| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 419  [Dalších 199 >>]
*Renata* 32782
9.8.2011 18:34:57
Kontrola dopadla dobře, ani cukr už se mi neukázal, do poradny jdu za dva týdny. Do toho příští týden ten screening
mamka a zlobidla 75867
9.8.2011 16:00:43
irisko, ja bych brecela, kdyz si vzpomenu na reakci moji matky. rekla mi, ze jeste mam cas si to rozmyslet. je to tak pul na pul, rozumni lidi nam to preji, nase situace je prima, manzel vydelava dost, mame vlastni bydleni, zazemi, vse ok. druha polovina ti primitivnejsi se projevuji jak ty pises. a to si jako nehate? jezisi co budete delat? a takovy hlemzy. s miminkem jsme sicce uz nepocitali, nemam doma ani jednu hadrovou plinu, vse jsem porzdala, ale o to preci nejde. tesime se jako na prvni, jako na druhe. nejaky oblecky se mi vrati, neco dokoupim a je to
Jity* 119755
9.8.2011 12:37:41
Irisko, já sice teprve čekám druhé mimčo, ale mám kamarádku která má 3 krásné kluky. Hrozně se mi líbí velké rodiny, představuji si jak sedí u obr stolu a všichni spolu stolují~:-D. Kamarádka má velké auto,velký byt, kluci chodí do kroužků...letadlem k moři ještě asi dlouho nepoletí ale prostě má ty priority nastavené jinak ( dle mě správně ).
Já tajně doufala, že bych tentokrát mohla mít dvojčata~:-D. Třetí dítko budeme mít jen kdyby to bylo omylem~;), ale kdo ví? Můj názor je, že lidi kteří to veřejně odsuzují mají nějaký problém, nebo si to nemůžou s finančních důvodů dovolit či mají nastavené hodnoty jinak a třetí dítě jim tam nepasuje. Veřejně odsoudit člověka zato, kolik má dětií mi příjde nepatřičné a nedůstojné. Vy buďte rádi, že můžete mít další dítko. Mám kolem sebe spoustu kamarádek, které jsou po x umělých oplodnění a daly by nevím co klidně za čtyřčata! ~;((~;((~;((
Jity* 119755
9.8.2011 12:25:07
Máco,hlavně klíííííd. Jak píše Jířa, neovlivníš to. Můj názor je, že pokud by to bylo zamlklé těhotenství, tak už by to odešlo samo. Pokud by si byla v 8tt a byl tam jen váček, tak by to dle mě znamenalo, že se plod přestal vyvíjet hned od začátku někde od 3tt a tělo by ho už vypudilo( začala by jsi krvácet). Spíš se přikláním k MUDr., že jsi otěhotněla později. Takže klíííd,ju? Já vím, lehce se to píše...~x~~;((~x~
*Renata* 32782
9.8.2011 12:12:11
Irisko z toho si vůbec nic nedělej, je to vaše rozhodnuí a vaše věc.
U mě si u čtrvrtého všichni ťukali na hlavu, babička se mnou dokonce nemluvila (ta to pro jistotu tentokrát zatím ani neví) a teď jsem to zjistila den před svatbou a na svatbě se to dozvěděli všichni najednou.
Nikdo neřekl ani slovo a spíše se tím bavili :-)ale i kdyby....
Já vím, že jsem blázen, ale oni se mnou nežijí,může jim to být úplně jedno
Iriska = 3 děti 33284
9.8.2011 12:05:50
Ahoj těhulky,

mamko,díky za zprávičku co budou dělat z té krve.

Jity, myslím, že u mě to mléčnými výrobky nebylo...to větší mimčo. Mléčné výrobky moc nemusím a spíš se do toho nutím. Ale je pravda, že občas sáhnu po nějaké té mlsotě.

U prvního těhu jsem nabrala 18 kg a do půl roka byli pryč. První ( Vojtík) hrozně plakal, ve dne v noci, vstával a jsem co půl hodinu, co hodinu a tak to šlo půl roku. Totálně vyčerpaná ...ty kila odešli sami.
U druhého jsem nabrala 16 kg a do roka byli pryč sami. Druhý byl pohodáč, spinací, papací....hrozně bych si přála aby to tak bylo i u třetího.

Chtěla bych se zeptat. Jaké máte zkušenosti, Vy co čekáte TŘETÍ miminko....jak reaguje Vaše okolí? U nás asi polovina, že je to skvělá zpráva a druhá polovina je totálně z nás vyřízená, že jsme blázni, co všechno to bude stát, že už si nikdy nic nebudeme moct dovolit atd.
Včera přišel manžel, že mu to říkají všichni z práce, že je totální blázen, že šel do třetího. Celou noc jsem nemohla kvůli tomu spát. Všechno si teď moc beru. I když bych měla nad tím mávnout rukou, ale prostě nad tím přemýšlím. Proč nás ty lidi tak mučí. Je to přece naše věc...nebo ne?

Iriska
*Renata* 32782
9.8.2011 10:49:15
Dneska jdu na kontrolu tak doufám, že je vše v pořádku.
Minule jsem měla cukr v moči, ještě to tak ~:(
Mám neschopenku, protože nemůžu dělat noční a na kontroly chodím každých 14 dnů.
mamka a zlobidla 75867
9.8.2011 8:45:11
maco vydrz, vse bude dobre. ja u synka taky pry musela otehotnet ke konci cyklu, porad byl za prcka a narodil se 4,150kg.
Jířa(3 kluci) 79016
8.8.2011 22:47:47
Máco neee. Prosim tě, buď v klidu, hlavně se nenervuj, to ti škodí. Můj obvodní gyndr. v děloze neviděl vůbec nic a nahnal mě do nemocnice na vyšetření, jestli se nejedná o mimoděložní. V nemocnici viděli normálně v děloze plod. Fakt si nedělej hlavu, určitě to bude úplně v pořádku. A kdyby náhodou přece ne, stejně to nemůžeš nijak ovlivnit. Hlavu vzhůru a pokus se být fakt klidná.
xMácax 43769
8.8.2011 22:20:17
Tak jsem se dneska konečně dostala k Mudr. v domnění, že jsem v 8.tt a Mudr.mě docela zaskočila,že tam je fazolka a něco uplně maličkého se tam rýsuje,ale že je to strašně malické,že jsem zřejmě otěhotněla na konci cyklu,že je to těhu o 14 dná mladší.Mám přijít na kontrolu za 14 dní.Těch 14 dní fakt nevydržím,jak čtu různé příspěvky v diskusích,bojím se,že prcek je strašně mrńavej,že by měl být daleko větší a že to nedopadne dobře:-((.Nechám si u kamarádky nabrat HCG,ale copak mi to pomůže?Co když bude hcg skutečně odpovídat 8.tt a v děloze je pouze zatím váček?Mám se připravovat na nejhorší??Prosím,poraďte,jsem zoufalec:-((
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 419  [Dalších 199 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.