Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jezinečka | 105196 |
|
|
4.12.2011 12:25:23
![]() já to věděla!!!Už jsi po druhé snídani??? Já si dnes dám 3 chodový oběd... už jsem měla misku polévky, teď jsem dorazila jablkový knedle od pátka a za chvíli si dám masíko s bramborem od včera ![]() ![]() ![]() Holky, co už máte doma dětičky, já se ještě jednou připomenu se svým dotazem, odstříkávaly jste mlíčko? Odsávačkou? A jak jste ho podávaly aby se nenabořilo kojení??? |
| Evca | 118599 |
|
4.12.2011 12:11:17
Peti - urco se do zoo pridam(e). Ja to tam moc rada.
![]() Jezi - ty jsi musela delat na policii. Jsi mne odhalila. To vis, ze jsem si sla jeste lehnout, ihned po 1. snidani.![]() No pujdu dozehlit tu kupu pradla pro malou. |
| Pippi | 108434 |
|
|
4.12.2011 11:07:36
Ahojky, dneska jsem si přispala až do půl jedenácté! Díky za tipy na motání hlavy, mě to dost vyděsilo, asi jak mi celý den bylo divně. Já si předčasný porod připouštím, protože jeden z termínů mám už na Silvestra, uf, to to uteklo... Ale snad prcek ještě do konce roku vydrží uvnitř. Včera jsme se ptali sousedky, kam se u nás v baráku dá dát kočárek a ona se na mě povídá a říká: vy jste těhotná? To není vůbec vidět
![]() |
| Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
|
|
4.12.2011 10:29:32
Hezke nedelne dopoledne
![]() Peti, jeste tu medicinku nemam, pac jsem hlava derava. Vcera jsme byli na Chodove, nakoupili jsme vse v lekarne, co jsem chtela mit doma a samo, ze jsem ten papir s nazvem zapomela doma Takze zitra to koupim. Shaneli jsme Kubaskovi zimni bundu. Prosli jsme vsechny kramy od sportovnich (tam uz maji prd) a nakonec super bunda v Nextu. A ani nebyla draha 800,- Je az pod zadecek, super kapuca, az ke krcku. Rukavky jsou o dabek delsi, ale maji tam suchac, ze se to da utahnout. Ted ji ma Kubasek na sobe. Jedou se s tatkou projet tramvajema a ja mam pry lezet a odpocivat. Tak jdu zehlit, poklidit a asi vyluxovat. No znate to ![]() Jo a vcera chtel Kubicek v hrackarstvi tramvaj. Za 150,- Tak rikam, to ne, to je drahy, to by ses musel nechat ostrihat (vite, jak jsem psala, co pro nas je ted strihani vlasku) a on, ze jo. Tak jsme sli dolu do Klier a tam plno, at si pry pockame 20 minut. No naprd. Tak v te pasazi je jeste jedno kadernictvi a tam super nikdo... ale jaksi strihani za sucha za 360,- ![]() ![]() no tak mame doma krasne ostrihaneho chlapecka s tramvaji Odpo jdeme nakoupit, takze misto suncicky, budeme mit gothaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jindy bych tam nesla, ale kdyz vcera byl prcek odhodlany a fakt super, ze se necha ostrihat, tak tatka, at to neresime a jdeme. ![]() My jsme vcera pekli s Kubickem pernicky. Michal, vykrajoval, super. Chci jeste neco v tydnu, kdyz ho to tak bavi. A ja teda jak jsem ted tehotna mam furt na tohle cukrovi chut. Vcera jsem hledala neco na netu, co bych upekla a uplne mi bylo ouvej, kdyz jsem videla ty cukrovicka ![]() A jsem uz na sve vaze pred tehu. Takze mych 5 kilo dole mam nahore a ted uz budu jen pribyrat. Tepic ![]() Bberi, je mi lito tve berusky. Drzim palce, at je ji brzo dobre ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
4.12.2011 10:06:41
energii na pečení vám závidím,já dnes vařím jen šunkofleky, polívku mám ze včera
Peti.chci jí ten sirup dávat jen na noc, přes den kašle,ale to zas se musí nějak dostat ven, v noci jsem vděčná za to,že spí Jezi. medovinu bych si taky dala,ale neměla jsem odvahu....byla jsem na trzích vždy s A. a bála jsem se,že mě to moc stoupne do hlavy a dítě mě bude muset odvést domů![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
4.12.2011 9:57:51
Beri taky jsem za sirup strašně vděčná. A jsem ráda, že jsem Ti mohla alespon takhle pomoci. Prothazin je svinstvo a ještě je problém ho do dětí dostat. Tohle si myslím, že tak hrozné není, když si vezmu, že to užívají děti s refluxem při každém jídle. Já ho dávám jen na noc, ale pokud by ho to hodně trápilo i přes den klidně bych mu ho dala.
Co ty Lupitko už jsi sirupík koupila?????? Já jsem ještě v pižamu, ale už se chystám převléknou, zachvilinku mi dokyne těsto tak abych nepekla v pižamu, ikdyž u mě nic neobvyklého ![]() ![]() stejně je to v tuhle dobu pro mě to nejpohodlnější oblečení. |
| jezinečka | 105196 |
|
|
4.12.2011 9:15:11
Dobré ráno,
Teda Mambo, my jsme si taky dnes přispali, ale u nás to bylo do 8 hodin, kupodivu . Jinak teda koukám, Evčo, co ty tady v tak časnou hodinu, ty jsi si zase přivstala, ne? Nebo se chystáš ještě do pelechu![]() Jinak taky mi občas není dobře, tak nějak divně po těle, ale nevím jestli na omdlení, každopádně mě jakoby polévá studený pot a těžknou nohy...a já musím říct, že mě pomůže kafčo, slaboučký a s mlékem ale stačí to, to mám vypozorované už od léta, jednou jsem si ho hned ráno dala a cítila jsem se pak v pohodě ![]() Jinak jak jsme byly včera na těch adventních trzích, daly jsme si s kámoškou horkou medovinu mňamky, pro tu mám slabost. No ale pak v noci když jsem šla na záchod jsem skoro nemohla vstát z postele, strašně mě bolela stydká kost.. .Ale je fakt, že mám jinak dnes zase spoustu energie, tak asi konečně upěču linecký, na které mám už docela dlouho připravené těsto... no a mám vánoční náladu, tak asi zapálím nějaké svíčky, pustím koledy, možná uvařím punč ![]() Tak si užijte adventní neděličku!!! Ještě jsem si vzpomněla, gratulace Markét a Carol vašim malým oslavencům. Myslím, že jste psaly obě, že oslava bude v neděli, tak ať se vydaří ![]() |
| Bberi | 40972 |
|
|
4.12.2011 9:08:13
já se v noci taky superově vyspala...
Peti.děkuji za tip na sirup, A. ani jednou nezakašlala,zato ted kašle.... Ale aspon se vyspala.... ad motání hlavy.taky to někdy mám a hodně se zavodnit fakt pomáhá ![]() |
| Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
|
|
4.12.2011 8:37:14
Dobré ráno, no teda Mambo nejsi přelželá, když jsi spala tak dlouho
?Já jsem dala těsto na loupáky do pekárny, než odjedeme tak je chci mít hotové. Na oběd jsem se nechtěně pozval k tetě, ale vezu alespoň ten knedlík Dennýsek tam bude mít holky, které úplně miluje, jsou to už velké slečny, ale on je do nich blázen. Já budu mít alespon klídeček.Ještě na motání hlavy pomáhá si jí strčit mezi kolena, ale to v tomhle stavu asi nebude reálné ![]() Jé holky mě tak mrzí, že jsme se sešly až takhle pozdě, ted už to do porodů nedáme to je jasné tak snad na jaře až bude pěkně vyrazíme s kočárkama do ZOO. Jinak mě už se pěkně blbě řídí, co vám holky řidičky?? Přeji krásnou adventní neděli ![]() |
| Evca | 118599 |
|
4.12.2011 7:36:08
Teda Mambo, vy jste dnes vyspavali.
My toho taky v planu moc nemame. Nechala jsem si venku provokativne zehlici prkno, tak snad dozehlim zbytek veci pro malou.Jo s tim motanim hlavy. Ja mam bezne nizky tlak a v tehotenstvi jeste nizsi. Treba 90/50.Takze to znam, je to hodne neprijemne. Zkuste, kdyz to ns Vas prijde, sednout si a dat nohy nahoru a zavodnovat a zavodnovat. Treba vypit 1 behem kratke doby 0,5-1 l vody.To mi poradila sestricka,kdyz jsem se malem slozila na EKG. Pomaha to. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.