| Jířa(3 kluci) | 79016 |
|
11.8.2011 14:11:08
Já vím, děje se to často, ale mě se to nikdy nestalo a doufala jsem, že to tak i zůstane. Doufala jsem, že když jsem bez problémů donosila a porodila tři děti, tak to čtvrté zvládnu taky. Jsem fakt smutná z toho ... protože to je definitivní konec, nemůžu si říct, že to vyjde příště, protože žádné příště už nejspíš nikdy nebude .... no,musím to strávit a srovnat se s tím. Dám potom vědět, jak to dopadlo. A díky všem za rady a informace,člověk je pak klidnější,když si dokáže udělat obrázek,co ho asi čeká.
|
| Jity* | 119755 |
|
|
11.8.2011 13:02:56
Je to hrůza, jak často se to děje
![]() |
| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
11.8.2011 13:01:07
kazdopadne nam dej vedet, moc na tebe myslim. slabe spineni nic neznamena, ale ikdyz nespinis muze byt vsechno v prdeli. tehotenstvi je alchymie, my jsme silne zeny, dokazeme vsechno.myslim na tebe
|
| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
11.8.2011 12:58:37
Jiro, ja mam zkusenost takovou, ze mi to doktor zjistil odpoledne. jezdila jsem do jineho mesta. dal mi papir, nastup rano, od pulnoci nejist, nepit nekourit. po obede jsem sla domu. musela jsem mit odvoz. spis na tele, zustaly sramy na dusi.
|
| Jity* | 119755 |
|
|
11.8.2011 12:44:27
Já to měla podobný jako holky. Přišla jsem druhý den ráno a odpoledne jsem šla domů. Dělají to v narkóze a trvá to snad 5 minut. Určitě se nemusí tak spěchat, spíš ty máš pocit, že to chceš mít co nejrychlejí za sebou, nepříjemný pocit, když víš, že už to neroste...tak proto co nejdříve
. |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
11.8.2011 11:30:22
Ahoj Jířo, chodila jsem sem ze začátku, teď jsem v dubnu.
Já měla zamlklý těhotenství tak, že jsem byla na dvou kontrolách, kde se potvrdilo srdce, na té druhé už měl prcek 1,3cm.¨ Měla jsem přijít za 3 týdny v pondělí. Ale v pátek (po 3 týdnech) jsem začala špinit, tak jsem raději jela k doktorovi před víkendem a ten zkonstatoval, že má embryo 1,6 cm, takže za 3 týdny skoro nevyrostlo a srdeční akce nikde. Poslal mě do nemocnice ihned. Přijela jsem tam cca ve 14h, ptali se, jestli jsem jedla, když zjistili, že naposledy cca v 11, tak mi kyretáž udělali v 17h a druhý den v 10 jsem šla domů. Ale teď mám za to, že se tak děsně spěchat nemusí. Mimochodem - taky jsem to vůbec nepoznala, že se něco děje. V tomto prvním těhotenství, ani v tom druhém, ze kterého mám dceru, mi vůbec nebylo špatně, nebylo jak poznat, že se něco děje. Zato teď si ty nevolnosti "užívám" :)) Držím ti palce. |
| *Renata* | 32782 |
|
|
11.8.2011 11:23:06
Mě poslali do nemocnice hned, bylo to odpoledne, byla jsem najedená, tak čekali do druhého dne do rána.
Teď když jsem potratila, vzali mě hned a čekali 4 hodiny, protože jsem si dala ráno kafe. |
| Jířa(3 kluci) | 79016 |
|
11.8.2011 11:16:42
Renato nebo někdo jiný, kdo má zkušenost a jak se postupuje v případě,že je jasné,že těhotenství neprosperuje a je třeba kyretáž? To se dělá hned nebo ti dají termín třeba za 3dny nebo jak to je?
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
11.8.2011 10:55:00
Já to měla podobně, přišla jsem na kontrolu a srdíčko už netukalo a ten plod nerostl, poslali mě do nemocnice na vyčištění, ale než jsem s dostala na sál, samovolně jsem potratila. Při tom druhém mi to začalo krvácením.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.