| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 419  [Dalších 189 >>]
Jity* 119755
8.8.2011 19:40:58
Irisko, gratuluji k průkazce~g~. A koukám, že nerodíš žádné mrňousy~;). Minulé těhu jsem taky brala nějaké vitamíny, tuším babycalm či jak se to jmenuje + kyselinu listovou. Teď budu brát jen kyselinu listovou. Nám na předporodním kurzu říkali, že pokud nechceme velké děti, tak se poslední měsíc máme vyvarovat mléčným výrobkům. Že to už nabírají jen ten tuk. Řídila jsem se dle toho a bobeš měl 3360g. Ale jasně, že nevím, jestli to bylo fakt tím~;)
mamka a zlobidla 75867
8.8.2011 17:01:11
irisko, ted by meli nejak nabirat na rh skupinu, na krevni obraz a na protilatky ruznych nemoci :)
Ališa + Vojtíšek+// 93983
8.8.2011 14:25:04
Také přeji pěkné pondělí. Týden jsem tu nebyla, tak jsem trošku dočítala. Koukám, že tu jsou samé zasloužilé maminky. Jinak nevolnosti mám prakticky celodenně, tak musím pravidelně co dvě hodiny jíst, aby se to dalo vydržet, na váhu raději nelezu, počkám co na mě vykoukne za měsíc na kontrole u dr.~:-D A to jsem se nedávno radovala, že jsem konečně na váze před prvním těhu. Jo a břicho mám taky, jak už tu někdo psal, jak 5. měsíci, nechápu jak to, asi to pomalé zažívání ~d~
Iriska = 3 děti 33284
8.8.2011 14:23:36
Ahoj těhulky:-)
tak slavnostně hlásím, že jsem majitelkou průkazky pro těhotné:-) Dnes ráno jsem jí dostala. Ten scereening jsem odmítla. Není mi v buse dobře a autem to neodřídím. Máme to vyšetření nejméně půl hodiny autem od nás. Bohužel v našem městě to nedělají. Tak budu spoléhat na to, že je vše v pořádku.
Dnes mi vzali krev, ani nevím na co teď testy dělají. Mám ukončený 10. týden. A další kontrolu až ve 13. týdnu, kde mi budou dělat jen utz. Pak až v 16. týdnu na krev.
Nevíte co se zjištuje nyní z krve v tom 10. týdnu?

Jinak naši kluci měli také pěknou váhu. U obou jsem brala vitamíny pro těhotné, tak nevím jestli je to tím. Ale mohou to mít i po mě. Já sama jsem se narodila jako téměř 4 kg dítě:-) A naši kluci měli: 3720g a 52cm, 3900g a 54cm. Oba jsem rodina přirozeně a měla jsem pocit, že další deko navíc nezvládnu.
Snad bude toto miminko menší. Vitamíny neberu jen kyselinu listovou....tak se uvidí. Každopádně vždy rodím na termín...u prvního TP 4.12....a Vojtík se narodil 5.12 ráno. U Matýska TP 20.9 a narodil se 22.9 brzo ráno(v noci).
Snad to půjde také tak nebo klidně bych si dala o týden dřív:-)...kdyby si tak člověk mohl vybrat:-)
čusky~:-D
*Renata* 32782
8.8.2011 12:45:35
Chris proč jen nakukuješ?? Proč mezi nás nechodíš?? ~:-D
chris 22041
8.8.2011 10:32:08
ahoj, já vám sem už jen nakukuju, ale jestli vás to uklidní, prvotěhu jsem :D
*Renata* 32782
8.8.2011 10:20:27
No já dceru taky uklidňovala:-) zvracela celé dny, ted už jen ráno nebo v MHD
Já se na to tedy taky spolehám, sice nezvracím, ale nejlépe mi od žaludku není
Jity* 119755
8.8.2011 10:15:05
Reni nestraš, já si představuji, že úderem 12tt to skončí.
*Renata* 32782
8.8.2011 10:05:17
Tady se taky ochladilo a jsem ráda, nějak špatně to teď snáším. No, pořád mi je lépe, než dceři, ta už je v půlce a stále zvrací.
Jity* 119755
8.8.2011 10:01:35
Taky zdravím po víkednu. U nášich začalo večer KONEČNĚ pršet, tak je dnes o dost chladněji než včera. Díkybohu. Ty vedra mi nedělají dobře.
Já průkazku ještě nemám, jdu na kontrolu AŽ 25.8.
Od posledního těhu si sebou nesu 6 kilo~:(. A minulé těhu jsem nabrala přes 25 kg...pak jsem se přestala vážit, asi 14 dní před porodem. Bych to nerozdýchala~;). Ale to jsem byla od začátku na rizikovém, takže jsem jen ležela a cpala se, tak doufám, že tohle těhu bude jiné. I když tedy zatím se taky cpu a ležím ~:( páč jsme u našich na dovče).
Tož tak. Já myslím, že prvorodičku tady ještě nemáme...
[<<Předchozích 220] Názory 221230 z 419  [Dalších 189 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.