| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 419  [Dalších 249 >>]
Jířa(3 kluci) 79016
12.8.2011 12:01:31
Holky, díky všem za podporu, jste moc hodný. Za chvíli vyrážím do nemocnice,podle Dr. je to nejspíš zamlklej potrat a bude potřeba revize. Ale řekl mi, že si myslí, že bychom to ještě časem mohli zkusit, že ty tři předchozí sekce ani tenhle potrat nepovažuje za až tak moc rizikový, že už by to nešlo. Tak uvidím, až se usaděj hormony, tak se pak rozhodneme. Teď mi to vědomí, že to možná nebyla poslední šance, docela pomohlo a cítím se o něco líp. Pokud to nevadí,tak sem budu nakukovat a sledovat, jak se máte a pak komu se co narodilo.Ještě jednou dík.
*Renata* 32782
12.8.2011 9:33:02
Jířo myslím na tebe~;((
mamka a zlobidla 75867
11.8.2011 19:03:44
myslim, ze kazda druha mame tuhle osklivou zkusenost a spousta zenskych o tom ani nevi, jen si mysli, ze se jim zpozdili o tyden a dva mesicky a vlastne nemaji menstruaci, ale potraci. kazdopadne tobe jiro drzim palce. zitra nam dej vedet.
*Renata* 32782
11.8.2011 18:31:31
Jířo drž se ~;((
Já už jsem si taky říkala, už nikdy. Začala jsem se těšit na vnoučátko ~t~~t~Mě to hodně pomohlo, že jsem si říkala, že mám doma zdravé děti a než, aby se stalo něco později nebo bylo nějaké postižené, je lepší, když to dopadlo takhle.
Když jsem potratila první, bylo hůř, to jsem fakt dost obrečela. Tenkrát mi mamina řekla, nebreč, jestli budeš po mě, budeš mít dětí, že nebudeš vědět co s nima.....a o jedno jsem ji předběhla~t~~t~~t~
Jířa(3 kluci) 79016
11.8.2011 17:31:50
No, je to fakt celý divný. Už se těším na zítřek, že se to nějak rozlouskne, tohle je taková agonie trošku .... A máte samozřejmě pravdu, já to vím, jen teď to prostě nepomáhá. Teď je divnej ten pocit definitivy, že už opravdu nikdy .... vím, že to přejde, ale chce to čas.
mamka a zlobidla 75867
11.8.2011 17:12:48
hcg stoupa, ale zda se mi starsne nizke????? ty jsi teda zahada.~8~
Jity* 119755
11.8.2011 17:08:49
Jířo, přesně jak píše mamka, máš tři zdrave kluky! Stále si to opakuj! Já když dvakrát potratila, tak jsem ještě dítě neměla a honily se mi hlavou myšlenky, že mi prostě není dáno mít dítě a proč tady teda jsem? Vždycky jsem si přála mít velkou rodinu a prostě jsem se nedokázala vůbec smířit s myšlenkou, že dítě nebude.
Už jsem měla myšlenky i na adopci...nakonec jsme se přeci jen dočkali! Taky si říkám, že pokud se to opět nepovede, tak už mě to tak nevykolejí, že máme díkybohu aspoň to jedno dítě, ale myslím, že kdyby se to znovu stalo, tak to nebude žádná sranda. Bolest bude asi stejná, jen rozum bude říkat - děkuj aspoň za to jedno! Držím palečky a hlavně buď silná~;((~;((~;((
Jířa(3 kluci) 79016
11.8.2011 16:03:24
Tak včera hcg 2368,4 a dneska 2655,2. To jsem zvědavá,co se teda nakonec stalo a jak a kdy se to vyřeší. Zítra jdu k Dr. a pak dám teda vědět, co jsem se dozvěděla.
Iriska = 3 děti 33284
11.8.2011 14:40:34
Ahoj těhulky,
moc a moc chci poděkovat za příspěvky ohledně třetího dítěte. Potěšila mě Vaše podpora a že věc vidíte tak jako já.
Ono se lehce řekne,že si to jako nemám tak brát, ale těžko se to provede. Jen bych si moc a moc přála, aby miminko co nosím v břišku by byla holčička. Třeba by to okolí víc přemluvilo k tomu, aby se začali chovat " normálně". Máme doma dva kluky a když vyjde kluk, tak to bude další sousto jak si nás vychutnat. Už při druhém nám bylo vyčítáno, že kluci jsou hrozně náročný, že moc projedí a že to stojí moc pěněz. Naštěstí těch lidí nebylo tolik. Jako teď u třetího mimíska.
My si přejeme zdravé miminko ať je to kluk nebo holka. I když ve skrytu duše si myslím na holčičku:-) Ale to asi každý má své přání.
Pa pa ...musím letět do školky.
Iriska
~:-D
mamka a zlobidla 75867
11.8.2011 14:39:21
jiro, nesmutni, mas tri zdravy, krasny kluky!
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 419  [Dalších 249 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.