fakt nepotřebovala, neměla jsem potřebu odstříkávat, snad jen jeden den v porodnici....
Při zánětu prsu jsem měla tu ruční a spokojenost... |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
4.12.2011 15:45:57
Jezinecko, ja jsem mela odsavacku pujcenou, byla rucni. Jak pise Mambo, taky si asi poridim tu Medeu, v Thomayerce maji primo obchod, ja tam kupovala kloboucky na kojeni pro Kubaska a koupim si jedny radsi rovnou, kdyby to zas neslo. Ja jsem odstrikala jedinkrat do flasky pro Kubicka, jak jsem psala, kdyz mi trahli zub. Jinako ja mela zanet v prsu, tak jsem pak byla za tu odsavacku vdecna. Ale nevim, koliko stoji.
Udelala jsem 2 tiramisu, no jedno teda ne primo origos, tatka ho rad s mandarinkama bez kaficka 3 Uz se s tim futrikuje. Jdeme nakoupit do Kauflandu, snad tam nebude milion lidi. Mame doma prdlajs k baste 10 |
| mambo | 100493 |
|
|
4.12.2011 14:26:23
omylem se mi to odkliklo....
chtěla jsem ještě napsat, že jsem to nechávala manželovi nebo babi, když hlídali..., ale malá stejně nechtěla moc baštit z lahve, takže něco málo ano, aby se uspokojila a potom se dorazila, když jsem dorazila ![]() |
| mambo | 100493 |
|
|
4.12.2011 14:23:30
tak já byla nakoupit drogerii a lékárnu - no a mám pocit, že kromě plen mám vše
- překvapuji sama sebe ![]() Já jsem odstříkavala jen párx a kojení mi to nijak nenarušilo.... mám odsávačku Medela ruční a byla jsem celkem spokojená. Ale nutno podotknout, že já nekojila v pravidelných intervalech... tím myslím, že u nás nefrčelo - ještě není čas, dostaneš a za půl hodiny ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.